Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekný!

proc mi to tady pise 1000x???? *8* *8* sakra
    • Re: pekný!

asi se ti to nechtělo zobrazit,tak si to zmáčkl víckrát a nakonec se ti objevilo tolikrát,kolikrát si to zmáčkl
  • Zpev

O tom to neni ze umi nejlip zpivat kazda ma narok mit svuj kus a ten zpivat a hezky zpivat umi i Melody jeji hlas se objevuje v nekterych pisnickach a doda to te pisnicce hned jiny nadech nez kdyz zpiva skoro sama Nicole
  • Nicole Scherzinger

Moc super dobrá skupina! Mám je velice moc ráda, jak jsem si všimla, že hodně lidí mají rádi Nicole Scherzinger, tak já se také musím přidat, protože tahle holka je fakt moc super. Když jsem videla na netu jak pomaha u charity, chtelo se mi brecet!! *4* *4* *14* Takže me je nejsympatictejsi Nicoolka, ale nemyslete si, že se jen koukám na vzhled, to vůbec!!!Miluju její hlas, její songy a taky její role v plno filmech!!
  • Super

Jj, souhlasím, Pussycat DOlls nebyly před pár lety tolik slavný, ale teĎ jsou nejslavnější dívčí skupina na světě a já jim držim palce!!!Mám je moc ráda až na tu kimberley, no neni mi sympaticka, ale každý má jiný názor
    Mějte se krásně!!!
    S pozdravem BigFanynkaMonča!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Luxury!!

Zbožnuju Pussycat Dolls!!!!!
    Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14*
  • Luxury!!

Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14*
  • luxury!!

Miluju jejich všechny songy, jo!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Ooh Yeah!

Miluuuju Pussycat Dolls *14* *14*
  • nicole scherzinger

Miluju Pussycat Dolls a tu Nikol, nebo jak se jmenuje *14* *14* *14* *14* *14*
  • pcd-pussycat dolls

chtěla bych se zeptat kdy bude snima vyztupovat asia nitollano nová členka je to moc důležité čekám odpověd
    • Re: pcd-pussycat dolls

Cože? hele nejsi trochu pozadu?? Asia Nitollano s nima měla jen jeden koncert a potom odešla!! Nová členka to neni, ted vede svoji solo dráhu, neco jako Carmit!!!!!!! Pořádně čti holka!
      • Re: Re: pcd-pussycat dolls

ale nějak ty její osobní stránky nechcou začít fungovat *9*
        • Re: Re: Re: pcd-pussycat dolls

ale už se to trochu rozjelo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit