Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezky..

The Pussycat Dolls mám moc ráda i s mými kamarádkami. Na jejich songy tancujeme o tělocviku a strašně jsme si je oblíbily, tak doufám, že The Pussycat Dolls také někdy zamíří koncertovat do České Republiky, byla bych mo ráda!!!!! *14* *14*
  • Prosím, odpovězte mi..

Ahoj lidi, dozvedela jsem se, že PCD budou mít 8.4.2009 koncert v ČR a nato týden jsem se dozvedela, že ho mít nebudou, pouze jen na Slovensku. Prosím, napište mi na muj email jestli budou teda v ČR, a nebo ne...Prosíím
    Diky moc a mějte se hezky!! *9* *9*
  • Prosíím, přispívejte sem!!

Ahoj lidičky, koukám, že Pussycat Dolls mají zatím ve fanclubu 480uživatelů, fotek jen 180 a tapet jen 12, tak vás prosím, jestli byste sem přispívali fotkami, videami, registrovanim do fanclubu a jiné a jiné...Prosím vás mocinky, jelikož mám ráda Pussycat Dolls a nejvíce zbožňuji Nicole, tak sem dávám nejvíce fotek videi atd..s Nicolkou! *14*
    Mějte se krásně! *4*
  • Vynikající

Ovšem, přál bych si, aby Pussycat Dolls byli jako 1. v žebříčku 10ti nejlepších skupin!! Tak prosím přispívejte a přispívejte. Ještě jednou děkuji moc
    XXX *4*
  • Luxus

Luxusní hudba, ted je porad vidim v televizi a slysim v radiu, fakt luxusní hudba, muzika!!!!!! Jdu se podívat na videoklip, a reknu ktera kocka je nejlepší!!! *14* *3* *5* *4*
  • Pussycat dolls

Hele XXX a Diju mají pravdu Pussycatky jsou super a nikdo je nepomlouvejte a kdo je pomlouvá je ubohej.Vzkazuju těm kdo je pomlouvá:Chtěl bych vás vidět stát na podiu a abyste se ukazali kdo je lepší a pak si teprv pomlouvejte. *4* *16* *8*
    • Re: Pussycat dolls

jojojojojo máš pravdu, taky sem byla na tom koncertě a mooooc se mi to líbilo. To je jasny, když je to moje nej skupina.
  • pekný!

pekna skupina
    heska je nicol a jesika ale karmit se mi nelibila,
    nejradsi mam nikol!
    Maji super sonky
    plomin,te ale ja neumim anglisky!
    LOVE PUSSYCAT DOLLS?! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Luxury!!

Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
    Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14*
  • LOVE

I LOVE PUSSYCAT DOLLS *14* *14* *14*
  • metal=odpad

Jo tak ty mi budeš psát čůrák jo??? ZMRDE VYPÍČENEJ!!!Hele prosimtě, hlavne se z toho co ti píšu neposer, protože se mi ti nechce držet koule a ještě k tomu utírat prdel!!NO jinak vidim, že jsi fakt teplouš, protože ses tu ani ještě 1x o US5 a jonas brothers nezmínil!!!!! ZMRDE!!
    mělo by se ti rozsvítit, kdyby sis pořádně vsimnul že na TV očko i MTV hraji metal song 2x za měsíc!!!! Jsi fakt ubohej, a ještě k tomu metalisti nosi boty jak zedníci!!!
    HIP HOP 4EVER METAL IS DEAD!!! Tak co, už se ti rozsvitilo? Pokud ne, vyresime si to mezi sebou , pis na PHNPP@seznam.cz a vyridime si to!! jasny..hmm???
    1 metalista=150kg odpadu=škodí světu!!
    • Re: metal=odpad

už nehul magore *5* *5* *15*
    • Re: metal=odpad

Prosimtě di stim avým hip-hopem do prdele...to už musim přiznat že to radši PCD než HIPEC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit