-
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet
neboj, to bude dobrý, ju? To chce klid a nohy v teple *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: §¨l¨
hlavně že ty jses hrozne dospely (a) *16* *8* *10* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet
a jinak seš normální, jo? *9* -
Re: Re: Re: Re: jsem zpet
my s batmanem serem na nejaký názory my řešíme bouchačky kdo má lepší ale když sem mu o vás říkal tak mi řekl že bych měl říct co si myslim a já si hold myslim tohle možná že mi to ani nebudete věřit ani já sem tomu nechtěl věřit ale on mě ještě pochválil *15* -
Re: HLASUJTE!!!!!!
vymazte tam tu mezeru -
HLASUJTE!!!!!!
hlasujte prosim tady, je to, kam amji jb zavitat pri dalsim tour
http://tweeter.faxo.com/Jon as_Brothers_World_Tour -
Re: Re: Re: jsem zpet
Mít vlastní názor neznamená nadávat!! To tě Batman nenaučil???? *1* *1* *1* VIVA BATMAN!!! -
Re: Re: jsem zpet
jsem Joker ne?? a ja vzdycky kazdyho komanduju a tesim se az ta jedna vyletí to víš to jsem prostě já a snad můžu mít svůj názor ne no já přijdu příště kdyžtak musim zneškodnit batmana *15* *1* ale budu tady čekejte mě děckááá *3* *3* *3* ne dělám si prdel *5* *5* *5* -
Re: jsem zpet
ježiš dej už pokoj...nechápu, co tě na tom tak baví... -
jsem zpet
ahoooj všichniii chyběl sem vám!!!sem zpět jinak rovnou jako na začatek JB jsou buzeranti!!!!!!!!!! *13* *13* *13* fuck them *13* *13* *13* !!!!!!!JOJOJOJOJO -
Re: Re: Proč?
To jsi napsala moc hezky *4* Naprosto s tebou souhlasim! -
Re: Re: BUZNY
trapaaaku jeden hnusny..ty umis sotva prsi prsi a budes tady cosik rozkrikovat!!!!ubozaaaaku!!!...jona s brothers jsou skvely!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Proč?
nikdo nerika,ze jejjich muzika je cistej rock, ten jejich smer kterym se ubiraji porad neni jasnej,ikdyz to mozno bude jeste tim, ze jsou porad moc mladi. Na jejich albu si najdes rychlejsi pisnicky, pomalejsi, nektere veci se uberaji spis takovim tim punkovym smerem. Ono to bude asi tim, ze jsou originalni, nejsou jako vetsina skupin co znam, navic jsou talentovani a delaji obrovsky pokroky o cem svedci nove album lines vines and trying times, hlavne co se tyce textu. Pokud si treba prehras nove skladby nick jonas and TA tak zistis, ze ty texty sou opravdu o necem, hudba a zvuky sou opravdu vyspele a ten album je opravdu povedenej. Nemyslim, zeby mneli nejak moc fanousku a uz vubec ne v CR nebo na SVK kde jich vetsina lidi ani nezna. Praveze meli nekdy mnohem vic fanousku (vseobecne) kdyz se jich disney snazila propagovat jako emo sracky, tedka to uz ale vypada, ze jedou opravdu svym smerem, delaji svou muziku, navic vypadaji opravdu normalne jako muzikanti a je videt, ze by chteli oslovit i sirsi publikum lidi, nez dotedka nactilete pubertaky. Mam z nich opravdu dobrej pocit, kluci to dle mne v budoucnu dotahnou hodne daleko ... -
každej ma jinej vkus ale když je names rada tak sem kurva nelez -
Re: BUZNY
prěsně mě taky mužou..... *16* *16* *16* -
Re: Re: JB
No to teda neeeeeeee!!!!!!!!! Dyt mel jen par holek, jako normalni kluk v jeho věku!!!!!!! A v časopisech taky napišou sraček jak sviňa!!!!!!! Když nápišou, že skákání na z mostu bez lana je zdraví prospěšné, uděláš to???????? Jo a Joe je panic!!!!!!!! A jdi si na ty svoje "tvrdší skupiny"!!!!!!!!!!! Nestojíš mi za to, abych ti nadávala!!!!! Škoda slov!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
No aspoň zpívaj, Tokio Hotel-Schrei je jen křičení!!!!! To nemá se zpěvem nic společného!!!!!!!! A žánr jsou pop-rock jen někde píšou sračky!!!!!!! -
Re: JB
Joe je děvkař,já nechápu jak se někomu může líbít...............dobře přiznávám že jsem měla jonas brothers a hlavně joea ráda.ale to bylo tak před 7 lety teď už poslouchám něco tvrdšího...a ne někoho kdo má co dva týdny novou holku........a nevím jestli ste to už někdy četli ale já sem četla v jednom časáku že joe už není panic....prej že už nebyl panic v 18... -
Re: BUZNY
jn prej rock,kybych ty jonas sisters,porovnala s.........tokio hotel,nebo....the rasmus tak bych asi vybrala na 1000 0000 000% the rasmus nebo ty tokio hotel..!!!
jednou sem od nich slyšela v televizi písničku(protože je má mladší ségra ráda)........S.O.S. a BURNING UP nebo jak se to píše,a pak sem se podívala na internet jaký to je žánr těch písniček a bylo tam napsaný rock......mě to jako tak vůbec nepřišlo že by to byl rock,pak sem se podívala na schrei od tokio hotel
a to už byl rock podle mých představ........a pak ještě lucifer´s angel od the rasmus a taky to byl pravý rock....a tohle je nějaká upé ubohá hočičí skupina *1* *1* *5* -
Re: kontakt
facebook.com/jonasbrothers
to je official všech tří