Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Bill :-*

panebože nešvihla sis něčeho?dyť ty mluvíš jak zhulená ožralaá a zfetlá dohromady:D *1* *1* *1* *1* *9* ,panebože nezávidím ti,už bychmazala k psychoušovi,je videt že nejsi ok *13* *13* *8*
  • Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

no mě by to taky zajímalo:Dže je někdo hotovej z takový party buziků,ale šak siposlůchajte co chcete,třebe aj sousedovo prdění na hajzlu,pokud vám to příde jako hudba *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

debile,mislym to wážně,neser mě,ste už všychni trapný,jak se do Billíska furt navážíte!!!!!! *10* *10*
  • Blabla

Tokio hotel nejsou pruser ale jejich fanynky jo
  • peking penzion

ble..takovy hnusaci co neumi zpivt a mysli si zhe sou nejaci kingove..XD..DeBill(a):uboha trapna slecinka co krakora jak pářící se vrány..myslí si zheje buhvi jak krasnej(á)ale vypada jak uboha holcina co se ani nalicit neumi...Tom:-!:mysli si zhe je nejakej borec co mel 1000 holek..ale spal jenom ze DeBillou bo s nejakym plysovym medvidkem(chudak)..Gustav:vipada jak prase a je to hnusnej slizoun co si mysli zhe je veelkej frajer kdyz hraje v tak ,,skvely''skupine..Georg:mysli si zhe je veelkej metalista ale vypada jak opice s prerostlema chlupapa na hlave... *9*
  • fuuj blee

bože vy si myslite jak zawidime že jsou slavni??? *15* *15* *15* *15* *15* teda ja nemam ce mu zawidet vsichni do jednohoh sou tam hnusni bleee *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

ježiš marja já se bojím *15* *15* až mi rozbiješ hubu *15* *15* *15* *15* jejda to bude pecka *15* *15* *15* *15* nemůzu se docakt *15* *15* *15* myslis ze se te bojim nejaky pojebane fanynky a jeste k tomu TH!!! *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* no jasně já zavidím jak je hnusný co *15* *15* *15* *15* kdyby se mi asi líbil tak bych byla fanynka ne!!!!! *15* *15* krávo!! *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blee

nahodou spywa mnohem lepshi nez ti!!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Re: Re: Re: návrat

TY SESH UPA TRAPNA!!!!!BILLISKOVI TO STRASNE SLUSI,BUDE MU TO SLUSET PORAD,A JA HO NEPRESTANU MILOVAT AZ DO SMRTI,UZ SE DO NEY NENAWAZEYTE,NEBO VAM ROZMLATYM RIPAKI,KOKOTI SKURVENY!!!!!!!A CHTJELA BISEM POPROSYT BILLISKA,ABI ZA MNOU CO NEYDRIW PRIJEL,PROTOZE SHEM NADRZENA,UPA STRASNE,BILLISKU,LASENKO MOJE,CEKAM!!! MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: best band

souhlasym s tebou,a nejhezci je Billisek,*IN LOVE* JÁ HO MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Bill :-*

hey,neber my ho!!! Billisek je muy boy na sukani,ty pico,tak si ho nevsimej,tebe by si stejne any nevsimnul,uz se teshim az s nym budu tehotna *14* *14* *14*
  • Re: Re: halooo

jejda ty trapko,jenom tokiackum zavidis,ze sou uspesni a slavni,ty bys nykdi nic tagoviho nedokazala,tak zavri ripag
  • Re: Re: blee!!kybl honem!!!

jo,a jeste neco:muj Bilisek neni emo,uz si to laskawe zapamatuyte!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Re: blee!!kybl honem!!!

co to meles za krawiny?Bill ye nejhesci boy na swete,jenom mu zawidis,yaky je pekny,kdysh sama wypadash jak pinda.Ya Ysem yeho ÿedina lasenka,tag se do nej nenawazey,yasny?Jinag ti rozbiju hubu!!!!!!! *10* *10* *10* Billisku,miluju te,uz se teshim,az spolu budem sukat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nový song

text nové písně je na světě *1* tady najdete překlad, je to suprovní song http://www.ujdeto.cz/lyrics/tokio-hotel/automaticka-cz/
  • ne!!líbí!!ne nenne

*13* nelíbí *13* bill vypadá ako děvče *13* tom kúří ako něco... jedinaj Gustik vypadat normálně.....george?? o jde§§
  • Re: prodám CD

Máš ještě CD Zimmer? Za kolik?
  • Re: Re: Re: Re: jaaj

proč hned debilové?sou to snad tvfoje děcka nebo co?je to věc kuřáků,tak to neřeš,a zajímej se o lepčí věci,než sou kuřáci *3*
  • Re: Re: Re: ......

promin ja si to vylozila jinak *4* uz chapu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit