Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RE: juuj :D

Mají svý věrný fans :) a podle mě ony si to zaslouží ze všech jediný a pak ještě Black eyed Peas by molhi byt v TOP 10 .)
    • Re: RE: juuj :D

souhlas *1*
  • nejvíc

Noo... to nikdo neví, jak velkou tu pauzu bodou mít.. ale já pořád věřím, že až dodělaj solovky jak BEP se k sobe vratej :)
    Jinak i kdyby se rozpadly(nedej boze)! tak pro me vzdycky zustanou jako nejlepsi skupina na svete ! :)
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (Pussycat Dolls jsou tam taky )
  • :-(((((((((

Psalo se na netu že prej tam už nemá být předskokanka Lady Gaga ale Victoria?? co je na tom pravdy?????????? je to tak ?
    • Re: :-(((((((((

Jo je, bude tam jenom Victoria, Lady Gaga ne!!! *10*
  • hivfiehs

jsou uplne vypatlany *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Pussycat dolls

Tohle je bomba kapela a fakt bych se s nima rad sesel! ted na hrajpoker .cz jsem videl, ze je soutez o VIP vylet na Ibizu za pussycat dolls!!
  • LISTKY STANI U PODIA

Ahoj,
    prodám 2 supr lístky - katergorie stání u pódia. Už jsou vyprodané. Cena 1000 každej, puvodne 1200. Pište na mejla, nebudou
  • prodám lístky

Trochu pozdě, ale prodám 2 lístky na stání. Jeden za 400 Kč. Normálně stojí 890. Tel.: 604 818 187.
  • ffffffffff

Ukázal se na podiu i Hamilton??? viděli ste ho????
    • Re: ffffffffff

nne nebyl tam

Četla jsem, že Lewis Hamilton do Prahy s Nicole neprijel!!! *9*

píšou,že ne
  • Nic moc

Nic moc skupina..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit