-
FUCK TOKIO
sou to prostě přihrátý nabuzený piče..slipknot a sepultura 4ever !! -
Re: Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj
dianna114: Já se taky nechci dohadovat. Takže jsme si to vyjasnily, tak sbohem. -
HP: Mně budeš říkat,abych nepsala na diskusi Eminema a sama píšeš na diskuse těch,kterým nefandíš a urážíš je tam! A to s těma moudrama,kdyžs mně napsala,abych ti je nepsala,tak ono to dost vyznělo,jako bys mně chtěla říct,že moudra píšu,ale to je jedno! Takže já už tady končím,napsala jsem,co jsem chtěla a donekočna se dohadovat nebudu. -
Pro diannu114: Mně se neomlouvej, protože o tvoji omluvu nestojím! *9* A já jsem sem nepsala, že tu píšeš moudra, ale že nechci, aby jsi mi po tom, co jsem napsala, psala nějaký moudra...a né, že je sem píšeš. Jsi to asi zase blbě pochopila. A na Eminemovu diskusi radši ani nic nepiš, když mu nefandíš, protože by tě tam v té diskusi všichni fans vyfuckovali!!! *5* *1* A víš ty co? Už mi dej fakt pokoj a nic mi nepiš! Já se hádat nechci, ale tohle mě fakt nebaví! *9* -
sbírka
Ahoj mám hrozně velkou sbírku TH a chci se toho zbavit mám všechno možný plakáty,fotky,články zahraniční časopisy i český.......no a tááááááák dááál....jestli máte zájem pište mi na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu vám fotky tý sbírky........mějte se *4* -
Já zapomněla,že tady musíš mít poslední slovo jen ty,tak promiň! A mně píšeš,že tady píšu moudra a že takový lidi nesnášíš! Já zase nesnáším ty,co tady píšou pořád dokola,že jsou TH nejhorší skupina na světě,já se TH nezastávám,ale stačí to napsat jednou,si myslíte,že fandy TH o tom přesvěčíte(že jsou TH nejhorší)? Já třeba nesnášim Eminema a v jeho diskusi o něm nepíšu,že je nejhorší!!! -
Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj
A myslíš si jako, že já to nevím, že jsi to ke mně nepsala??? Však já to vím, že jsi to ke mně nepsala!!! Tak jsi to asi blbě pochopila!!! A už mi nic nepiš!!! Nemusíš mít na celém webu poslední slovo jen ty! -
Re: Re: Re: Re: Dianno114
Dobře...tak se už nehádáme *15* -
Re: Re: Re: Dianno114
Ops ten poslední koment jsem nečetla. Fajn já se nehádám já jsem to předtím pro nechápavé psala antifans tak ses nemusela čertit *1* *1* -
Re: Re: Dianno114
Víš ale to jsem zkopírovala od tebe *1* *1* *1* *1* *1* Tak nemachruj *1* *1* -
Já to účem napsala schválně,čekala jsem,kdo si toho všimne a kdo to přehlédne. *4* Hey a nebylo by lepší se už nehádat? Mě už to fakt nebaví. -
Re: Dianno114
Zblázni se! Ty Leno. -
xD -
Re: Dianno114
To je jedno,píšu to jen jinak! A spousta lidí tady píše úplně celý text bez háčků,tak nevím,co zase řešíš,to už nevíš,o čem bys psala,že tady řešíš takový kraviny?? A já se vracet na psychiatrii nemůžu,já jsem tam nikdy nebyla,ale ty asi jo,že??? A ty si radši vem prášek na uklidnění a nauč se psát účesem,jo? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Dianno114
Pro dianna114:Napsala jsi-A já jsem TH nijak sprostě nenadávala,já nejsem tak trapně sprostá jako ty.... a co je tohle:DEBILL je jen trapný kokot,co uráží emo styl,s talentem na bodu mrazu a s účem jako dikobraz! VRAŤ SE NA PSYCHIATRII *1* *1* *1* *1* PS.: o Muňce jsem psala už dávno tak se zklidni vem si prášek zavolej psychiatrovi a nauč se psát Ň, jo? -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj
Tobě jsem to nepsala,tak se nestarej!!!! -
Re: Re: Re: Re: TH
Ale my netvrdíme, že jsou TH EMO, ale že je Bill EMO!!! A on není EMO??? Aha... *1* Tak proč tak teda vypadá??? *1* -
Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj
Já už tady na tebe mám snad alergií! Tak třeba jsi chytrá...co já vím, ale nemusíš si s tím furt machrovat a dělat tu na tomto webu ze sebe důležitou! Já jsem taky dost inteligentní, ale že bych se chovala jako ty, tak to rozhodně ne! Takové lidi nesnáším. Jsi s tím už trapná! Hlavně mi hned nepiš nějaký moudra, protože na ty fakt nemám náladu! Sbohem! -
A ty zase urážíš každýho,kdo má jiný názor než ty a napíše ho!! Já jsem v diskusi o JB napsala,že souhlasím s autorem s přezdívkou would a tys mně hned napsala at' držím hubu,takže trapná jsi tady akorát tak ty!!!! A že umíš přemýšlet,haha *1* to je dobrej vtip,možná akorát o JB. A já jsem TH nijak sprostě nenadávala,já nejsem tak trapně sprostá jako ty a navíc jsem do této diskuse moc příspěvků nenapsala a ani k JB už nebudu chodit,to hádání s tebou mě nebaví,vždyt' se celou dobu hádám s malou holkou....!!!! *1* Jo a sbohem se píše sbohem a ne zbohem,to jen aby ses ,nepřeklepávala',tady se člověk snadno překlepne. -
Re: Re: Tak znova...
piiiicoooo bez se prihrat do prdele!!!!! *16* *16*