Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: METAL

jo upe souhlas pop is dead *16*
  • proc se tady hadate jak mali haranti vy co se vam teda JB nelibej??hm

hele kazdej mame svuj stil jakej se nam libi a jakej poslouchame jemi upe jedno co poslouchate vy ae nadavat byste tomu koho neznate nemeli ja vm ze vam to je asi u pr......,ae jednomu znich se zastavilo srdce a porad stim ma problemy tobyste mu porad prali ???jestli jj tak jaky by vam to bylo no???a kdyz si tady hrajete jako na chytry myslite ze by mu ty vase nadavky na jeho zdravi a na neho vtom preziti pomohli?? *5* toste teda debilove mozna to vite ae nektery kterejm je uz treba pres 16 tak by meli bejt chytrejsi a ne ze si tady budou hrat na mali haranty co se jen vecne hadaj *1* *1* *1* *10* *15* *5*
  • Re: METAL

Tady konečně někdo ví co je opravdová hudba.... my metalisti víme....
  • METAL

fuuj další buzny nagelovaný!!!!!! METAL 4EVER!!!!!!!! SLIPKNOT!!!!!KORN!!!!!!!SYSTEM OF A DOWN!!!!!!!!!!SEPULTURA!!!!!!!!!!!!
  • Re: jb

Tak předně hudba by se neměla posuzovat podle image ale podle KVALITY...ale vyvětlujte to někdo povrchním puboškám..
  • jb

Je mi jasný, že se tohle klukům nelíbí..holt nejsou to žádný ženský třesoucí kozama....tohle je prostě skupina pro holky....já jsem ráda, že se konečně můžu podívat na pěkný sexi borce a nemusím furt ve videoklipech čumět na nějaký polonahý štětky co se snažijou zpívat.....písničky od JB sou best *14*
  • Re: .........

JO, je to tak. Takovy srace fakt poslouchaj jen telata. Fujj, je to humus. *9* *16* LP forever.
  • .........

tak todle je ta nejhorsi skupina kterou znam jeste kdyz prihodim USfajfky a tokio hotel tak mam top 3 buzerantu!!!! to fakt nema chybu todle to muzou poslouchat jenom nemozny 13lety diskantky co v jednom kuse šišlaj Y LOVE YOU a sou tak super!!! me se z vas chce fakt blejt!!! *16* *16* *16* neco horsiho nez tadle skupina fakt uz bejt nemuze *16* *8* HUMUS TO JE!!!!!!!!!!!!!
  • Jonas Brothers

Jonas Brothers?4EVER! *14*
    Úpe úžasná skupina!Úžasné texty písniček,krásné hlasy(zpěv),pěkné tvářičky *14* ............úpe nej_NEJ_nej_NEJ_nej_Nej_!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • stahujte je to nej

http://www.hellshare.com/304880/you tube.YouTube_-_Jonas_Brothers_-_SOS _Music_Video_-_Official_HQ.flv/
  • Re: Tohle jsme si nedomluvili !

jo bezva ty buzíci nebyly první...SIMLE PLAN...jen tak dálll
  • Re: Re: Re: Re: Dežoti

Klídek karolino,já je mám taky ráda.jsou na JETIX.hele,já nedělám reklamu! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: kdyz je nesnasite,nelezte thu!!!

JO,MÁŠ ÚPLNĚ PRAVDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *8* *8* *8* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: co to sem cpeš?

HELE TY.............. *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: co to sem cpeš?

*15* *15* *15* no a co já s tim *15* *15* *15*
  • Re: co to sem cpeš?

jonas brothers jsou nejlepší.ale uplně nejvíc se mi líbý jou. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .kevim je nejstarší,nick chodí s maily cyrus.
  • nejsem

Rom nejsem,Jsem Dežot *13*
  • Zázrak

Vy jsete ale chytrří že jste na to přišli.To je zázrak,jsem dežot,To je výborné. *1*
  • fuj

to sou sračky..takový vymrdlý panicové *15* dobrej tah na 13náctiletý puberťačky *9*
  • kdyz je nesnasite,nelezte thu!!!

jonas brothers sou tha nej best skupina na swete....nikdo se jim newyrowna...jsou krasní,sladcí a desne sexy...nej se mi libi nick... *14* *14* ...a opowazte je pomlouwat.kdyz se wam nelibjet thak nelezte tam kde nemate...JONAS BROTHERS*14**4* JSOU NEJLEPSI A KDYZ JE POMLOUWATE DE POZNAT ZE STE MAGORI... *10* *5* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit