-
Re: Re: Re: :-/
AHA. TAKŽE SI ASI VYBRAL TEBE,KDYŽ TO TAK DOBŘE VÍŠ. *14* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: :-/
Panebože... *1* *1* *1* co tady pořád meleš...může si představovat co chce! A buzna teda není ty kkt *15* *15* -
Re: ........
TAK TO SOUHLASÍM. TAKY SI TO MYSLÍM. *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
........
TH nepatří mezi mí oblíbený skupiny ale nejsou nejhorší jak každej řiká. I když je trochu pravda že Bill vypadá jak holka, ale to mi je jedno. Nedůležitější je zpěv!!Starší písničky jsou celkem dobrý, ale ty německý! V angličtině se mi nelíbej nebo mi to k nim nesedí. V Automatic byl zpívá jednu chvíli docela vysoko a to je příšerný. Podle mě by měli zůstat u němčiny *5* -
jojojojo
Jo jO JO Tokiáči vyhráli Linkin Park vs. Tokio Hotel aby ne?!
!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/
TY TAKY!!! TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/
hled si svýho -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/
AHA. *7* *5* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
Já nemam co přiznávat a tak špatně na tom zrovna nejsem,abych obdivovala zrovna je! -
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
VŠAK JÁ VÍM,ŽE MILUJEŠ TOKIÁČE. *14* .TAK SE NESTYD A PŘIZNEJ TO. *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: :-/
tobě se tak budu s něčim svěřovat *15* -
Re: Re: Re: :-/
NO TAK JO. ONO TO TAK JEN VYPADÁ. A CO MÁŠ RÁDA ZA ZPĚVAČKY,ZPĚVÁKY A SKUPINY? *3* *4* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Re: Re: :-/
*LOL*..no to víš že jo že čekám zrovna na tohle *1* *1* *1* *1* ..prosim tě meleš hovadiny!Nezastávám se tu nikoho!!!!! -
Re: :-/
JO. A TY KDYŽ SE ZASTÁVÁŠ TOHO KOKOTA,TAK SI ASI PŘEDSTAVUJEŠ,ŽE SI ZE VŠECH FANYNEK VYBERE TEBE,ŽE? *1* .TO ASI TĚŽKO,KDYŽ JE TO BUZNA. *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Bill
Billiška je nejkrásnější kurva na světě,které chci vylízat kundu! *14* -
:-/
Vy sami se chováte jak malý fakani..."DIVOČÁK"..HMMM to ty narážky fakt od tebe sedí!Je vidět na co myslíš! -
Re: Re: Buzny
BILLÍŠEK UŽ BY SI MĚL NAJÍT NĚJAKÝHO POŘÁDNÝHO CHLAPA,KTERÝ BY MU TO NACPAL DO PRDELE. *1* *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Buzny
presne...jsou fakt desny *1* -
Re: Re: Buzny
DÍK ZA PODPORU. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Re: Buzny
souhlas!!! uplnej ODPAD to je!!! *4* *9*