Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hitparáda

pro všechny věrné fans: zavítejte na stránku www.ujdeto.cz *1* je tam hitparáda, ve které jsou se 2 songy, zhruba na 16. a 26. místě. Tak je podpořte, hlasovací formulář je pod hitparádou, vyberte 3 písně, opiště kod a klikněte na Hlasovat. Můžete hlasovat každé 2 hodiny, pls hlasujte
  • Re: pxhe

Ano ANO ANO to je přeně ono bože ty jsem nej!!!!! *14*
  • Re: Re: Re: Re: fůůj

TAk s tímhle si se obrátila na špatnýho člověka. Já jsem fans TH *1* ale nevadí. Já tvůj názor respektuju. Ovšem mě se jejich styl líbí no. Takže promiň, že nbudu souhlasit *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF

Jenže každýmu se líbí něco jinýho. Nemůžeš nám něco vymlouvat. Jo Sum41 josu dobý. Stejně tak mám ke zbláznění ráda Prodigy, ale neznamená to, že nemůžu mít ráda i TH. Prostě každá skupina buď něčím zaujme nebo odpudí. To že, vás TH odpudili, neznamená, že to tak je se všemi.
  • Re: Re: nej.nej.nej

no to si dost věříš, když to vidíš na tak krátkej časovej úsek. Neuškodilo by si třeba občas zjistit nějaký info, když se jima chceš zabývat.
  • Re: Nechápu

jo,já nsem byla tak blbá,že ještě za dob,kdy sem nim fandila (byla sem pěkná piča),sem si videoklip pustila,no málem sem se zblila hned u kompla!!!! to je hnus,ach jo,proč sem byla taková piča a kdysi sem tady taky antifans nadávala do závistivých pičí,doufám,že takle to bude u všech pošahaných fans,kerý nerozeznaj EMO transku od normálního kluka
  • Re: Re: Re: fůůj

a jo no *1* *1* *15* ,no tak to víš,zmalovaná buzna,kerá si myslí že je královna světa se přece nebude líčit sama,já ale stejnak myslím,že ti stylisti ho tak dycky zřídí schválně,páč TH taky nesnáší,né?
  • Re: NEDOLEJZEJTE

HM...A TY SEŠ ASI HVĚZDA SVĚTA,ŽE?!
  • Re: Re: nemci ble

jo,je upa vidět,jak má Bill na obličeji tuny a tuny make-upu,a ty černý linky kolem očí by taky moh trošánku ubrat
  • Re: nej.nej.nej

no sry,ale abych tě vyvedla z omylu,klid nebude nikdy,páč dokud se TH nerozpadnou,bo je někdo nezavraždí (myslím,že to nebude dlouho trvat),tak klid prostě nebude,chápeš?
  • Re: TH

drsnej styl psaní,to vymýšlela tvoje pošahaná makovice?:D
  • Re: pxhe

přesně!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: best band

do pr**** *15* tak a těd ty číslice konečně píšou chtěla jsem napsat že se mi líbí jenom 2 písničky od ní *15* *15* no konecne jsem to napsala

* písničky od ní *15* *15* sorry zapoměla napsat *15* *15*

ale mě se libí jenom písničky od ní *15* *15* *15*
  • pxhe

nee nesmíjou se spojit s Demi,Miley,Lady Gaga, JB!vždyt by je ti tokiáči zkazili!!!

JB to bych vzala ale ta demi lovato nebo kdo no tak to vůůůůůůůůůůůůůůůůbe c *16* *16*

sabča:lady gaga,JB,morandi,demi lovato.....attd...!!!

Jáá:tak co posloucháš?
  • Re: Re: Re: Re: jaaj

aha. No já holt dycky narazim na zatvrzelýho nekuřáka *1* nic proti jo. on se to někdo má když nekouří *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit