Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL

Lol jak si to tady čtu tak vy byste nepoznali metal ani rock kdyby ste staly na podiu vedle frontmana nějaký metalový nebo rockový kapely *5*
  • fuj

to sou sračky..takový vymrdlý panicové *15* dobrej tah na 13náctiletý puberťačky *9*
    • Re: fuj

DI DO HAJZLU TY SRAČKO!!!JO,JE MI MOŽNÁ 13!ALE KOLIK JE TOBĚ KDYŽ TOHLE PÍŠEŠ?HÁDÁM ŽE TAK 8 LET? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

hey ty pico jedna zasrana to neni wubec twoje wec jestli to sou panicowe bo ne twl starej se raci o sebe twl a nech je bejt nebo si za tebou dojedu mnu pico zkurwena

ty jsi taky panic!!! *1* *16* jdi do prdele *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8*

hele rikej si o nich co chces ale tim dokazujes ze jim zavidis me se jonas brothers moc a moc libej *1* *1* *3* *14*
    • Jonas Brothers

Jonas Brothers?4EVER! *14*
      Úpe úžasná skupina!Úžasné texty písniček,krásné hlasy(zpěv),pěkné tvářičky *14* ............úpe nej_NEJ_nej_NEJ_nej_Nej_!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: co to sem cpeš?

jonas brothers jsou nejlepší.ale uplně nejvíc se mi líbý jou. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .kevim je nejstarší,nick chodí s maily cyrus.
      • Re: Re: co to sem cpeš?

Oprava chodil s miley Cyrus
        jo a mate pravdu jonas brothers sou ti nej na světě *14*

HELE TY.............. *16* *16* *16* *16*

*15* *15* *15* no a co já s tim *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: co to sem cpeš?

ty suline blby prestan tady prudit nikdo na ty tvoje zkurveny slova neni zvedavi *8* *16* buzni vy poslouchate sracky a mimochodem jestli ste chytri!(COZ POCHIBUJU)tak kazdemu se libi neco jineho a kdyz se vam nelibi tak bezte do prdele a nenadavejte jim buzeranti!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8*
  • vzkaz pro toho "kindise" !

hele beru, kdyz si tu rikate, svy nazory na jonasy....je to prece jen diskuse...ale ty nam tu nadava do krav a do pici a do kokotu....uz to prehanis....to doufam, uznaji i ti, kteri sem pisou o jonasech, ze jsou komercni a bla....ale ty pises prispevku typu: "no...peni curasi, buzny, kokoti vyjebany teply..." nemuzes trosku zmirnit ten tvuj slovnik...kazdej 2. prispevek od tebe je vulgarni a sprostej! *9* . hele zamisli se nad tebou...kolik ti je, aby jsi byl takhle sprostej?
    • Re: vzkaz pro toho

Ja v praci posloucham muziku ale poslouchat tadyhle ty dementy priteplený tak se tam pobliju a jeste usnu protoze to je muzika na uspávání hadu totální sracka you babe v ty jedny pisnicce to je totalni hnus*8*
    • Re: vzkaz pro toho

Je mi urcite vic nez tobe a budu si psat co budu chtit protoze mi je uplne u prdele vsechno co mi na to odpovite *15*
  • jebaci bratri

sou to zmrdi zasrany delaj muzice ostudu a jestly mi chces rozbit drzku tak abych ti ji potom nerozbil ja

*16*
    • Re: jebaci bratri

hele vi kreteni jestli si myslite ze ste vtipni tak to se pletete vi hajzlici hm a kdybich vedela kdo ste tak bych vam asi pres tu hubu dala pres hubu a dete do prdele jo ste dost trapni trapaci *5* *5* *5* *13*

Ne jebaci bratři,ale jebnuti bratři!!!!!!!!!

jsi totální ČŮRÁK.Kurva nadává ti někdo??? asi ne co??? protože bys jinak věděl jaký to je!!!podivej se laskavě na sebe do zrcadla a řekni.Zrcadlo kdo je na světě nejkrášnější? a uvid=iš že ti odpoví:Větší masku jako si ty nikdo nemá proto si nekrásnější maska na světě!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

hahaha *15* *15* *15* uz se te bojim chudaku!!!! *15* *15* *15* magore zasrani bez si vyhonit a neser!!!!! *15* *8* *8* *16* *16* *10*
  • ¨jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hej hej holky a kluci díváte se na disney chanel jonas o jejich životě já jo a taky bych chtěl mít takovej bejvák

*5*
  • Jonas brothers

Musíte být tak sprostí? Chodí se sem dívat děti!!! A co sem vůbec lezete, když se vám ta skupina nelíbí!!! *7*
  • Ať žije Year 300

Moje řeč.. :D ja sem první slyšela burning up.. potom sos a pak sem se zamilovala do year 3000... Ale tu spivaji i Busted ale od nich je pěkně hnusná.. Jonas to zaspivali parádně!!a Ted?? miluju snade všechny ty pisničky.. třeba Lovebug sem nemohla přijit na chut ale ted na ni nedam dopustit.. je krásná.. a stejně je to i s jinejma pisničkama.. Jonasové sou prostě Skvělý *14*
    • Re: Ať žije Year 300

moje rec ja sem taky slysela prvni buring up a miluju je *14* *14* *14*
  • Kevin dneska slaví!

Kevim má dneska narozky, takže......VŠECHNO NEJLEPŠÍ KEVINE!!!! *14* *3*
  • Haa, ha , haaaa

Ježiš a vy krávy asi nejsme jedine komu se líbí když jsou v 10 TOP a ještě k tomu PRVNÍ *14* *1* *16* *8*
  • ....

JE TO TADY SAMA BUZNA!!! TEDA AZ NA TY CO SOU PROTI US5 JB a TH!!! *16* tim myslim lidi jako MikeS, lucis, LP, METAL a WTF!!!!!!!!!!!!!!! jestli se k nim nekdo pripoji budu jedine rad!!!!!!! a ten MIKES myslim toho ce se podepisuje MikeS ne ty buzny co si na nej hrajou!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší