Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: OMG

a není to nahodou jedno ty šprtko!!!!!je to nas problem jak to pisem tak tu nedržkuj a nedělej chytrou *3*
  • OMG

Taakže, jak to jenom říct. Mě osobně není na blití z toho, jaký Tokio Hotel jsou a podobně, ale je mi vážně do velkýho smíchu z toho, jakým způsobem je pomlouváte :DDDDD Oni nejsou trapáci, to jenom vy. Vygumovaní debilové vašeho negramotního typu :D Píšete sem samý kraviny o tom jaký jsou a bla bla, ale kdyby jste si to po sobě alespon přečetly :DDD samá chyba, negramoti ! Polovina z toho nedáva smysl ... prej ze sebe dělají něco, co nejsou. Ne!! To vy frajeři. Stáli by před váma a neměli by jste ani kousíček síly jim to natřít :D Vypadalo by to faakt směšně. Měli by jste se nadsebou malinko zamyslet, a když nezvládnete ani to, tak si alespon otevřete nějakou příručku pro první stupen, co se týka psaní. Kde napsat to správný i/y, í/ý .. a podobně, protože to fakt potřebujete!!! Chudáci *1*
  • Re: Re: hnus

jasně že nás bude bolet huba když to píšem!! nwm jak ty ale me by boleli ruce *15* *15* *15*
  • fujky

to sou takový čuráci že to není možné!!! je mi na blití když se na (de)billa kouknu fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj
  • bože vy ste fakt retardi:D

oooooh bože mě je s vás na blití *9* *9* no s jsk sem tu četla od někoho no už nwm jak se jmenuje to je mi celkem u prdele ale že má roztáhlou kundu a že čeká až jí bilísek tam strčí tokiačski péro *15* *15* *15* *1* *1* sem si to přečetla snad 2x a už sem si uvědomila co to vlastně čtu za krawinu hned jsem spadla ze židle to za ptvé za druhé se mi málem zvedl kufr *9* a za třetí mě táááááák bolelo břicho z toho smání že to není možné *15* *15* *15* *15* takovou krawinu jsem nidky nečetla boože vy ste fakt tak mentálně postižené nebo to děláte *7* AT ŽIJÍ ANTIFANS!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* PS:fakt bežte k nějakýmu doktorovi at vám předepíše nějáky léky *1* *5* nebo si tady za chvíli pobliju svoji obrazovku *9* *9* *9* pac by se mi tak rychle zvedl kufr že bych nestačila jit na WC *1* *3* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Hi haters

Simca:bože holka ty si fakt retardovaná *1* *1* kolik ti prosim tě je? *7* 9 ? jo ASI JO jak vidím co tu píšeš za kraviny které sem ješte neviděla *1* si pojebaná kráva *1* a to tvoje muck muck bílísku *1* *9* jsme slyšeli snad 100x a fakt nás to už nezájíma jak si mentálně postižená *15* *15* že krásný tělo a že je to v modě ty si fakt kráva *15* *15* ale myslím že se ksobě nehodíte *15*
  • Re: Re: adresa

*15* *15* *15* tak hodně štestí *15* *15*
  • Plakáty

Nabízím plakáty TH mrkněte se na www.littlebuffy.blog.cz
  • ou jééé

je to prdel vás tady sledovat:-D... zaryté fans a odpůrce jak se hádají a jak si nadávají... jojo jenom kvůli tomu sem šla na tuto diskuzi, je to vždycky strašná sranda a pobavíte:) jen tak dál děckáááá *14* *5*
  • Re: blee!!kybl honem!!!

A chceš slyšet ty můj názor?Asi ti to moc nemyslí...protože jenom blbej člověk leze na diskuze těch osobností který nenávidí,aby mohl provokovat fanynky
  • Re: Re: fuuj Bill

drsnej styl psaní,fakt že jo:D *1* *1* ,šmarja to seš tak naivní že si tě jednou veme?Se vzpamatuj,tahle buzna si tě nikdy ani nevšimne,páč ke všem svejm fanynkám se chová jak ke špíně na ulici *9* *9* *9* *9* *9* *9* ,sou to kokoti *3* *1*
  • Re: Re: blééé!!!

PIČO TO TI NIKDO NEBERE,TAK MI TADY LASKAVĚ NENADÁVEJ,CHOVÁŠ SE JAK MALEJ 12 LETEJ PARCHANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JENO M SEM ŘEKLA SVŮJ NÁZOR,TAK NECHÁPU,PROČ HNED CHYTÁŠ HYSTERÁK,A NADÁVÁŠ MI DO BLBEJCH PIČÍ,KDYŽ BLBÁ PIČA SEŠ TY!!!!!!!!!!!!!!!!TRAPKO NAIVNÍ,JE MI Z TEBE NA BLITÍ,A BUĎ TAK HODNÁ A NEODEPISUJ *5* *5* *5*
  • Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

sorry,ale těchle debilů si nejde nevšimnout *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Milí anti!!

hej přesně *1*
  • Re: Re: Re: Re: návrat

ježiši tak nwm kdo je tady trpnej,seš jenom bláznivá puberťačka,co se snaži bejt zajímavá *1* *1* *1* se ti divim,ale klidně žij dál v naději,že za tebou ta buzna dojede a vomrdá tě až do bezvědomí *9* *9* *9* *9* *9* Bill na mě šáhnout,tak mě skolí infarkt,¨fuj!!! *9* *9* *9* *5* *4* *5* *5*
  • Re: Re: Re: Re: hruza??!!

souhlas,ty dredy se nedaj *9* *9* *9* *9* ale dyž se to Billovi líbí *5*
  • Re: fuuj Bill

Bill nejni gay ty trapko!!!Sama sesh lezba a snazys se to timhle maskovat,Billiskovi zavidis,nic jiniho,prt ti to nykdy tag daleko nedotahnesh,si trapna *13* *13* *13*,yo,a tagy nejni EMO,jak si vi debylni anty furt mislyte!!!!!! Yešte jednou neco tagoviho reknete,a rozmlatim wam ripaki,do miho budoucyho manzela se nigdo nawazet nebude,uz sy to zapamatuyte *10* *10* *10* *10* *10* *10* MUCK MUCK MUCK MUCK BILLISKU *14* *14* *14*
  • Re: Re: Bill :-*

tady někomu hrabe,ale já to nejsu *1* *1* *1* *9* *9* *4* *15* *15* *5* *5*
  • Re: Re: ......

pico,ted sy tadi beztak popsla swoyu vlastny podobu,prt Billisek bi mohl delat missaka,yakey ye krasnuckey *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: blééé!!!

co nadáváš?dyť ti nikdo nebere,že se ti líběj holky s čurákama,tak proč prudíš? *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit