Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

No chtěla bych vidět tebe,když to je auto za tři mega!!!!No jo jenomže na to ty nemáš!!!!
  • Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

A koho myslíš,že to zajímá?Si jdi na seznamku!!!!!!!!!!
  • Re: Re: ......

Bill neni teplej ty krávo!!!! *10* Jö a oči ma užasný a ne jedno vetsi nez druhy tak drž hubu a zajdi si k očnimu *10* !!!
  • Re: Skvela skupina

ahoj hele prosímtě já mám takovej dotaz nevíš kdy kluky jejich pravej fotr opustil?Fakt mě to moc zajíná!!!Dˇ
  • Re: Re: Re: hlasování

přicházíš o hodně *1*
    naštěstí fans je víc *15* *15* *15* takže lidi hlásnětě, at je popostrčíme na přední příčky, TH si zaslouží lepší pozice než 7. a 22. místo
  • prodám CD

Máte někdo zájem odkoupit odemě CD Tokio Hotel Zimmer 483??Jestli jo tak mi napište vzkaz na zuzanka666 a domluvíme se
  • Re: ......

když si zamilovaná do Bille máš smúlu protože je teplej a všichni mají smúlu ale na druhou stranu spivaj celkem dobře.

a Bill ma velice vpadlé líce a jedno oko věčší než druhé!
  • Skvela skupina

Je skoda ze se nedeje nic novyho u Tokinu miluju je porad mocky mock,stale jsou jedna z nej skupin na svete musime je podporit at vydaji zas neco novyho,jejich hudba je uzasna a chapu ze kazdy ma jiny vkus ale meli by i haters uznat ze bil umi moc dobre zpivat urazite ho ze zavisti ze tak taky nezpivate a nevypadate,Billisku miluju te navzdy budes ma jedina laska a hlavne bud takovy jaky jsi krasny a hodny kazdy vecer snim jak mi ho tam rves a libas po celem telicku at si kazdy rika co chce je to krasna predstava mit te v sobe,a kaslu na vsechni my at si rikaj co chtej ja k tobe patrim.
  • Re: fuj

nj co naděláš mě je 12 ale naštestí mám zdravý rozum *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

jj to sem chtěla přesne říct....a vy je znáte?? *7* tak osobně že jsou tak milí hodní...a takový a takový *1* ani si mu neřekla ahoj a ty tady usoudíš že jsou nej když ani nevíš jejich chováni *1* *1* jenom nějaké keci do mikrofonu aby vypadali slušně *1* *1* nj tokio hotel jsou hodní když ten debil Tom praštil fanynku že?? *7* *1* *1* *1*
  • Re: Re: hlasování

smůla já jsem věrný Antifanda *15* *15* *15*
  • blee!!kybl honem!!!

takže řeknu svůj názor!!podle mě jsou to hnusní kokoti kteří neumí zpívat!!Bill je jak potouchle emo vyžle *1* nedá se na něho dívat a vy co tady píšete jak chcete mít snim děcka *1* *1* tak to ste teda fakt pojebané krávy *1* *1* *1* *1* *15* *15* už se těším až mi nějaká potouchlá fanynka napíše *15* *15*
  • Re: Re: fuuj Bill

vypadni si sama,snad tady eště můžem říkat svoje názory,at se vám to líbí nebo ne!!!
  • Re: blééé!!!

jj,já vidět Billa nahatýho,tak mě asi trefí,kdoví co by tam místo ptáka měl,asi ňákou zdechlinu-NO FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮŮJ *9* *9* *9*
  • Re: Bill :-*

hm...hlavně že bys ho šukala,ale ani jsi s ním nikdy nemuvila naživo,ach jo,je mi tě líto *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

hle sorry,neber to jako že se do tebe navážim,ale ty THčka znáš osobně? že seš tak chytrá a meleš tady že je ani neznáme tak at se do nich nenavážíme a at je necháme na pokoji...... *7*
  • Re: adresa

Kdybych ji znala,tak už dávno jsem s Tomem v posteli!Takže sorry
  • Re: Re: Re: ......

Tady nikdo nemluvil o tom, jestli jsi nebo nejsi fan. Pořádně si to přečti a pak mluv *3*
  • Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

Ty vole,atˇ jdou ty antifans do PRDELE,protože mě to fakt sere!!!!!KLUCI JSOU PROSTĚ NEJ!!!!Jsou tak úžasný a jejich songy fakt super!!!!Tak se jděte třebe vysrat a kluky nechte na pokoji!!!!Jo a ještě něco mi nedochází,jak je můžete pomlouvat,když je ani osobně neznáte?Si jich prostě nevšímejte a hotovo!!!!!!! *13*
  • Prodávám plakáty+články TH

Prodám plakáty+články tokio hotel
    odkaz:http://aukro.cz/item69 5550764_tokio_hotel_plakaty_clanky. html
    *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit