Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angelo

Tak jak se Vám líbil koncert v Plzni?úžasnýýýýýýý!
    • Re: Angelo

Ehm .... mám ti dopovídat i já? *1*
      • Re: Re: Angelo

Teda ODpovídat .... *LOL* *1*

Koncík naprosto dokonalej se vším všudy...

Že se ptáš, samozřejmě že líbil, a to moc..... *3*
  • jimmy kelly

Ahoj fanoušci Jimmyho. Neměl byste někdo na stažení nové cd The Hometown Sessions.Dík moc O. *3*
  • kEly debily

Je to dementní kapela,tak to uznejte, co se vám na těch buznách líbí???
    A už mě neurážejte !!!
    Support Lesbiens ty mají asponˇ hity
    Cliche,Fight Club,English stereo,Sweet little something,Tune de radio,You are my star a další.kelly mají samé sračky teplé trapné ,hnusné na píííííííííí...
    *16*
    Kokotěnko vás miluje všechny jak vosu v zadku.Supporti best of best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • Re: kEly debily

Nevím, co tady stále děláš *9* . Proč si nejdeš na diskusní fórum té tvé vynikající kapely. Tam se můžeš rozplývat jak chceš, protože to tam nikdo nečtě.*13* 3 příspěvky a z toho jeden je také nesouhlasný. Tak si tam udělej pořádek a nepruď tady, kde tě nido nechce *13*

A ty si buzna největší *14* *5* !

Tak tedy nevím, proč sem lezeš. Asi máš opravdu mindráky. Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Píšeš, že jsou buzny a víš vůbec, co znamená ta tvá kapela v překladu. Nevím tedy, kdo je tady teplej. Já osobně tu tvoji kapelu taky dvakrát nemusím, ale klidně si poslechnu některý jejich písničky. Zrovna tak Kelly Family si poslechnu, ale zase je nemusim také poslouchat od rána do večera. Je spousta kapel, které poslouchám o kterých asi vůbec nevíš, že existují a přitom jsou daleko lepší, než Lesbi. Myslím, ale,že věkem na to přijdeš. Ulož si někam, tyto tvé bláboli a asi tak za 10 let si je přečti. Přeji ti pěkný den. *3*
      • Re: Re: kEly debily

si debil! *5* KF nesahaj Suppotrům ani po paty task s eklidni a neber si je do huby jediná lezba si ty! *14* sou halsim s panem Kokoťenkem ten to vystihnul uplně přesně! *4*
        • Re: Re: Re: kEly debily

Pravopis asi není tvá silná stránka,že? *13* Až příště budeš někam psát ta svá dementní zoufalství,nejdříve si to po sobě přečti...teda jestli umíš číst jak píšeš,asi si to nepřečteš. *5* *9* *15*
          • Re: Re: Re: Re: kEly debily

děvče pro tvoje info z ČJ mám za jedna a žádný pravopisný chyby tam nemám jenom špatně mezery mezi slovama takže klídek ju?! *5* radim ti dobře najdi si něco lepšího než argumenty typu:nauč se pravopis!trošku trapný a ohraný protože nedokážeš odpovedět nic rozumnýho tak utočíš na tohle a tak je to vždycky! *5* mnoo ale odpovídá to tvý inteligenci 13náctiletý holčičky! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kEly debily

vr:zaspi kryple *9*

je tam překlepů plno *4*

*1* ahaha hahahahaha hahahahahahahaha!! *15* *15* *15* *15* no co dalo od tebe čekat, od burana!na nic lepšího se jako nezmůžeš?!!to má bejt všechno!?? *15* *15* nee v Bohnicích maj plno ale to jedno místo sem ti tam ještě rezervovala-říkali mi,ža takovou krávu tam ještě nemaj tak se na tebe moc těšej!!
              a propo:když neveříš tak si zajdi za moji učitelkou nebo já nevim *1* už si s tim pravopisem trapná,prostě píšu rychle tak tam dělám špatně mezery mezi slovama a je mi u prdele že ti to vadí *3* a žádný pravopisný chyby tam nemám,tak se s tim di třeba vysrat *9* bože ještě sem neviděla vetší namyšlenou děvu jako seš ty!když se rozdával rozum stála si hodně vzadu že?! *1* a říkám ti ještě jednou:nějaký chyby mě sou volný tak se pakuj!ty by si si zasloužila nějaký ocení za tvoje "rádoby chytrý žvásty!"-třeba pořádnou dávku ze samopalu! *5* *1* já sem stoprocentní flegmouš taková slepička jako ty mě nerozhodí! *5* si jenom namyšlená coura! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Když si to myslíš,nemá cenu ti to vyvracet *3*. Na Bohnice je to náhodou slušnej výkon *5* .
  • Sháním CD of Best KF

Ahoj fanoušci KF.Má někdo na prodej CD Best of KF a nebo ví, kde by se dalo koupit ? Za info děkuji.
    Mějte se hezky. *4*
  • Angelo

Zdravím dlouho sem tu nebyla nák nestíhám..jinak pokud budete mít cht stavte se na lidé.cz na Forum Patrick michael kelly..nejdete to v sekci forum-hudba-lidé od hudby-michael patrick kelly...dost se tam řeší Angelo a Festivaly v čr:)tak se stavte a pomocte i vy...:)Jinak koncík v Plzni nááááádhera nemám slov pro mě nej koncík:) *14* *14* *14*

Jj, koncert byl parádní .... *1*
      Jinak když už jsme u těch pozvánek, tak na lidech.cz v sekci chat-hudba už ňáký ten pátek funguje Kelly místnost, tak můžete zavítat i tam *3*
      tady je odkaz: http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=1201056
      všichni jste vítáni ... *1*
  • kelly family

koupim the kelly family dvd
  • koncert

Jenom tak pro zajímavost, jestli o tom již samozřejmě nevíte *3*
    * 22.11.2008 Angelo Kelly & band (CZ) Prague
    * 24.01.2009 Angelo Kelly (CZ) Prague *3*
    • Re: koncert

jo a našel jsem ještě:
      25.1.2009 Bratislava - Angelo Kelly
      *4*
  • pár informací

Takže vážení ... někteří to možná víte (tak vás se to netýká) ale někteří taky třebas ne, tak tady máme pár užitečných odkazů! Jestli to víte všichni, tak opakováni je matka moudrosti, ne? *14*

takže:

1. na serveru www.lide.cz v sekci chat - hudba již nějakou dobu funkuje chatovací místnost The Kelly Family, takže jste všichni zváni, taky je odkaz:
    http://chat.lide.cz/index.fcgi?akce=rooms&auth=&category_ID=7
    a nebo:
    http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=1201056

2. na tomtéž serveru v sekci diskuze, jsou dvě diskuzní fóra. Jednak přímo ke Kellys - čili The Kelly Family, odkaz je tady:
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=45246&auth=

a jednak fórum Patrick Michael Kelly, odkaz tady:
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID= 66816

a za 3. hlasujeme pro Angela na serveru www.ujdeto.cz a pro Kellys a An Angel v klikárně tamtéž ...

jooo a za 4. celkem dobré stránky o Kellys . nebo spíš fórum:
    www.kellyfamily.do-talk.com

tak to by snad mělo být vše *14*

a hlavně mě za to neukamenujte *1*
    • Re: pár informací

Ehm ... děkuju za reklamu ... *1*
      • Re: Re: pár informací

EHm ... (NE)máš zač ... *14*
    • Re: pár informací

Prečo bysme tě měli ukamenovat??? Jáosobně hodím všude, takže..... *1* *1* *1* *4*
  • the kelly family mc

prodám kazetu the kelly family festliche stunden,who'll come with me,live keep on singing,new world,growin up, christmas for all, almost heaven za kus 50 kč
  • Kelly Family

Nj, Kelláči... jsou prostě skvělý!! Já když je vidim, tak nad nima po každý slintam!! :-)
    Samozřejmě, že je to myšleno v dobrým slova smyslu!!! *14* *14* *14*
    • Re: Kelly Family

Jo, když jsem byla mnohem menší, strašně se mi líbil Paddy a taky malej Angelo *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit