Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANTIFAN

TOKIO HOTEL JSOU TY NEJVETSI HNUSACI SVETA!!!JSOU TO PROSTE TY NEJVETSI SRACKY,KTERY ANI NEUMEJ ZPIVAT A MYSLI SI O SOBE KDOVI CO!!!JE MI Z NICH NA BLITI!!!TO CO ONI VYTVARI OPRAVDU NENI HUDBA!!!A TY CO JE POSLOUCHAJ JSOU FAKT ZOUFALCI......
  • Hnusaaaaaci!!!

TOKIO HOTEL JSOU TY NEJVETSI HNUSACI SVETA!!!JSOU TO PROSTE TY NEJVETSI SRACKY,KTERY ANI NEUMEJ ZPIVAT A MYSLI SI O SOBE KDOVI CO!!!JE MI Z NICH NA BLITI!!!TO CO ONI VYTVARI OPRAVDU NENI HUDBA!!!A TY CO JE POSLOUCHAJ JSOU FAKT ZOUFALCI......
  • Re: Názor

mluvíš mi z duše *15*
  • Názor

Názor se má akceptovat, ale oni si asi myslí, že je názor to, když jim tady budou nadávat do kreténu a debilů. Tohle podle mě názor není...a já si myslím, že narozdíl od vás něco dokázali, takže být vámi, tak držím klapačku!!!! I když, aspoň je vidět, jak jste netaktní a špatně vychovaní !
  • český fanklub

AHOJ
    CO SI MYSLÍTE O ČESKÉM OFICIÁLNÍM FANKLUBU TH? POSLEDNÍ ZPRÁVA Z 1.9. PŘÁNÍ K NAROZKÁM TWINS. NA GUSTAVA ZAPOMNĚLI *9* VŮBEC NENÍ AKTUALIZOVANÝ*9* KDYŽ SE PODÍVÁM NA ZAHRANIČNÍ OFIŠKY, TAK TAM PŘIBÝVAJÍ NOVINKY A DESIGN NĚKTERÝCH Z NICH SE PODOBÁ OFICIÁLNÍ NĚM. STRÁNCE. TEN NÁŠ FANKLUB NÁM JEN DĚLÁ OSTUDU, ANI BYCH SE NEDIVILA, KDYBY K NÁM NEPŘIJELI V RÁMCI TURNÉ *16*
  • Re: Humus

sklapni sam ses na tom spatne kdyz neumis odeslat prispevek jenom jednou *13* *13* a kdyz te to nebavi tak vypadni a nelez sem *13*
  • Re: Re: Plakáty

jááá jo!!! *10*
  • Humus

Proc jeste jestvuji takove skupiny ? Proc to jeste nezakazali ? Jsou to VYJEBANCI, SKURVENCI, HAVED POYEBANA SKURVENA. Nenavidim tu jejich hudbu, vzdyt to se kurva neda Poslouchat *16* *16* *16* . A kdso to prosim vas uznava ? Jedine tak mentalne retardovane 13- ky a 14- ky s nejakou vrozenou dusevni vadou. SKURVENCI, HAVED POYEBANA VYEBANA
  • Re: ........

Jn.. ale nesnasim je *15* *5*
  • Re: ........

jj,presne tak!!!! kazdej ma svuj nazor!!!
  • ........

Myslim si,že je zbytečné si tu vzájemně nadávat atd.....každému se líbí něco jiného a je špatné druhé pomlouvat kvůli jejich stylu.Někdo nemá rád TH dobře beru je to názor,i když mě se líbí nebudu hned nadávat jakto že nadáváš Tokio Hotel.To mi příde u fanynek ubohý.Každý si de prostě svojí cestou..... *3*
  • Sbírka TH

Ahojik!! Vyměním sbírku Tokio Hotel za Green Day nebo Chinaski nebo Ewu Farnou (případně od každýho trochu). Máte-li zájem nebo chcete-li vědět více, zanechte vzkaz :-)
  • Re: Re: Re: Re: Re: hnus

Souhlasím s tebou
    Já sice fan TH nejsem..ale jednu dobu jsem byla
    Ale myslim že si o mě lidi nemysleli že jsem vypatlaná
    To neznamená že když někdo poslouchá TH tak že to musí být vypatlanec
    Je přece uplně jedno co kdo poslouchá
    Když toho dotyčného neznáte tak nemáte co pomlouvat
    Fot antifans:vy přece taky posloucháte něco co se nelíbí ostatním a říkají o vás např že jste vypatlanci že posloucháte např..já nwm třeba Lady gaga
    Já myslim že je to zbytečný furt tak pomlouvat
    Furt jenom kecáte ale kdyby jste to těm faninkám měli říct do ocčí tak utečete
    Já se vám všem co tak trapně pindají směju *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • OMJ...Zase Nějací Chytří Se Zrodily...

No já z většiny lidí co je tady tak trapně pomlouvaj chčiju
    Vy tady všichni píšete jak z nich blijete atd..
    Tak sem nechoďtě když je vám z nich na blití
    Neříkám že jsem nějaká jejich faninka..popravdě je ani ráda nemám
    Ale rozhodně se nesnižuju k tomu že je tady pomlouvám jak jsou trapní etc..
    Já si myslim že je to jejich věc jakou mají image a jak vypadají
    Vy nemáte právo je pomlouvat..když se vám nelíbí..no tak dobře ať se vám nelíbí ale nemusíte to dávat najevo před celím světem
    Ale tak když se chce někdo hádat..tak proč nenapsat nějakej trapnej komentář k někomu koho nesnáším a pak už to pujde samo a já se aspoň zasměju
    Já osobně si myslim že lidi co tohle píší jsou jenom debilové kteří pořád sedí doma a už je nebaví rýpat do lidí do kterých rýpou pořád..tak proč si nerýpnout do někoho slavnýho a oni se pak už fanoušci ozvou a já se jim budu jenom smát
    Fak je mi spíš na blití z těch magorů co si neumí najít jinou zábavu než z téhle skupiny... *13* *13*
  • Re: Re: OMG

jj,co tady poučuješ ty(domysli si sama). *10*
  • Re: Plakáty

to nikdo nebude chtít *1*
  • Re: bože vy ste fakt retardi:D

jooo to mas pravdu!!!!!!
  • Re: fujky

no přesně!
  • Re: OMG

Myslim si,že spíš ty tady píšeš kraviny, nějaká gramatika sem do týhle diskuze fakt nepatří, to je každého věc jestli píše s chybama,nebo bez nich.A navíc nikdo neni dokonalej ,aby mohl poučovat ostatní co jak mají dělat,takže si můžeš se svojí gramatikou vylízat prdel!!!!(Tokio Hotel forever!) *15*
  • Re: Re: OMG

Pomlč :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit