Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: návrat

skvelej for!!!!!kams dala oci dyz si myslis ze Billovi to sekne?Vypada jak debil...........ale tak je to jeho vec,nabudu mu do teho kecat.Mejte se!!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: jaaj

jezisi tak kouri a co?Sou to tvoje decka?nejsu,tak nemel pntem,je to jejich vec,a hotovo.jasne ze to nekomu moze vadit,ale vam to snad moze byt jedno ne??????:D
  • Re: best band

jezisi ty taky nemas rada vsecky skupiny a nadava ti snad nekdo ze nejsi ok?Nenadava,tak laskave zavri rypak a nepicuj,uz me fakt seres!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: ???dotaz???

šak jo,prosimte beztak nosi na hlave hadru kterou prvni vymachal ve splaskach,kokot!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: mYSLENKY Z CHLIVA

jo!já taky,th sou jenom parta buzerantu,nechapu jak je mozete posluchat.Jste snad hlusi nebo co,vas fakt nechapu..... *7* *7* *1* *1* *1* *3*
  • :D

ježiš tak už to prostě neřešte:jedni je zbožnujuou a druzí je nenávidí.Anti s tím nic nenadělaj,páč ti fans si dycky budou poslouchat to couznaj za vhodný.A tydlencty hádky by už mohly přestat ne?:D *1* *1* *1* *1*
  • blog

www.buffy313.blog.cz a n+ěco si kupte
  • Re: mYSLENKY Z CHLIVA

ja s tebou souhlasim *8*
  • mYSLENKY Z CHLIVA

Tahle muzika od Tokio Bordelu je neposluchatelna, jsou to samy KOKOTINY A PICOVINY. A kdo uznava tuhle skupinu, prosim Vas, jedine tak mentalne zaostale 13 -ky a 14 -ky s vrozenou dusevni vadou. Pro vas je to hudba, podle me je to Bordel.
  • Re: THokíncííí

jejda pls,nauč se psat normálně,nedá se to přečíst,a dyž už to náhodou rozluštím,tak temu jde piču rozumět,to je teda styl psaní,fakt že jo.......
  • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF

taky si mylsím,že Bill by se měl spíš snažit vypadat jak kluk,a ne jak nepovedená EMO holka.Jako Bill by možná vypadal ok,kdby se nemaloval,a tak,no ale je to jeho věc,my mu do teho pičovat nemožem,smůla:(
  • Re: fuuj Bill

mluvíš mě z duše,taky dyž sem je viděla poprvý,tak sem si málem zblila monitor,Bill je buzna jak vyšitá,to jenom ty fanynky to nechtěj vidět.. *9* *9* *9*
  • sešit s článkama

čau mám sešit s článkama kde je hooooodně německejch,slovenskejch,polskejch, italskejch a trochu českejch článků prodám ho za 250kč čož je až moc slušná cena!!kdybyste měli zájem piště na mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4*
  • Re: Bill :-*

až sním budeš šukat tak mi ukaž vaše děcko to bude nějaký zmutovaný emouš!!! *9* *9* *15* *15* Bude mít vlasy jak Bill *9* a rozum jak její maminka *15* *15* xDDDDD *9* *9* *9*
  • Bill :-*

mno Bill je upe k sežrání je tááák sladkej upe k vošukání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: tokíci!!!fuuuj

a zpívají aj lepší než ty?tak to čumim,že by byli až tak dobrý?to k nim jaksi nesedí...
  • Re: Re: Re: blee

no tak to ale neříkej enom mě,určo je spousta lidí keří maj stejnej názor,né?! *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: návrat

zajímavý,já sem ho nikdy neviděla namalovanýho,aspon to není taká buzna jako něterej zpěvák kerej se tu furt řeší:D
  • Re: pxhe

you are right!!!! Lady GaGa by thčka totál zkazili a zlikvidovali,fůůůj,sou to piče,až na Billa ale šecí vypadají vcelku normálně,ale jinak sou to buzny jak svííííín!!!!!!!Fuck of TH!!! *1* *1* *1* *1*
  • Re: Bill je nejlespsi

Když sem ho poprvý viděla tak sem si myslela že je to holka a když jsem zjistila že kluk tak jsem málem pukla smíchy. TH jsou fakt DEBILOVE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit