-
Pussycat Dolls
Pussycat Dolls jsou uplne super skupina! Včera jsem si koupila jejich new CD Doll Domination a je skvělé, nejvíc se mi líbí Nicolky solovka Baby Love, která je tam jako bonus..No jinak, už se strasne moc tesim, na jejich koncert =) -
...
Další má oblíbená skupina *14* -
PCD
Já se přidávám k těm co prohlšujou že bez toho aby to někdo slyšel nemůže kritizovat!!! A přiznávám že když jsem zjitila že bude jejich koncert v Praze tak jsem si řekla že tam nejdu že stejně zpívají hrozně naživo....ale po pár dnech mě to přešlo hlavně když jsem uslyšela koncertní verzi IHTP to sem byla uplně překvapená.....a na koncertě sem čuměla -
-
Re: PCD
aha-IHTP-bude asi I hate this Part -
Re: PCD
jak jsou úúžasnýýý!! Od té doby patří mězi moje nej skupiny....teda je pravda že je to hlavně o Nicole ale tak když to tak vezmete PCD bez Nicole nejsou PCD stejně jako Nicol bez to bez PCD taky moc nevyšlo jinak by se k PCD nevrátila....Nicole je skvělááááá ale nejvíc zbožňuju Ashley *1* -
-
Re: Re: PCD
jo a ještě dodatek.....i když to někteří slyšely na živo stejně nedokázaly napsat že PCD to prostě umí....například naši mylí novináři kteří byly přítomni na koncertě.....hlavně ženské ty byly vůči nim tak zaujaté že zkritizovaly co mohly.....kreténi!!!!
Ale to už snad raději neřešit ptž to nemá cenu *1* -
-
Re: Re: Re: PCD
Ono je velice moderní říkat, že novináři nepíšou o tom co jak kde bylo ve skutečnosti ale kdyby sis uvědomila že ti novináři mají za sebou více koncertů a můžou tedy srovnávat tak bys možná došla k závěru že ten koncert třeba nebyl tak dobrý jak se jevil tobě nemyslíš? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: PCD
Jenze tady nejde o to porovnavat ty koncerty, ale hodnotit je, jakej ten koncert byl, jak tanec tak zpev, ale ne je srovnavat s jinym koncertem...jenomze nasi novinari jsou proste idioti a musi kritizovat, ikdyz neni co...
-
-
-
-
-
jsou skvělé
jsou nejky -
mě se líběj!
Pussycat Dolls maj krásný písničky a poslouchám je ráda!mě se teda líběj a komu ne ať mi neleze na oči *16* -
PSD
PSD jsou skvělý. Když se tak dívám na tu hádko o Nicol, tak musím uznat, že obě dvě strany mají v něčem pravdu. Nicol zpívat umí a dobře, ale zase je pravda, že je všude jenom ona. Měla by nechat zpívat i ostatní a pak by byly PSD ještě lepší! PS: Pokud jsem se někde překlepla, nebo mám pravopisnou chybu, tak se předem strašně moc omlouvám! (protože vidím, že se tu na pravopis nějak dbá) -
-
Re: PSD
Máš sice pravdu že Nicole je všude,ale zpívá nejvíc proto že má víc zkušeností,samy holky to přiznaly,říká to i Melody. -
-
Re: Re: PSD
ale Nicole přišla nejpozději! -
-
Re: Re: Re: PSD
Presne tak, ona kdyz prisla do PCD, tak uz mela zkusenosti se svou predchozi skupinou *3* -
-
Re: Re: Re: Re: PSD
Jak se jmenovala její předchozí skupina? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PSD
Eden's Crush
-
-
-
Re: Re: Re: PSD
jo Nicole přišla nejpozději,ale má nejvíc zkušeností!to není o tom kdo příjde dřív a kdo pozdě! -
-
Re: Re: Re: Re: PSD
Neměla ae PCD opouštět, když jako sólistka šla do háje!! Stejně jsou zase spolu!
-
-
-
Re: Re: PSD
to mas pravdu *3*
-
-
-
Blog
www.nikii-lovepcd.blog.cz pls navstivte nas dakujem *4* *4* -
Hledam partaka/cku
Ahoj, hledám partáka či partačku, který by šli se mnou čekat na letiste na V.I.P zonu, chtela bych tam cekat na Pussycat Dollsky, bych chtela autogram..Jsem přemýšlela, že by se tam sešli všichni fanoušci PCD. Tak v případe zájmu mi prosím piste na muj email: Dennysa.K@seznam.cz
Paa *4* -
kdo je lepsi?
hele co myslite?.. kdo je lepsi?.. Tokio Hotel :-!.. nebo Pussycat Dolls :-)?? ja bych rekl ze PCD :-) a to o dost -
-
Re: kdo je lepsi?
No tak to je jasny PCD, ale zeptej se v diskuzi o Tokio Hotel a řeknou ti úplnej opak *3* -
Re: kdo je lepsi?
to je otázka jasně že PCD a o dooooooooooooost *3* Tokio Hotel nesnáším *1* -
-
Re: Re: kdo je lepsi?
*1* *1* *1*
-
-
-
:-)
Jo a je mi 13 let, tak doufám, že to nebude vadit..