Přejít na výpis diskuzí

Kelly Family, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
822 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojda

Nazdarek Misko prosim sjet si vsechny otazky a odpovedi je to tam hafo jinak Paddy je v klastere Angelo je vetsinou solo John zpiva se svoji zenou a cas od casu se k nemu prida se skopiny (Angelovi).Jinak Jimmy je zenany,Angelo taky,John tez Joe jakby smet.S holek Kethy je udajne rozvedena,Patrisa je vdana,Maite taky jen mi stale nikdo neodepsal jak to vypada s Barby.Kdyz tak me opravne nebo dopln te zlobit se nebudu. *15* *1* *4* *4*
  • Titulek

Prosim kde můžu stáhnout When I was in town.
    • Re: Titulek

http://rapidshare.com/files/1434518 39/_1991__Honest_Workers.rar
      najde š ji na tomto cd.
  • kelly´s

Ahojky!má někdo na vypálení na cd koncert v OSTRAVĚ a LORELEY?Pište na e-mail.Jsou nejlepší. *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • Re: kelly´s

ahojky .. nevíš náhodou co dělají kelly family v současnosti??? v době kdy tady byli jsem pomáhal lidem při povodních a tak mi celá to dění jaksi uklouzlo mezi prsty.. jestli máš odkaz na nějaká diskusní stránky - prosím moc , o jejich zaslání... děkuji.. pepan1212..www.lidé.cz.. *5*
  • Originál videokazety

Ahoj všem,
    pokud byste měli někdo zájem o staré originál videokazety The Kelly Family + staré nahrávky z televize (léta cca 1997-1999) nabízím je k prodeji. Třeba někomu udělají radost.
    • Re: Originál videokazety

dobyr den chtela bych se zeptat ja shanim videokazetu respektive koncert z roku 95 z mnicova nevite o nekom nebo kde se da koupit nebo stahnout nebo vy osobne nemate??a ty hle kazety co nabizite jsou v poradku a za jakou cenu??dekuji za odpoved moc prosim napiste na prilozeny email..muj tata sbira je a spatne se shani prosim o odpoved a moc dekuji moravcová
  • Ahojda

Ahojda AB v roce 1995 to určitě nebylo poněvač to ješte skoro všichni fungovali přibyl k ním jejich bratránek Dann.Který na mě dal i žalobu za to že mu ůdajně nevyplatili honorář.Ani nevim zda to už bylo řešeno nebo teprve bude.Jinak Inko je seper že máš tričko s Angelem a Paddym z roku 1985 *15* *3* To jde ještě hluboko kolem mě:mě totiž byl terve 1 rok *15* *14* *1* *5* *14*
    • Re: Ahojda

Jejich bratránek se jmenuje Adam. Zpívá nyní se svou ženou jako skupina One Journey. Danny byl (je) nejstarší bratr sourozenců z KF, který je ale postižený.
      • Re: Re: Ahojda

Danny je autista.
  • kelly band

Ahoj vespolek,
    už delší dobu si pohrávám s myšlenkou udělat něco jako revival band Kellys. Vím, že dříve existovaly různé pouliční skupiny, i já jsem byla jednou z nich, které hrávaly na ulici v duchu Street life:) Sláva Kelly family je už sice značně zašlá, nicméně jejich songy jsou stále dost zajímavé (specielně ty "nové" z alb La Patata a Homerun) a jelikož už je neprodukují ani sami kellyovi, je to prostě škoda.
    Takže pokud máte někdo chuť si drnkat tyhle songy pro radost, tak se ozvěte na mail a třeba něco vymyslíme.
  • Dotaz

Ahojda Niko prosím, teď mi došlo nepřepsala ses s datumem poněvač Angelo se narodil 23.12.1981 a Paddy 5.12.1977 tak to jsi asi nemohla mít triko s nima to Angelovi bylo 5let a Paddymu 8. *3* *3* *3* *7* *7* *7*
  • hrůza

Kelly Familly je nejtrapnější kapela co znám,jak je někdo vůbec může poslouchat???????????? *5* *5* Nejlepší kapela je Support Lesbiens!!!!!
    Kelly Family- humus svelkým H............. *16*
    • Re:

kdyby se ti zdáli tak trapný tak sem nelezeš *8*
    • Re: hrůza

Použiju jenom dvě slova: Jsi ubohej!
    • Re: hrůza

Samozřejmě kokote *9* .Jsi jednička! *1*
      • Re: Re: hrůza

Jsem pan Kokokotěnko a ne kokot *15*
        Ty jedna,naivní hloupá princezno zklidni své pubetální hormony!!
        Už mi nenadávej já nejsem Kokot,ale Kokotěnko!!! *8*
        • Re: Re: Re: hrůza

1.jsi kokot kokotovič kokotov,2.nejsem pro tebe princezna,3.nemluv o pubertě,když neznáš můj věk. *9*
  • klaruna
    Koupím černobílé tričko Kelly Family s potiskem celé skupiny. V dětství jsem ho měla, ale pak se mi ztratilo. Pište na mail: klarinka.drabkova@seznam.cz
  • omluva

Nechci vás naštvat, ale znám dost lidí,kteří si myslí to samé!!! Mě se líbí normalní kapely,např. Support Lesbiens ,Mnˇága a Ždorp,Kryštof a další.Ta kapela,je na pí.. *5* No je proště hrozná se divím,že ještě existuje!!! Support Lesbiens to je klasa perfektní hudba vidět je hrát na živo to je bomba *15* Tato skupina je pro naivní a nerozumné lidi!!! *16* Je prdel sem něco takovýho napsat.Chtěl bych se zeptat jak dloho ti sašci,belzezuby,komedianti,koko..,voli fungují??? *14* Odepište mi!!! Pan Kokotěnko vás miluje jak žhavý drát-oCelový,tvrdý prům-3.8mm až 5mm v prr...
    Tak čau dejte si slivovici,nejlépe domácí a z domácím špekem to je aspon pití ne nějaké patoky jak Kelly Family,ale hlavně vykašlete se na ty Šašky!!!! *8*
    • Re: omluva

Ty co tu píšou ty ubohý sproťárny ať si založí svojí jinou stránku.Urážet práci jiným to umí každej ale jen neinteligentní člověk se k tomu sníží.Mrzí mě že jsou takoví lidi.Mě se nelíbý plno skupin ale jejich práci bych neurážela.A natož KF ,který si zaslouží úctu.......

Ti už belzezube fungují přes třicet let *3*!!!
      • Re: Re: omluva

Nědělej si prdel se Supportů, je to jedna z nejlepších kapel u nás, ty jeden šašku,nejsem u tebe belzezub!!!! *15* *15*
        Šašku Supporti existují 16.roků !!!
        A už uznej,že KF stojí za nic!!
        Klikni na www.supportlesbiens.cz a zajdi si na jejich koncert.Myslím si,že ti to tady napsalo víc lidí co si myslí o KF!!
        Víz. pánové Ruutu a Allen.
        Všechny vás zdraví Valerij Kokotěnko,dejte si domácí slivovici ta je nejlepší na neduhy můžu vřele doporučit!!!
        P.S: Supporti jsou nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        *16* *16* *3* *3*
        • Re: Re: Re: omluva

nevíte,zda existuje i Support Gayiens *7*

Klikni si na hlavu,Supporte *3* .

My si dáme slivovici,ty si dej třeba okončetinu za krk...jak je libo.Svůj hudební "vkus" si ventiluj mezi sobě rovnými,ty jelito *5* *1* !
      • Re: Re: omluva

Já piji slivovici domácí se svými přáteli a ne nějakou okončetinu jak si napsala ty jedna chytrá princezno.Sama uznej že supporti proti kelly familii je jako zlato a bahno.Se divíím ,že tyto šašky někdo poslouchá rada pro tebe royběhni se a skoč do zdi!!! *13* Ty jedna princezno.Jdi koncert Supportů to je zážitek. A už mi nenadávej princezno.
        Kokotěnko tě zdraví .
        P.S.: Jsem nadržený jak stepní koza porad co s tím mám dělat???

Nevíš?Supporti ti určitě poradí *5* *5* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit