-
Držte pysky!
Hele hele, radši drž pysk a vypadni odsud. To taky nedokážu pochopit, proč sem vlastně vůbec lezete, když PCD ani neposloucháte?? Jo a před jejich plakátem se klidně udělám, myslim, že je to 1000000X lepší než před tem tvejma fousatejna debilama *16* který maji schnilý čůráky!!! Ale my všichni dobře víme, že ty zmrde se taky děláš před PCD plakátem! Za pravdu se každem stydí, já vim!! Pussycat Dolls byli, jsou a budou nejlepší! Bezkonkurenčně! Já sice proti metálu jako nic nemám, vše OK, ale když sem vy antiPCD zmrdi píšete, to už me fakt deptá! Už sem nelezte, jinak pokud sem budete lézt dál, je videt že PCD posloucháte. Cožpak já metál neposlouchám a taky na jejich diskuze nelezu! Ale fakt, za pravdu se každej stydí! A vy velký metalisti, to si řikáte vy FANS?? že lezete na Pussycat Dolls diskuzi?? zalez ty 12ti letej puberťáčku, tak co už se ti rozsvítilo??
Beru to takhle,
KDO POSLOUCHÁ PCD CHODÍ SEM NA DISKUZI
KDO POSLOUCHÁ METÁL CHODÍ NA METALOVOU DISKUZI. Chápeš? Tímto způsobem posloucháš PCD! -
-
Re: Držte pysky!
nech se léčit..je vidět že psychicky nezvládáš *15* -
Diju,máš naprostou pravdu,když někdo poslouchá metal,tak proč chodí na diskusi o Pussycat Dolls? A at' už nenadávají na PCD,jasně,svůj názor na ně napsat mohou,ale je trapný psát to pořád dokola,jaký jsou děvky atd. Nás stejně neodradí ty jejich kecy,my-jejich fanoušci přece víme,proč jim fandíme!!!!!!!!!!! *16* A svůj názor na ně nezměníme jen kvůli tomu,že je na jejich diskusi pořád chodí blbečci,co je pomlouvaj! -
-
Re: Re: Držte pysky!
presne tak!!! *3*
-
-
Jojo přesně tak,a hlavně nechapu ,kdo furt vymýšlí ty kraviny že jsou děvky...náhodou já vypadat jak ony a oblíkat se jak ony...co bych za to dala *15* Prostě jsou super,a mě moc mrzí(po těch záznamech na který jsem koukala)že jsem nemohla být v Praze...tak příště *14* -
*15* *15* Ne, mně není 12, ale 15 a metal moc neposlouchám, tak nevím, kde jsi to vzala! Někdy si poslechnu právě PCD! Píšu to sem již po druhé, že jsem se vyjádřila jen k jejich vzhledu a to, že je neposlouchám a vůbec se mi nelíbí, nebo je dokonce nesnáším, nebyla žádná řeč! *5* -
Dekuju, aspon v tom nejsem sama!!! Jsou to uplny idioti!!! *3*
-
-
!Vynikající!
Pussycat Dolls jsou opravdu vynikající! Já osobně preferuji zpěvačku Nicole Scherzinger, má vynikající hlas. Nevím co dodat, ale prostě Pussycat Dolls jsou vynikající skupina a doufám, že 10-15 by ještě mohli být na scéně a vydávat další a další alba!! *4* -
Vynikající
A ještě bych něco málo dodal...Přál bych si, jestli jsou tu opravdový fanoušci Pussycat DOlls, tak je prosím, ať se registrují do Pussycat Dolls fanclubu a ať sem dávají co nejvíce obrázk§, tapet či videí. Děkuji moc
S pozdravem P.S. *14* -
Vynikající
A ještě bych něco málo dodal...Přál bych si, jestli jsou tu opravdový fanoušci Pussycat DOlls, tak je prosím, ať se registrují do Pussycat Dolls fanclubu a ať sem dávají co nejvíce obrázky, tapet či videí. Děkuji moc
S pozdravem P.S. *14* -
hmm
Ty kocky jsou upe vzrusujici!!!jsou strasne SEXY mit nicole v posteli... -
Luxus
No tak jsem se koukal na par videoklipů na youtube.com a nejvíc luxusné je NICOLE A JESSICA nebo jak se jmenuje... *3* *14* -
luxus
No jasný!! Nicole a Jessica, luxusní kočky fakt luxus!!!!! *14* *14* *14* *3* Nicole má luxusní břicho! -
Jakej byl koncert ???
Hoj lidi.........tak jakej byl koncert ??? Dík,páá *3* -
dotaz
čau lidi, chci se zeptat na nejspíš blbou otázku slyším Pussycat Dolls zpívat, to jo, ale to je tak vše, co o nich vím. teď jsem viděla klip a opět mi vrtala hlavou jedna otázka, tak se na ni konečně zeptám - proč v téhle kapela je vidět (z 90%) jen ta černovláska???? to je její kapela a ty zbylé holky tam jsou jenom jako křoví??? Jinak nechápu, proč by si nechali líbit, že je na špici jen ta jedna černovláska...tak mi to prosím vysvětlete, díky -
-
Re: dotaz
Je hlavní, protoze umi nejlip zpivat, ale ty ostatni taky zpivaji, ale ona ma nej hlas, proto zpiva jako hlavni!!! *3* -
-
Re: Re: dotaz
no ale vždyť ona je v každém klipu z 90%, to se divím, že to ty ostatní neštve... *3*
-
-
-
pekný!
pekna skupina
heska je nicol a jesika ale karmit se mi nelibila,
nejradsi mam nikol!
Maji super sonky
plomin,te ale ja neumim anglisky!
LOVE PUSSYCAT DOLLS?! *14* *14* *14* *14* *14* *3*