-
pussycat dolls
no nevim ale na plakátech jich je jenom pět!ale ve skutečnosti jich je šest nebo ne? *8* -
-
Re: pussycat dolls
Nicole, Melody, Jessica, Kimberly a Ashley........Carmit uz odesla
-
-
Pussycat Dolls - Doll Domination + Bonus CD
http://dreamer-s.blog.cz/0809/pussy cat-dolls-doll-domination-bonus-cd -
Doll domination
http://lewis99.webovastranka.cz/fil e/1786_Pussycat_Dolls-Doll_dominati on
jejich nejnovější album!!! -
-
Re: Doll domination
akorát tam nemají být ty mezery ve slově file a domination:-D.nevím co to blbne
-
-
Youtube z Prahy
TPCD v Praze live http://www.youtube.com/watch?v=Lf4Z LCyXOQM&feature=related fakt dobrý videa jako moje nejsou ale jsou dobrý. Jo ale ten začátek na těch motorkách je dost trapný *15* *15* Docela mě mrzí že jsem tam nebyla alspoň kvůly té atmosféře *4* -
-
Re: Youtube z Prahy
Ježiš to není z Prahy ale z Londýna! Sorry nějak se mi to připletlo k Praze *15* *15*
-
-
Barbiny
Jsou to namyšlený barbiny a chovají se jak trapky a přitom si myslí kdovíjak nejsou sexy. Vypadají jako šlapky, no ne jako, oni jsou, protože asi bych se takhle oblíkala, jen kdybych chtěla vyrazit do ulic. -
-
Re: Barbiny
Hele ktereténe nebo krávo.. asik si malo trpna... ja vim ze te to sere ze dollsky sou prosdte GOOOd.. a ty si nula ale prestan se do nich navazet! tk se na ne nedivej kdyz ti vadijou PIČO! *16* -
-
Re: Re: Barbiny
ty kaksno jedna jako jsi psychicky v pořádku nebo jsi taky tak vymaštěná???? *15* já jsem řekla že jsou o.k jen jsou upe vymaštěný a jak vidím tak ty taky *5*
-
-
Re: Barbiny
Jako ony jsou v poho ale tedka jsem se divala na Video Music Awards 2008 a tam se chovali jako neskutečný trapky s iq minus 80 *13* *7*
-
-
Oblecky
Leno taky je mi to lito, ale priste, pokud nejaky bude tak si to ujit nenecham, jasny kazde z nas se libi neco jinyho *3* -
Kde koupit veci oc TPD?
Originální hudební merchandise (trička, čepice, kšiltovky, opasky, náramky, mikiny, batohy, vlajky, apod.) najdete zde: http://eshop.hrachovka.com/sortimen t/merchandising/ -
reklama
tak si taky udělám reklamu na svou stránku:www.jangczpjeng.blog.cz-m -
-
Re: reklama
můžete se k té stránce dostat přez diskusi na:www.mndecka.websnadno.cz -
-
Re: Re: reklama
mám tam i hitparádu,můžete si zahlasovat
-
-
a pořád mi tam nejde aktivace *9* -
nezobrazilo celé?Adresa končí u toho cz,pokračování:ůžete hlasovat v anketách či diskutovat
-
-
XXX
Tyvole, já už to fakt nechápu!!! Nedokážu pochopit to, že sem lezou nějaký zmrdi a nadávají tu PCD do štětek apod..Tak proč sem teda lezete? My vám taky nepíšeme vulgární komentáře a nadávky na tu vaší muziku. Někdo poslouchá metal, někdo punk nebo taky někdo PCD! Myslim si, že když už tu budete, tak sem piště alespoň pozitivní komentáře a ne ty vaše hovadinky. Ale musim souhlasit s komentářem NIK jak psala, že tim psanim hanlivých komentářů nic nerozhodnete, jsou jen a jen komentáře a že se sem ani neodvážíte napsat to, co posloucháte *16* Ale je taky docela zajímavý to, že když tak PCD nesnášíte, proč sem vlastně lezete vy inteligenti? Jsem ráda, že se tu našlo pár inteligentních lidí, tim myslim Niku, v.judy, pedro a karlose1. Tyhle lidi prostě oceňuju a děkuju jim za ty pozitivní komentáře!!! -
-
Re: XXX
No, tak prostě takové lidi jsou a je jich dost, tak se s tím smiřte!!! *15* *15* *15* A laskavě neurážejte ty, kteří píšou, že PCD vypadají jako štětky, protože mají pravdu! Některé dokonce pracovaly v bordelu a nebyly dvakrát slušné, prostě děvky! To o nich moc teda nevíte a to si říkáte fans!! Kurva nenavážejte se do nás vy 13 vymleté pubiny!!! A utíkejte se udělat nad jejich plakát, vy lesby a nezapomeňtě si pustit jejich song! Kolikrát to je, jak kdyby v těch písničkách měly nahranej orgasmus! TRAPAS!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: XXX
Hele oni ho alsoň zažily!! Zkus SEX možná potom nebudeš tak FRUSTROVANÝ(Á) a nebudeš DOLEJZAT tam kde tě nechtěj!!! Ale kde tě vůbec chtěj??? *9*
-
-
Dekuju XXX!!! Nektery lidi se proste najdou, kteri jsou takhle hlopoucky a musi poorad mit nejaky namitky a psat je sem, to fakt nechapu *9* -
Je děkuji *3* Já to taky nechápu ale nezměníme to.Prostě vždy se najdou blbečkové.Jo a musím pochválit stránky super fakt.
-
-
jsou nejjjjjjjjjjj
Pussycat Dolls jsou uplně nějvíc supeeer, zpívaji nejlip!!a ty, co tu psali na ně zase nějaký nadávky, ty jim jen závidí!!!! *3* *14* *14* *4* *3*