-
Hlasovani
Ahoj vyber nej videoklip od Pussycat Dolls tady http://nejod.blog.cz/0810/nej-od-pu ssycat-dolls-4#komentar -
Nejjj
Jsou nejjjjjjjjjjjjjjj.Já chodim na tanečák a tam pořád chcem tancovat na Pussycat Dolls píseň Buttons!!!!Jsou prostě nejjjjjjjj!!A kdo si myslí že ne tak jsou pěkně debilní a ať jdou do řítě:p!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *4* *10* *10* *16* *16* *16* -
PCD
Budete někdo koukat v sobotu na Eso.Jsem zvědavá jestli PCD budou v Esu.Docela mně mrzí že v čechách je moc nevyspovídali.Na SLOVENSKU stíhali rozhovory i za tak kratkej čas.Jo a mám dotaz když mám fotky je tady možnost přispět těma fotkama na tu stránku. -
-
Re: PCD
Jo,já jsem se koukala na Eso a byla reportáž o Pussycatkát v jukeboxu,ale taky je tam moc nevyzpovídali. A taky tam byla jejich písnička I Hate This Part na 6.místě,ale ten rozhovor byl hrozně krátký. *9* -
Re: PCD
Ja se urcite divat budu *15* , a s tema fotkama si myslim, ze jo, ale jeste jsem to nezkousela tak nevim *7*
-
-
Jsou nejky na celým světě! Pst BEST! :-*
Jsou upe nejky na světě! Mám o nich blog a k němu gallerku a jsou pst best! Umím všechny jejich tanečky a mám všechny CD a plno plakatu atd. A to jejich novy cedečko je bomba! Jako upe...Takže kdo ho neslyšel ať si ho okamžitě poslechne!!! Jo a pls kdo chce tak ať navštíví můj blog: http://www.nicolescherzingerpcd.blo g.cz -
Zbožňuju je!!
Fanynka P.C.D. : Přesně, souhlasim, já bych si strašně moc přála, aby Pussycat Dolls přijeli do ČR!!!Strašně mocmocmoc!!!Zbožnuju je od té doby, co jsem slysela jejich song ,,When I Grow Up,, a potom jsem si stahovala všechny jejich songy, fakt, jsou super *4* *4* -
Miluju Pussynky!
Lidiššky,proš nepřijedou pussycat dolls do ČR?? proooč? *8* hlavne že na slovensko jedou a sem ne, aah sakra,já je tak miluju a oni sem nezamíří koncertovat, DOPR..řitě *16* já je tu chci!!!nedá se to nějak zařídit??prosííím vás *14* -
Miluju Pussynky!
Lidiššky,proš nepřijedou pussycat dolls do ČR?? proooč? hlavne že na slovensko jedou a sem ne, aah sakra,já je tak miluju a oni sem nezamíří koncertovat, DOPR..řitě já je tu chci!!!nedá se to nějak zařídit??prosííím vás -
I´m Done je prostě nej!!!
Miluju PCD prostě bomby skupina a jejich singl I´m done je prostě boží...líbí se Vám taky??? *1* *1* *3* *15* -
Zlatíššška!!
JJ souhlasim!!! Mě osobně se líbí všechny písničky od Pussycat Dolls, ale ta I´m Done je fakt hezoučká, pomalá & romantická *14* MILUJU PUSSYCAT DOLLS *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tohle musíte číst!!!
Ahojky fanoušci Pussycat Dolls!
Chtěla bych vás o něco poprosit. Víte mám založena na seznam.cz celkem 780 emailů a tak bych se vás chtěla zeptat, jestli byste se ke mne nepřipojily a také se registrovali z těch emailů, které bych vám poslala mým emailem i s heslama do PCD fanclubu. Tak vás prosím, jestli by se tu nenašel nějaký vážný fanoušek Pussycat Dolls a napsal mi na muj email ,, Dennysa.K@seznam.cz , že má zájem. Já mu obratem pošlu pár emailů i hesly od těch daných emailů, Prosííím vás velice mocinky. Dííky moc a doufám, že se alespoň někdo najde! *3*
Mám i icq, ale to pošlu pouze obratem emailem.. =)