Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KLUCI Z JONAS BROTHERS

holky ja vim ze at uz kevin , joe nebo nick sou vsichni hezky kluci ale my sme pro ne jen fandove nemame u nich zadnou cenu oni zpivaj hezky sou proste uza ale my sme z ceska a oni ani nevedej ze sme . pro nas je uza ze je vubec uvidime *9* *9* *8* *14* *14*
    • Re: KLUCI Z JONAS BROTHERS

hele ja sem taky myslim jen prastena fanynka ae do nich takhle si premejslej jen ty kazdy zivot ma cenu a prosimte tady na kolenou ostatnim nekaz svoje sny hm??mozma nevedej kde je cr ae pojedou sem jj a uz prestan bejt takovej pesimista protoze te to kazi bud jaka si a taky sni!.a fantaziruj ju??a ver tomu ze ty nej hvezdy teda JB uvidis na vlastni oci *3* *4* *14*
  • jeje

hej lidicky camp rock je nejsuprocejsiiiiiiii film kterej sem kdy videla demi lovato a joa jonas sou nejlepsejsiiii miluju joa !!!!!!!wooooooooow *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • miluji Joa

Miluji Joa!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluji Joa

nejsi nediná *14* *14* *14* *14*
  • Camp Rock

Nikdy sem nemusela Jonas Brothers - od té doby co sem viděla Camp Rock je zbožňuju
  • Prosím newí někdo?

Cus lidi.Já strašně miluju Joeho!!A Jonas Brothers skvěle zpívaj!!Newíte na ně někdo prosím vás email?Já mám jen adresu ale jejich email ne.Prosím kdo bude vedět pište na můj email.Předem fakt moc díky.Zatím ahoj *3*
  • Nej.bratri

Oni jsou ti nej.kluci na svete jejich hudba je vazne uzasna *14* *14* *14* musim uzna ze jsou i mocka moc hezci *14* *14* *4* ale hlavne jejich hudba vyrazuje bud lasku nebo kamaradstvi proste bezny zivot a proto ty pisnicky jsou tak uzasne *3* *3* *3* doufam ze budou porad tak skveli *3* *3* *3* jejich porad fanynka!!!!! *3* *14* *14* *3* *4*
    • Re: Nej.bratri

Já slyšela že už tady jednou byli s Avril jak měla Avril turné po Evropě a koncert u nás tak měla JB jako předskokany takže tady už jednou byli a prý se do Evropy chystaj znovu ale nwm jestli i tady

viš co by bylo nej kdyby přijeli do česka *9*
      • Re: Re: Nej.bratri

oni se sem este nedostali takze nwm ae meli by prijet ae slysela size nick vubec nevi kde je cr??
        *7*
        • Re: Re: Re: Nej.bratri

taky sme debilni a mala zeme...jak by o nas mohli vedet!!!
          • Re: Re: Re: Re: Nej.bratri

hele uz mi lezes na nervi di si nadavat treba i o nas ze sme mala zeme nekomu jinimu tady nas nezajimas ty ani ty tvoje nazory protoze nas JONASOVE nevynechaj!!!!!! *1* *1* *5* *15* *15* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nej.bratri

hele ty tynqo me si upe ukadena aspon si tim prospejou kdyz sem prijedou vis proc protoze nick ma cukrovku a zalozil takovej fond pro deti se stejnou nemoci tak zmlki a to ani nevis co nick prozil *9* *7* *1* *9* kdyz se zjisilo ze ma cukrovku musel chodit na vazny kontroli k doktorovi a ani ty doktori nevedeli jestli to prezije a nenadavej mu jaky by ti to bylo kdyby si mela taky cukrovku a vsichni by se ti smali a nadavali ti hm?? *15* *5* *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nej.bratri

pro misinka a andel JONAS BOTHERS!!!Ale me MOJE nazory zajmaj...a komu tim prospejou ze sem prijedou...budu mit v penezence o 20 tacu navic...to asi tezko *16* takze se ZAMINDRAKOVANEJ,DEBILNI a ZKURVENEJ majel POFIDERNI stat a TEČKA!!!
          • Re: Re: Re: Re: Nej.bratri

sme mozna mala zeme ae do z ty mali zeme se taky vejde nekolik blbcu co pomlouvaj JB a jestli nam prejes at sem neprijedou tak mas smulu chuderko protoze oni sem jednou prijedou trvat to dlouho nebude a klidne mi tady ndavej me je to u pr......takhle nas stejne nemuzes zastasit ze sem nepridou atd.: *15* ae my je zboznujem a navic nejsme na tyhle zemekouli sami koho vynechali *1* *1* *5* *5*
  • Nej.bratri

No dovol co mas proti trinactiletym holkam!!! *16* *16* *16* a hlavne proti jonas brothers vzdyt jim nikdo nedokaze odolat *14* *14* *14*

to mas pravdu jedna moje kamoska na ne nadavala a potom kdyz je slysela a videla tak zmenila nazor *3*
  • fuck off*

strcte si tyhle triparodie do prdele ,delaj hudbe maximalne ostudu sazej na svuj vzhled a image takze instrumentalisti na hovno, maximalne je uznavaj tak 13 holcicky *10*
    • Re: fuck off*

sice nwm co sis do toho autora napsala ae jedno sem pochopila ze tam osobe pises ze ses monster vid??ja ti rozumim *5* *15* *15* *15* a kdyby neco ty mi taky pripadas na 13 holcicku takze asi mluvis osobe né?? *15* *1* *1* tady sou diskuse o JONAS BROTHERS teda spis pro pochvali JB a ty si tady pises neco osobe to nas nezajima
    • Re: fuck off*

Ehm mně je 16 a bude mi 17!
      • Re: Re: fuck off*

dobre thy!
  • asi te zklamu kikinko

asi te zklamu ae JONASOVE na tyhle stranky nechodej a ikdyby tak tomu stejne nebudou rozumet *9*
    • Re: asi te zklamu kikinko

skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa protože bych napsala joemu jak ho miluju *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: asi te zklamu kikinko

ja taky *14* *14* *14* *15* *15*
  • JoOnas..***

kéž by ste toOhle četli kluci..ach joO..x((ale coO..aspoOn ze jakz takz zvladam ajinu o kroOk blíže k vám..xDD,,mUcQ..xO* *7*
    • Re: JoOnas..***

uáááá kikiNKO a ostatní podobní, mohly byste konečně začít psát jako lidi a ne jak NěJAkhyyy PHubeRthÁtSKy BlBkY tSo MySLí zHe yE ThO CoOl?!!! *8* už mě to majinko seree.. *3*
      • Re: Re: JoOnas..***

muzes jako zacit psat normalne ,co na tu tvoji upravu asi rika ucitel/ka??!! *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *5* jaky by ti bylo kdyby tady takhle tady psali vsichni??!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: JoOnas..***

Všichni tu mermomocí cpou do svých komentářů smajlíky,z aspoň mě neznámého důvodu..nějaká soutěž,čím víc a pozitivnějších smajlíků tím víc "upa mocinky hrozinky luuv jobros!"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit