Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hnus hnus ffůůůůjjj

Ježiši jak těmhle kreténům může někdo fandit vážně nechápu . Ta jejich hudba není žádná hudba je to pěknej hnus . Sou to prostě trapáci.
  • tupci

Běžte si svoje problémy řašit někam jinam *15* *15* *3*
  • Re: Re: z.u.z.k.a ( pro dilinu vymatlanou)

Hele ja bych řekla že si nemusíme nadávat. Tokio hotel už nějak nežeru sic JB furt nesnášim ale nemusime si hned nadavat. A není mi 9. Woe.
  • tokio ne jonas voe!

jezis tak kdyz se ti tokio hotel nelibej,tak sem proste NELEZ!takovyhle lidi fakt nechapu...kdyz se mi neco nelibi,tak tam prostě nelezu. Jo a jestli chcete pomlouvat tak to ste tady špatně ,to se musí tam nahoře do toho okýnka napsat jonas brothers diskuze a tam si pište co hrdlo ráčí pomluv atd. slov *3* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: !!

nebuď hrubá *1* *15* když nemáš na víc tak sem nelez *16*
  • Re: Re: z.u.z.k.a ( pro dilinu vymatlanou)

Presne...to vy jste s tim zacali...jako prvni jste zacali nadavat JB,takze radsi zklapni... *16*
  • docela jsou dobří

musím uznat že jsou 1000 krát lepší než JONAS BROTHERS.A to je neposlouchám. *14* *14* *1*
  • Re: z.u.z.k.a ( pro dilinu vymatlanou)

drž piču krávo... oni přišli dřív víš...když bylo v t-music..chart tak je jen jednou porazili a přišla nějaká píča a kecela něco že: haha TH porazilo JB...protože zpívají jak kdyby se škrtili na provaze.....tak drž tlamu jo!! a nejdřív se nauč aspon trošku psát aby se to dalo přečíst!! kolik ti je 9?? *15* se podívej do zrcadla a tu dilinu už uvidíš!!..... pičusový fans?? *15* néé to je špatně..to jsou neej fanoušky na světe..:D a ty si tady vypatlaná FANS..tak drž hubu ! seš fakt trapná...holčičko nejdřív se nauč psát jo a pak začni se semnou bavit..já ty tvé chyby opravovat nebudu *15*
  • Re: Re: !!

no vidíš mám tu další důkaz!! *15* JB jsou lepší.... tak už tam nelezte na stránku JB nebo se naseru a budu tady taky chodit a nadávat jim!!! KRÁVY JEDNY!!! *13* *8*
  • z.u.z.k.a ( pro dilinu vymatlanou)

Hele ja tam chodim neo jsem tam začala zase chodit kvuli tomu že sem taky choděj ty pičusový fans jb tak řekni svejm at prestanu ja reknu mej at presstanou ju. domluvit se da né. A nenádavej jo a jedinou dilinu vidit tebe.
  • Re: !!

Souhlasím na 1000% s tebou jb se neoblíkají jako holky a sou sladký né jako ty EMO gorili *5* *5* takže žádný nadávky o jb *13*
  • Re: Re: Re: nechte toho

Máš pravdu, ale co s tim naděláš, když sou blbí tak sou blbí ono je to po pubertě přejde *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: !!

haha si trapná..:D:D:D:D:D PÍČO....ano lepší....každého se zeptam co si mysli o TH..hádej co odpoví: že jsou totálně hnsuný a jak je může někdo poslouchat když zpívají o hovně!! *5* *16*
  • Re: Re: nechte toho

No to jo..ale tohle už je trochu přehnaný,at si sem svoje názory napíšou,ale dá se to říct i slušně a když to neumí tak at si jdou kritizovat někam jinam,ne na jejich FANKLUB!
  • Re: Re: Re: !!

Jako Jonas Brothers?! *1* *1* *1* Ehm, no, každej má svůj názor (Hahahaha, prej lepší než Tokio Hotel, pche *1* ) Hned du na ´´JB´´ je tam taky pomlouvat *15* *15* *15*
  • Re: nechte toho

Máš recht ale jen ať si tu řeknou svůj názor na ně, jenom si potřebujou dokázat že sem napíšou něco hnusnýho tak sou nejlepší, stějně maj všude ještě dost fanoušků který je ´´milujou´´ *3* *3*
  • tokio hotel

Sou super skupina ale na jejich koncert bych nechtěla, tam musí bejt strašná tlačenice holek, *1* mě to stačí doma u kompu a sou *14* BEST BAND! *14*
  • tokio hotel

Sou super skupina ale na jejich koncert bych nechtěla, tam musí bejt strašná tlačenice holek, *1* mě to stačí doma u kompu a sou *14*BEST BAND! *14*
  • nechte toho

Tak už toho nechte,je to tu jak u blbečků na dvorečku *15* Nedohadujte se!Tak každýmu se líbí něco jinýho a o tom to je!Tyhle nesmyslný hádky nikam nevedou!Takže vy co je nemusíte sem ani vůbec lest nemusíte a starejte se o svý *15* ...A vy z tohodle fanu si jich nevšímejte,prostě to ignorujte!Proč tu kazit diskuze jenom samýma hádkama *7* *15*
  • Re: Re: !!

řeknu ti to tak!! lepší skupina než TH!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit