Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

Jo máš recht..ale kašli na tyhle kreteny..dělá jim jen dobře když se rozčiluješ,za to ti přece žádný takový nestojí...
  • Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

říkáš svůj názor,ehm!..to bych neřekla..svůj názor sis sem možná tak napsala prvně když si sem vlezla,ale tohle co děláš ted neni psaní názorů,ale otravování ostatních lidí tady!Jestli se chceš předvádět tak můžeš jinde!
  • Re: Re: Re: Re: koncert

POLÍBIT PRDEL.....
  • Re: Re: BLEEEEEEEE

jenom rikam svuj nazor,to snad muzu,neee? *1*
  • Re: Re: Re: koncert

co? *1*
  • Re: Re: koncert

heeej víš co si můžeš...... *10*
  • Re: BLEEEEEEEE

No mě je zase špatně z tebe!protože se chováš jak malej fakan!!!starej se o svoje a neměj tady pořád ty svoje trapný a ubohý slinty!!!ježiš nechte ty holky bejt!!!ste nemožný!!!
  • Re: BLEEEEEEEE

jo mluvíš mi z duše!!! *1* *9*

jjjjjjjj:asi tak... *15*
  • Re: koncert

to se ani nedivim ze nemas s kym jit...kdo by taky sel na takovy dementy,ze jo? *1*
  • BLEEEEEEEE

Toki Hotel jsou ty nejvetsi sracky sveta!!!nechapu jak je nekdo muze poslouchat,vzdyt to neni zadnej zpev...a tu cenu MTVEma vyhrali jenom proto,ze se to konalo v tom zasranym Nemecku a ze pro sebe sami hlasovali...sou tak ubohy!!!v Americe by po nich nestekl ani pes!!!je mi z nich fakt spatne...

ty už máš lístky?
  • Re: koncert

Ahoj já taky nemám ským jít kamoška nemuže tak kdyžtak napiš na email verunka.t.l@seznam.cz
  • koncert

PANE BOŽE ZACHRANTE MĚ NĚKDO TH TU MAJÍ KONCERT JE TO SICE ŮŽASNÝ ,ALE JÁ TAM NEMÁM SKYM JÍT......15.3.2010 *9*
  • Re: Re: Re: Re: hnus hnus ffůůůůjjj

panebože.. dokážete pochopit že my jsme sem nechodili ale ta zkurvená veronika tam na JB stránky chodí pořád.. a když už jsem nic nenapsala tak něco zas napíše... a předtím ještě říkala at TH necháme bejt a oni toho taky nechají.. ale hovno... tak držte hubu jo!!!! vy by ste se měli zamyslet!!! *13* *9* *16* hlavně že vy můžete urážet ostatní že!!!?? *8* *16* *16* *16*
  • Re: Re: Ahojky TH Fans

A komu to cpeš???

No vida takže se o ně přece jenom zajímáš *15* *1* *1*
  • Re: Re: Re: hnus hnus ffůůůůjjj

No i ty děti ve školce by se chovali líp
  • Re: Re: Re: Re: Re Re: tokio ne jonas voe! -

Tou krávou si myslela sebe vid..co tě tolik žere na tom že ty holky je poslouchaj?!Ty máš taky svoje a nikdo se ti do toho nesere.Klidně si tu svůj názor napiš,ale dál neodsuzuj.Jo neposlouchám je a když je neposlouchám nezajímaji mě tak tu ani neoblejzám fan abych o nich psala ty dětinský řečičky co tu máš ty!Tobě dělá jen dobře když můžeš provokovat lidi kolem sebe,to je vidět že toho máš hodně na práci!Nejsi ty z nějakýho ustavu pro duševně chorý??

a co jim asi tak závidíme?to až asi říct nechceš co?nikdo neříká,že když je nemusíme,tak že jim závidíme,jako trošku přemýšlej,neuškodilo by ti to *1* *1* jo,a th sou nejvěčí buzny na světě,čus:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit