-
Forever Hate You
Su to jelita, hovna smradlave, neznasam ich z celej duse a mysle, Skurveni madari vyjebani, curaci, vyjebanci, haved skurvena, mentalne zaostale blondinky s vrodenou dusevnou vadou ich mozu uznavat. JELITA, VYJEBANCI, SKURVENCI, HOVNA SMRADLAVE. -
Forever Hate You
Su to jelita, hovna smradlave, neznasam ich z celej duse a mysle, Skurveni madari vyjebani, curaci, vyjebanci, haved skurvena, mentalne zaostale blondinky s vrodenou dusevnou vadou ich mozu uznavat. JELITA, VYJEBANCI, SKURVENCI, HOVNA SMRADLAVE. -
Re: Re: Re: best band
je neznal,ale jsou fakt dobří ti Dragonforce *3* -
Re: Re: Re: Re: jaaj
to ti může bejt ale uplně ukradený. Tak ty se nepřidávej a buď v klidu. A jestli někdo přestat nechce, tak nechce. To je jeho věc. -
Re: Re: fuuj Bill
No jsou to krasavci *1* -
jen pro ty koho to zajima
Kondom akce pro TH
Ahoj fans,
takže po docela vydařené akci s videem pro Toma proti Stalkers, btw odkaz zde
http://www.dailymotion.com/use r/M0nchen91/video/x9f7a4_tokio-hote l-stalkers_music
jsem po dlouhém nočním zvažováním rozhodla uspořádat další FOTO AKCI týkajíc se TH.
Nedávno jste na internetu určitě četli 6 krátkých rozhovorů s TH pro FASHION AGAINST AIDS. Jedna z otázek také byla…
„2. Co můžete říct vašim fanouškům o ochraně?“
a odpověď kluků zcela jasná…
Bill: No myslíme si, že je to velmi velmi důležité, protože si myslím nebo my dva si myslíme: sex je dobrá věc...
Tom: Jo.
Okamžitě se mi přitom vybavily druhy nejrůznějších ochran typu kondom, pilulky aj. xD
Proto mě napadlo, že by každý z FANS mohl obětovat pár kaček pro jeden ZABALENÝ kondom, vyfotit se s ním a následně v PC na něj napsat „Reden“ à proč Reden? Všichni jistě známe spojitost této písně s klukama xD
Nicméně tady je ukázka..důležité je, abyste na fotce byli VY a ne nějaký FAKE, potom to nemá smysl ;)
Proč tohle děláme? Chceme dalším videem ukázat, že podporujeme TH v akci pro Aids a že jejich slova s ochranou bereme na vědomí xD. Dá se to nazvat zpestřením xD.
Upozornění: Nejedná se o akci typu „Jsme úchylové“ apod… vaše fotky budou použity pouze ve videu pro TH účel a k nikomu jinému se nedostanou.
Jinak…jsem si samozřejmě vědoma, že tato akce ponese také nemalou kritiku jako ta předchozí. Prosím vás, nepodceňujte tuto akci a věnujte svých pár minut pro udělání jedné fotky. Tohle všechno co děláme..tohle všechno bude zasláno managementu TH a klidně se zaručím, že se to k nim dostane a že se na tohle podívají. Čím víc toho bude, tím lépe pro nás ;)
Co se týče fotek…
Samozřejmě by bylo nejlepší, kdybyste udělali nějakou tu originální fotku, ale pokud jste šikovní a máte zkušenosti s fotomontáží, můžete ji využít..důležité je, aby na fotce byla vaše osobnost, ten kondom xD a na něm text Reden.
Fotky posílejte do 12. června 2009 na Monicca16@seznam.cz
Ráda bych poděkovala holkám, které se do akce pustily na plno už teď a propagují tuhle akci všude, kde se dá. Všem veliké díky J
Monchen
ps:prislo mi to na mail,takze to sem davam -
Re: Re: Re: jaaj
jistě,někteří debilové kouří už od 5 let a místo ,aby se snažili přestat,tak se po nich dalších 50 lidí začne opičit *16* -
Re: fuuj Bill
ten z nich ještě vypadá nejlíp,spíš ti ostatní jsou úplní hnusáci -
Re: Re: fuuj Bill
K tomu nemám duvod *1* -
Re: Re: hnus
stručně a výstižně...:-) -
Re: fuuj Bill
tož z tadyma vypal a neser mě! *16* -
fuuj Bill
Tokio Hotel je nejhorší skupina světa!!S Billa s toho geje,tranvesisty nebo jak ho vy fanynky uchyláků nazýváte je mi mírně řečeno na blití pokaždé když ho náhodou spatřím v televizi,nebo časopise ztratím o něm veškeré iluze!!Mám k němu nevýslovný odpor!! *9* -
Re: Re: hruza??!!
ty buzno!!jen mi to prislo vis!!tak sem to ssem dala... *16* kreteneee -
Re: Re: best band
Vypadni si poslouchat ty tvý Dragonforce bo co a nechtěj mě nas... jo? *16* -
Re: best band
NEJLEPŠÍ KAPELA????Si děláš prdel? Takovýhle buzny se nemůžou měřit s takovýma supr KAPELAMA jako třeba Metallica, Dragonforce apod.... -
Re: Re: omg
Já na rozdíl od jiných fans váš názor respektuju, ale asi se taky nad nim jako jediná zamýšilm. A ne o kapelách co já neposlouchám, neříkám to co vy o TH. Řeknu jasně že je nesnášim a víc to neřešim. A nechodim se ani nikam dohadovat. Já respektuju váš názor, ale podle toho co se tu objevuje za příspěvky o několik stran dál, tak vy nejste ochotný respektovat nás. Ne všichni teda. Byli tu i takový anti co se zůčastnili diskuse ve vší slušnosti. -
Re: Re: Re: jaaj
Já kouřim taky. Jak fabrika už od 13ti *1* *1* Já už to prozradit můžu, teď už mi nidko nic nemůže dávno *1* -
Re: Re: Re: návrat
seš moje krevní skupina,mám stejnej názor,vypadá jak zfetlá děvka,kerá se snaží být EMO *9* *9* *9* *9* -
Re: omg
snadná pomoc:tak se do nás anti prostě neser,a máš to vyřešený!!!!!!Ty určo taky nesnášíš jiný kapely a říkáš o nich to samý co my o th!!!tak seš laskavě uklidni,nemáš důvod prudit *13* *13* *13* *13* *3* *9* *9* -
Re: Re: jaaj
prosimtě že tě tak mega moc sere zrovna to kouření,to říkáš všem v tvojém okolí? Já taky kůřím (rači nebudu prozrazovat věk *3* *3* *5* ),ale že by to někomu vadilo?Sry,ale tímhle nic nezmůžeš *9*