Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky

Ahojky,hledám foto a informace o dětech Kellyových.Pomůžete mi prosím.twikinka@seznam.cz
    • Re: Ahojky

ahojky prosímtě nevíš jestli náhodou nebudou letos nebo v blízké době někde u nás KELLYOVI ??? a jak vůbec žihí??? přeju ti hezký den...kyjov - PEPAN1212 ,na lidech.cz
  • info

Cauky fandove Kf Taky me asi v seste tride postihla tato manie Na zdi jsem mela plno plakatu lepila do sesitu jejich clanky Mam je i na videokazetach. Dokonce je pousteli u nas v rozhlase kdyz chteli neco vyhlasit No proste mela jsem je v hlave od rana do vecera. Diky nim jsem si nemohla nechat ujit ani Eso na Nove. Vzdy me zajimalo jestli budou opet na prvnim miste . Ted si na ne taky rada zavzpominam i kdyz ta velka manie ume uz pominula. Docela me zajima co delaji v soucasne dobe jestli jeste spolu koncertuji bydli na zamku kdo z nich ma vsechno deti proste nejaky novinky. Pokud nekdo neco vi at odepise. Moc moc dekuju.
    • Re: info

No já toho vím docela dost protože mě to drží už 12let což je dost dlouhá doba....dětí už maj kupu a pokud chceš doraz na Koncík Angela do Plzně 11.4 *5* a určitě budeš mile překvapená *1* No co se tíče ostatních tet momentálně hrajou v sestavě Patricia,Joey,Maite,Kathy,Jimmy a Paul a zároven se věnujou i solovým produktům...Angelo jede tetka solo,Johnny taky i se svojí ženou no a Paddík ten je stále schovává v Klášteře a Barby ta je taky neznámo kde *7* takže asi tak *4*
  • cd mama

doslechla sem se o cd mama prej nejde sehnat..nevíte o tom někdo něco ? ? je to nutné.. dík *9*
  • fujjjjš

To sou buzny cooo????vždycky když je vidim a slyšim dostanu záchvat smíchu...takový kokoti *1*
    • Re: fujjjjš

Ty seš debil... Oni maj nádherné písničky. Proslavily se tvrdou dřinou a vysledek je úžasný... Já mám radši metal a nebo symfonickej metal ale ráda si poslech i takovéhle písničky co mají duši ....
    • Re: fujjjjš

Di do háje, tahle stránka není věnovaná lidem, kteří se předvádí a myslí si co nejsou .. Já sem proti nim nikdy nic neměla a mít nebudu. Teprve nedávno jsem zjistila, že mají úžasné songy !
      To co si oni prožily ti přeju ! Mimochodem je to úplně normální skupina,tak jako každá jiná navíc se o hodně zasloužily! Zřejmě o nich vůbec nic nevíš,tak se vrať na píseček .. Kyblík a lopatka Tě čekaj !! *1*
  • nazdarek

Ahojda může mi někdo napset co v tam AHa bylo napsáno poněvač to nekupuju tak nevim jak žijou naše celebrity zamozřejmě to budu prát s rezervozu.Jinak naví takhle někdo kdy zas zautočí někdo s Kelly F.na českou republiku??? *15* *14* *1*
    • Re: nazdarek

Ahojky! Tenhle pátek je v Plzni a v sobotu v Brně Kathy... Potom 22.11.přijede do Prahy Angelo (Retro)
  • :)

prosim prosim, nevite nekdo kde bych stahla dvd live in east germany nebo tough road? diky prosim piste na email:)
    • Re: :)

http://kellysmusic.mypage.cz/

Ahoj tady máš odkazy na Live in east germany.
      http://rapidshare.com/fil es/93632664/Live_in_East_Germany.pa rt1.rar
      http://rapidshare.com/file s/93637481/Live_in_East_Germany.par t2.rar
      http://rapidshare.com/files /93645201/Live_in_East_Germany.part 3.rar
      http://rapidshare.com/files/ 93646326/Live_in_East_Germany.part4 .rar

heslo: zdenek52

a nebo taky jestle street life 1992 dik:)
  • Omluva

Tak pardon koukám že nejsem jediná.Kdo to nestihnul diky tomu človíčkovi za adresu *3* *14*
    • Re: Omluva

Člov¨íček vzkazuje, že není zač... *1* Jo a jinka např. Bild a i slovenské noviny se teď div nepřetrnou, aby zjistili co nejvíc pikantností........takže se teď Pad v novinách objevuje docela často.......a jo a když už jsme u toho - na serveru tn.cz je taková krásná *9* reportáž o JImmym - je to sice bulvár - jak jinak, šeee.......ale taj aspoˇM něco... *3*
      • Re: Re: Omluva

Že by se lidé zase začali zajímat o KF?To by KF mohlo pomoci.Sice se ve stejném složení asi znovu nesejdou,ale mohli by zase začít koncertovat jako rodina-já je tak mám nejraději. *14*
  • Sháním vše s KF

Ahojky, pokud by se našel někdo kdo by prodal cokoliv s Kelly Family, tak se mi prosím ozvětě na email odkoupím vše díky. *4*
    • Re: Sháním vše s KF

Ahoj mám naprodej vhs kelly family best of1. Je to originálka pokud máš zájem napiš. Cena dohodou. *4*

dobry den nema nekdo neco od kelly family ?videokazety cd a dvd?prosim ozvete se na jitushka8@seznam.cz
      • Re: Re: Sháním vše s KF

AHOJ MÁM NA PRODEJ VHS KELLY FAMILY BEST OF1.JE TO ORIGINÁLKA. CENA DOHODOU. POKUD MÁŠ ZÁJEM NAPIŠ. OLINA. *4*

Ahoj,
      při stěhování a velkém úklidu jsem našla svoji veeeeelkou sbírku Kelly Family. Ručně psaný sešit, spousta nalepených článků. Spousty plakátů z českých i zahraničních časopisu. Kalendář z roku 1998, 2 x puzzle a 2x Photo book č. 1 a č.2 a 2x knihu. Tak pokud bys měla zájem, můžeme se domluvit. Mám i sbirku CD a kazety, ale ty bych neprodala všechny. Jen ty starší.
      • Re: Re: Sháním vše s KF

Ahoj, zajímal by mě ten kalendář - pokud je ještě k mání za rozumnou cenu, měla bych o něj zájem.
        Prosím napiš mi na Vendy.Kucerova@seznam.cz
        Díky, Wendy. :-))
  • Elfenthal

Ahoj nemáte někdo obal k cd Elfenthal od Johna a Maite. Stačí zadní strana. Dík. *3*
  • Kde se ztratili???

Hele lidičky, zdravím, Kelláči pochcípali, nebo kde jsou? Nejde je vidět ni slyšet!
    • Re: Kde se ztratili???

PRAVDA možná to uražka nebyla ale určitě to vyznělo....protože všichni Kelly fans...ví co je s Kellys...a že rozhodně chcíplý nejsou.....ale že hrajou sice rozházený...ale makaj furt:) *4* třeba Angelo furt jezdí do čech....tet 11.4 dorazí do Plzně tak přijet *14*
      • Re: Re: Kde se ztratili???

jasan všichni fans ví kam se ztratili i co s nima teď tak nejak je a nebo není podle dostupných informací *4*
    • Re: Kde se ztratili???

Hleď si laskavě svýho a nepruď. Nikdo na tebe není zvědavej. *16*
      • Re: Re: Kde se ztratili???

hele, to v žádném případě nebyla urážka, jestli to tak vyznělo, tak to SORRY, já jen, že o nich opravdu není nic slyšet!
        • Re: Re: Re: Kde se ztratili???

Jako urážka to vyznělo a nikdo mi nevymluví, že to urážka nebyla. Sorry, ale já slovo "chcípnout" používám jenom když mluvím o uhynutí zvířat a to ještě zřídka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit