Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ghdhdhdh

panebože tak jich klido žer!!!!!!nwm esi mám stejnej názor jak ostatní anti,ale dyž vy je teda žerete( *9* ),tak aspon nechte ostatní řéct svůj názor!!!!!jako tydle nadávky,že jim závidíme,bo něco podobnýho sou už fakt ubohý!!!!!!no jo,a ted zas šecí fans řeknů,že my sme taky trapní,tak jako teda už nwm.....
  • Re: Re: Re: best band

Jáá: tak když se ti nelíbí, tak proč sem pořád chodíš. TAk svůj čas využij k něčemu lepšímu než se sem chodit dohadovat ne. Stejně nás nepřesvědčíš. Tak jakej to pro tebe má smysl? Fakt nechápu tohle
  • Re: Re: best band

Jdi poslouchat Evu a Vaška a neprud' tu fanoušky TH !! *4*
  • Re: best band

ty nejsi normální takově čuráky co vypadají jak buzny fakt nemám zájem *15* *15* *15*to zase říka ten nenormální člověk co říká normálním lidem ze nejsou normální když se jim nelibí takový buzíci *15* *15* *15*
  • best band

Tokio Hotel jsou ta nejlepší kapela a ten kdo je nemá rád ten není normální
  • Re: Re: Re: Re: Re: návrat

Já říkám, že je neposlouchám, takže nevim jak to maj v klipech bo tak. Viděla jsem fotku. A jinak je mi to ale srdečně jedno. Se tadyk budem dohadovat o takový kravině jako je malování.

co to meleš za kraviny jonas brothers se nemalují *15* *15* *15* asi si slepá že!! *15* *15*

jj nebo kluky z Metro station jsem taky viděla namalovaný a Johnas brothers (bo jak se to píše, *1* ty moc nemusim) prostě spousta chlapců. A nikomu to nepřijde divný. No tak US5 to je případ sám pro sebe. Brrr mám z nich osipky.
  • Re: Re: Re: Re: návrat

pro....Jáá____ *10*
  • Re: Re: Re: návrat

hele....nejsi nahodou Bara??z Novyho Boru?? ze jo.... *1* *1* *1*

no nebo se maluje Jared Leto ze skipiny 30 seconds to mars nebo cinema bizarre..... lepsi jak simple plan,us5 a tychle vase sracky tak se klidn já......
  • Re: Re: Re: Re: návrat

A co třeba takovej Lauri z Rasmus? Toho jste nikdy neviděli? Ten se taky maluje ne snad. A o to jestli je hubenej nebo jakej, se vy vůbec nemusíte starat. Vy jeho oblečení nenosíte. To je jeho věc jak vipadá a je s tím určitě populárnější než vy dohromady že.
  • Re: Re: .........

joooooo!!!!!! *16* *16* hnusáci TH *9* *9* šulini blbý
  • Re: Re: Re: návrat

asi se faktis sekla. A nevim jak ty, prej ze mu to sekne, ale me se tahle HOLKA nelibi. Bill je strasne hubenej, nemuze do sebe dostat neco vic nez projimadlo??!
  • Re: Re: Re: Re: Anti

jooooooo přesně!!!!!!! *15* *15* *15*
  • Re: Re: návrat

ha.. *15* no tak mi řekni kteří zpěváci se malujou!! *15* *15* nespletla si to náhodou že se malujou spíš zpěvačky?!!! *15* *15* *15*
  • Re: ghdhdhdh

ty jsi vyjebaná na palici!!! *9*
  • adresa

Helejte lidi, nevíte někdo adresu do toho jejich nahrávacího studia? Pze nemá asi moc cenu jim psát do Berlína, když jsou neustále v Hamburku, ale tam neznám adresu. TAk kdyby náhodou někdo věděl, tak mi pls dejte vědět
  • Re: Re: Re: hruza??!!

Já to nemyslim zle na tebe. Na ní přímo reagovat nemůžu, tak reaguju takhle. *3* No ten Billův účes se mi nelíbi. Ty dredy mi k němu fakt nejdou. Ale ten Tomův je dobrej. Tam jsem čekala nějakou grose katastrofe a ono je to gute *1* Ale tak ať ať si vypadj jak chcou že. Hlavně když budou dělat pořád tak fajne hudbičku. Btw. Jestli si ale někoho najde Geouš, tak ně vlítnu *5* *1* *1*
  • Re: Re: hruza??!!

Hele me to poslala jedna holcina a rekla by at to sem dam takze si to viřid sní......ja Billovi preju hodne stesti v lasce...... *14*
    Co říkáte na ten jeho nový účes? čekala jsem něco horšího, když jsem se na to koukala trošku déle, tak jsem si na to i docela zvykla a sluší mu to - docela.. :D No... uvidíme, jak to bude vypadat na jiných fotkách :) : http://tokiohotel-susi.blog.cz/0904/tom-v-aute-s-novym-ucesem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit