-
Nefungující odkazy
Ahoj stránka fóra si dělá co chce a proto to nefunguje. V adrese ke stažení se dělají mezery, které tam nemají být. Na řádku odkazu, tedy od http:// až po .rar nesmí být žádná mezera. Když si to opravíš, bude to fungovat. -
-
Re: Nefungující odkazy
já si prostě nevím rady a co kdyby jste mi ty opravený poslaly na mejlíka to by šlo né???At mažu jak mažu nejdeto jsem bezradná a už mám stoho fakt nerva *7* -
Re: Nefungující odkazy
NO já nevím jak vám ostatním ale mě to nefunguje ani když opravím ty mezery tak já nevím *9* -
-
Re: Re: Nefungující odkazy
Taky mi to nefungovalo. Ale stahovala jsem si i Tough road a normálně to fungovala. Projdi si to pořádně *4* ty mezery jsou tam někdy záludně schovaný, že to hned nenajdeš, aspoň já to tak měla *3*
-
-
-
Sháním video
Dobrý den, už dlouho sháním nějaké Kelly video nebo ještě lépe DVD, ať již oficiální z těch, co vydali, nebo záznam z koncertu. Pomůžete mi? bertik003@seznam.cz -
original vhs
Ahoj mám 7 originál videokazez na prodej, zbírala jsem je před 10ti lety, v té době byly jedna za ca.450kč nyní za 1000kč. všechny, nebo po jedné za 200kč.Jsou jako nové.moc jsem je nepouštěla.na dobírku barča -
-
Re: original vhs
Jaký VHS máš,jsou tam i živáky?
-
-
Millagros 115
Jasně,Angelito je takové přerostlé dítě *3* ,Paddy měl vždycky něco z holky...i když už je to lepší.Jimmyho mám ráda,ale víc Joea a úplně nejvíc Johna,je moc milounkej... -
Pomoc
Prosím Vás,nevíte,kde bych mohla stáhnout písničku Why,Why,Why?Moc se mi líbí a já bych ji moc chtěla.Díky za odkazy atd... *7* -
-
Re: Pomoc
http://rapid4me.com/?q=kelly+family +why+why+why
-
-
vhs
asi jsem zapoměla dodat, že ty vhs jsou od kelly family, můžu vam poslat seznam.ahojky -
Kelly
SOU Dobrý *14* *3* *4* *1* *1* *8* -
Angelo
Ahojky mám otázku všichni co sem chodíte jedete na Angela do Plzně???dělám totiž předběžné sčítání lidu *4* takže dyštak kdo jedete písněte *3* -
Kelly´s fans ze Severních Čech
Lidišky, nejedete někdo z Liberce, Jablonce, Turnova a oklí na Angela do Plzně??? Že bych se přidala.... *3* *3* -
-
Re: Kelly´s fans ze Severních Čech
ne bohužel. Na Angela sice jedu ale jsem z Hradce Králové a pojedu tudíž z něj -
Ahoj, jsem z Lomnice, asi 17 km od Turnova,Semil, Jičína....je to střed:) jela bych s někým moc ráda.....Kdo by se ke mě přidal???? -
-
Re: Re: Kelly´s fans ze Severních Čech
sorry jsem nějak přehlídla datum odeslání a místo konání *1* *1*
-
-
Milli je tu nák mrtvo se nák nikdo neozívá *9* -
-
Re: Re: Kelly´s fans ze Severních Čech
Já sem koukám každej den, ale nic se tu neděje a nejsem ze severních Čech, bohužel. *4*
-
-
-
dnesni Aha! noviny
Ahoj! Dnes pisou v Aha o Paddym (klaster). -
-
Re: dnesni Aha! noviny
Takpro ty, co to nestihly koupit - http://www.ahaonline.cz/cz/ze-sveta /30520/paddy-z-legendarni-skupiny-k elly-family----zije-jako-mnich *1* *3* *3* -
-
Re: Re: dnesni Aha! noviny
Dík za odkaz. Sice to není nějak závratný článek, ale aspoň něco.
-
-
Re: dnesni Aha! noviny
Tal to jsem si to přečetla pozdě... Dneska už to nekoupím...
-