-
Buzny
JSOU TO OBLUDY,SMRADI A PROSTĚ ODPAD. *8* I JEJICH PÍSNIČKY SE PĚKNĚ ZHORŠILY. TO JEJICH NOVÉ ALBUM HUMANOID-HEMEROID JE UŽ JEN HÝKÁNÍ JAKO KDYBY BILLÍŠEK UMÍRAL *1* S POZDRAVEM VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
A to je vážně řešení,vracet jim to takhle..dělat to samí co oni,chovat se tak..šmarja,tak si toho nevšímej vidíš že tohle žádný řešení neni!Nebo se tu chcete dál dohadovat o "nesmylech"???...bože kašli na to,kolik ti je??Když si říkala jak si velká tak se podle toho taky chovej a nevyšiluj tak jako to dělaji tyhle pro tebe malý holčičky! -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
jo o mi do ničeho nekecají jo??!! víš co nemel když ani nevíš že ty kravky si začali nadávat skupině JB kterou mám ráda a oni si začali sami a pořád do kola se do toho serou!! tak se do toho laskavě neser když nevíš o co jde!!! *13* *13* *16* -
Re: Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D
*1* *1* prosimtě bež si hrát sBárbínama ty čubko a nebo se vyprstit nad Billískův plakátek *14* *15* mrdko tokiácká -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
A to říká ta co leze po jejich diskuzi a mele tu samý kraviny,nevim kdo se tu potom chová jako malej capart.Navíc sem říkala,že je neposlouchám,prostě nezajímám a když mě něco nezajímá tak se ušetřim i těch narážek kolem,který tu máš ty.Nevim co ti na tom tolik vadí,nech ty holky bejt,at si žijou po svým.Tobě taky nikdo do ničeho nekecá.Jenže když myslíš spodkem místo mozkem(jestli teda vůbec nějakej máš)tak to je potom těžký! -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
jak víš že sem malinká holčička??:D to seš leda tak ty... protože TH jsou jenom pro malé holčičky *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
s takovou malou holčičkou která si hraje na velkou a která na sebe musí takhle upozornovat aby si jí vůbec někdo všiml nemá žádnej smysl se vybavovat! -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
a co když to chcem řešit??
*15* *8* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
Drž zobák ty dilino!tak se o to jejich "krákorání"nezajímej,nikdo neříká že musíš!já je taky nepsolouchám ale ani nemam takový debilní narážky jako vy!Jenomže bez toho byste vy nemohli žít! -
antifan: nic nenaděláš..oni jsou ještě malý na toto!!:D upe bez inteligence!!:D *15* *15* *15* *1* *1* *1* nerozeznají zpěv od krákorání *1* *9* *9* -
Re: Re: fuj
Tak nějak!! Kdyby je vzali na vojnu, byl by klid a nebyli by z nich takový srágorky!!!!!!!! -
Re: fuj
naprosto s tebou souhlasim *1* -
fuj
nic proti,ale TOKIO HOTEL nebo jak se nazyvaj sou nejvetsi odpad muziky ! -
Zlez někam pod drn trapko!..tohle je to nejubožejší co může bejt!musíš na tom bejt asi hodně špatně,zamindrákovaná megero..jestli se stebou nikdo nebaví tak to fakt neni divu! -
Ty si fakt kráva *15* ..sis ještě nepřesedla??? *15* ...no jo s takovou putkou se nemá cenu dohadovat..jen tu sama sebe zesměšnuješ *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
jeeeeeeeee....ted si me fakt setrela *1* -
Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
ja nechci nikam jinam,me to bavi tady *1* *1* a budu si psat co chci,takze mi radsi polib prdel a moc me neser *1* -
Re: verunka.t.l
nevyhrozuj trapko,radsi se nejdriv nauc poradne psat... *1* *1* -
verunka.t.l
Ty woe vy kreteni mužete mi říc co tu děláte? Kdyže je nemáte rádi když je neposloucháte prostě vypadněte jasan a anechot tenebo to nějak zařídím že ten kdo není registrovanej a ten kdo je ale není v fan tak nemuže do diskuze!!!!! -
koncert
jooooo koncert půjdu tam klidně i sama *3* to si nesmim nechat ujít *1*