-
Re: slovo
Tak proč sem chodíš?? -
Re: hruza??!!
Hele takhle ti to řeknu. Za prvé Bravíčko je pořádná drbárna, takže kdo ví jak to ve skutečnosti je. To jestli má slečnu se dozvíme časem. Pze on sám jednou prohlásil, že až bude mít přítelkyni, tak jí nebude tajit pze by to nebylo fér vůči ní, ani fanynkám. Ale jestli to fakt je pravda, tak bysme mu to měli spíš přát ne? Jako psát nějaký dopisy, nebo dělat videa o tom, že nechceme aby byl zadanej mi přijde hloupí. Vždyť si vem, kdyby si byla na jeho místě a někdo ti říkal, že se máš rozejít s klukem. Myslim, že by tě to mrzelo. My máme bejt fanoušci, co je ve všem podporujou a milujou je ať už jsou zadaný nebo ne. Jednou to přece přijít muselo, to je jasný, že nebude do smrti sám. Ale jak říkám, neuvěřim tomu, dokud to neuvidim v nějakym věrohodnějšim vydání, než je Bravíčko. -
hruza??!!
todle mi přišlo na vzkazník-....
Ahojky,promiň že ti to píšu jo?Ale dostala jsem zprávu z Bravíčka,které má vyjít až za 14 dní,já ho mám předplatné a když si ho listuju,tak mě tam chytla jedna věc do očí..a to je,že Bill má novou holku!!!!Jestli chceš tak ti to pošlu a nezlob se že jsem tě obtěžovala,ale potřebuju,aby jsme se té holce zbavili!!že stačí aby jsme společně se všemi fanoušky napsali Billovi dopis,že nemůžeme vidět že má holku bo tak..co ty na to?tohle už si přečetlo spoustu fanynek a já potřebuju jestli se k nám přidáš!!?kdyžtak návrhy co by jsme mu mohly poslat posílej na xemogirlxxx@seznam.cz jo??a díky moc jestli se teda přidáš!!!! -
Re: Re: Re: zapojte se....
já se mu vůbec nedivim. Bejt já na jeho místě tak jí už nikdo nedá dohromady. FAnatičku blbou. TA s i o to říkala. Když jsou to pipky co neví kdy přestat, tak se nesmí divit. Kluci už si nemůžou ani v klidu pro rohlík do obchodu, tak se nemůže nikdo divit, že jednou ztratěj nervy. Mě by nasralo kdyby mi někdo típnul cigáro o kolo, natož o auto. A za takový prachy -
slovo
jedním slovem to jsou BUZERANTI největší -
Re: Re: zapojte se....
ehm?? -
Re: zapojte se....
koilk maš už fotek???? *7* -
Re: jaaj
jo Tom po ni hodil cigaro a ona ho zvedla tipla mu ho o auto....jo a ona a jeji"gang" ho pronasledovali asi uz pul roku....pry nadavali na Billovou a Tomovou mamu *10* *10* *10* -
jj souhlasim, taka kara mejch snu a ona mu o to tipne cigo..kra*a.. *3* -
jaaj
Ahoj lidicky..cetla jsem že po ni Tom jen hodil cigo, ae ta pitoma fan za nim prej dolejzala už asi tejden, takže se mu ani nedivim!! *1* *16* -
Stejně tomu nevěřím ... mno...ikdyž ... těžko říct -
jj promin nejspis mate pravdu ale je to divny takovy zlaticko a zmlati fanynku -
1.
Ahoj....nasla sem video o tom jak pry Tom uhodil francouzskou fan....http://www.sodahead.com/blog /60115/tom-kaulitz-hits-a-fan/ -
Re: Re: zapojte se....
promin ale je to pravda....:( coz me je lito protoze mam Toma a Billa rada.....http://www.tyden.cz/rubrik y/lide/kytarista-tokio-hotel-dal-fa cku-fanynce_115176.html
sem ta Tomovo strane...kdyby totiz me nekdo tipnul gigaro o Audi R8 tak bych ho na miste zabila!!! *10* -
nn tomu neverim on by nikdy nikoho nezbil to je jenom lez abyste ho zase potopili ti by se vam libilo co?? tak nato zase hezky zapomente tom by nikdy nic takovyho neudal *10* -
zapojte se....
Zdravíme všechny fans TH!
Určitě jste slyšely nebo četly zprávy o tom, že „Tom Kaulitz z TH band uhodil nebo dokonce zmlátil svou 21letou fanynku“.
Jak je známo, německý tisk si takovou záležitost nenechává ujít a píše o této věci nejrůznější zprávy a reportáže. Dokonce se zapojila i česká média, u kterých bychom asi reakci na toto čekali nejmíň.
Nemohly jsme si s Lilchen také nevšimnout, že české, slovenské i polské fans stojí na Tomově straně a dávají to hezky najevo .
Rozhodly jsme se proto vytvořit video, které by jasně ukazovalo, že za Tomem stojíme a fandíme mu. Pro některé to určitě bude hloupost a celé to budou pokládat za absurdně trapné, ale věřte, že tohle bude jak pro nás, tak i pro ně +.
A co proto udělat?
Jednoduše…
Vezměte svou jakoukoliv fotku, ať už z libimseti, lide.cz, z rodinného alba nebo se klidně vyfoťte znova a připište slogan typu „Tom, Ich bin an deiner Seite“ nebo cokoliv jiného…hlavně to musí být anglicky nebo německy a musí to být čitelně. Můžete klidně zapojit svou fantazii je to na vás.
Vaše fotky potom posílejte na Monicca16@seznam.cz a my z těch všech fotek uděláme jedno video, které bude následně odesláno dál.
Určo o něj nepříjdete, bude zveřejněno a volně k vidění.
Připojit se můžou také fans ze Slovenska, Polska či jiného státu. Uvítáme vše
Své fotky zasílejte do 27.4. 2009 !! Pokud by fotku někdo poslal 28., tak ji ještě přidáme.
Děkujeme za Vaši pomoc. -
Re: návrat
no to je vazne vtipny....Bill neni jediny zpevak ktery se maluje a narozdil odnivh Billovi to sekne... *14* *14* -
Re: návrat
hm..... -
(x
http://www.youtube.com/watch?v=Uhfn RVIlGYE&feature=channel_page neni to krasny??je sikovna....
http://www.youtube.com /watch?v=3oSU-9AumaI&feature=relate d -
!!!!
ach jo....uz me vazne sere youtube....!!!nejdou mi zpustit videa http://www.youtube.com/tokiohotel
nebo to dela ze bydlime v takovy sracce jako je česko!!! *10* *10*