Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosto souhlasím

S panem Kokotěnkem naprosto souhlasím ,co si myslí o kelly family, že je to trapná a na shit kapela.Sám ji ,znám protože moje hloupá mladší sestra je kdysi bohužel poslouchala .Když sem slyšel ty vocasy,čůráč** hrát tak mi z toho skutečně bylo na blití.Opravdu ,taky nechápu jak se někomu, můžou líbit jacýsi cirkusáci z Irska ,nebo z kama sou??
    To už Eva s Vaškem zpívají lepší než ti cirkusáci,nebo v jakých kostýmech vystupují to je hnus.Ještě sem se vás chtěl zeptat líbila se vám GP číny Hamilton si to pohlídá před Massou v Brazilií ,ale všechno je možné.Kéž by Kimi Raikkonen vyhrál příští rok titul!!!
    Tak se všichni mějte dobře a vykašlete na ty kelly familly!!
    Všechny vás zdraví Jarkko Ruutu.. *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: naprosto souhlasím

Když ti tak vadí,tak sem nelez,ty igelite.Můžeš prudit i na jiných fórech,nádhero nebeská *1* *3* !
  • plagáty

Ahojte, kto predá, resp. pošle za cenu poštovného plagáty KF (z čias plnej zostavy)? prípadní záujemcovia píšte na mail. ďakujem.
  • webik

nej webík o Kellys
    http://www.kellys.wbs.cz/

*14* *14* *14* *14* *14*
  • konečně že vám to řekli

Ahoj lidi jak se máte???
    Pánové Ruutu a Allen mají pravdu co si myslí o KF konečně nejsu sám kdo si to tady myslí!!! *10* *10*
    Supporti nemůžete srovnávat s takovými šašky,jako jsou KF.A ty Zdenku52 Supporti neurážej je to bezvadná kapela a uklidni se jsi trapný, názor o KF mi nevymluvíš!!
    Musím končit ráno brzo vstávám,vykašlete se na ty šašky!!!!!
    Dobrou noc. *16* *16* *16*
    • Re: konečně že vám to řekli

S.L. jsou na té Ukrajině nějak populární
    • Re: konečně že vám to řekli

Zaspi,ty vole! *15*
  • Prodám

Ahoj, prodám originální cd Kelly Family Christmas all year a cd Paddy Kelly In exile obě cena 100kč+dobírka
  • Ozvěte se!!!

Ahojky lidičky. Zajímalo by mě jestli je někdo kolem 12ti až 17-ti komu se líbí Kelly Family? Mě se to hrozně líbí ale většina lidí v mým věku to ani nezná, Tak jestli jste tak se pls ozvěte na mejl. Díky *7*
    • Re: Ozvěte se!!!

ne nelíbí narazil sem na to náhodou a koukam co to je za kktinu *13*
    • Re: Ozvěte se!!!

Ahojky sice nejsem ta kterou hledáš, je mi 25 a stále je mam hrozně ráda. Vyrůstala jsem s nima a budu je mít vždy hrozně ráda. Jsou moje srdce, uždy mě zasáhnou. A jsem ráda za tebe, že i teď se najde mladý človíček kdo má rád takovou skutečnou rodinku, která má charakter.Lucka
      • Re: Re: Ozvěte se!!!

Ahojda,na tuhle stranku jsem narazila fakt nahodou,a je docela super pocit cist,ze se o tuhle rodinku nekdo jeste zajima.Ja jsem na jejich muzice dospivala a at si rika kdo chce,co chce,pro me jsou to muzikanti par excelans.Jen je skoda,ze u nas uz o nich neni moc slyset.
        • Re: Re: Re: Ozvěte se!!!

Jo díky.No bohužel už moc lidiček v mým věku není, ale pls každej kdo je máte rádi tak se mi aspon ozvětena mejl:!!! moc íky *1* *4* *15* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Ozvěte se!!!

*3* *3* *3*
  • Prodám

Ahoj,prodám originální videokazety Kelly Family Over the hump,Growin up 1,Growin up 2,Almost heaven 1ks 100kč+dobírka
    • Re: Prodám

měl bych zájem o nějaké VHS, máš stále k prodeji?
  • FUCK

KELLYS STINKS LIKE SHIT !!!! *15*
    • Re: FUCK

du bis arschlog
      • Re: Re: FUCK

co to zase je za buzíka *16*
        • Re: Re: Re: FUCK

TO JE ÚROVEŇ *16*
      • Re: Re: FUCK

KELLYS STINKS LIKE VERY OLD SHIT!!! *15*

*16* *13*

co sem lezeš debile?
          • Re: Re: Re: Re: FUCK

for - já
            jseš blbá, ne *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK

Andy, ty děláš v prasečáku? *3* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK

Myslím, že tohle diskuzní fórum tady není od toho, aby jste si tu vylívali zlost nebo něco podobnýho. Jestli jste plný vzteku, vyřešte si to laskavě nějak jinak a někde jinde. On čerstvej vzduch dělá zázraky...
          • Re: Re: Re: Re: FUCK

To sem zase něco došlo... *10*
  • plakát

ahojte, nemate prosim vas nekdo nejaky plakat kelly family?koupim ho.. nemuzu nikde sehnat *9*
    • Re: plakát

Ahoj, mám plakát Almost Heaven.. zakoupený na koncertě (baleno v tubě), zarámovaný (černý rám)... rozměry: výška 87 cm, šířka 60 cm... V případě zájmu, se mi ozvi na e-mail: michalka_b@volny.cz
    • Re: plakát

http://aukro.cz/kelly-family-i15085 03816.html
  • From theyr hearts

ahoj moc prosím o vložení linku na stáhnuti alba Kelly Family From Theyr Hearts a Street life. Moc děkuju
    • Re: From theyr hearts

Jestli chceš, pošlu ti to přes mail, nebo ICQ 378-870-666 takse když tak ozvi.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit