-
Re: Re: ......
jak jako byvaly fanynky ja jsem porad byla jsem minula jsem ted a budu doufam jeste porad *4* -
Re: ......
S tim nic moc nenaděláš, jak říkáš, každej má svůj názor a nejvíc zajímavý na tom je, že takhle mluví i bývalí fanynka TH. Každej by si měl hledet svýho. A těch urážek si hlavně nevšímat *3* -
Re: mYSLENKY Z CHLIVA
me je 16 -
......
Nechapu proc je vsichni hned odsuzujou,jasne chapu kazdy ma svuj nazor a libi se mu neco jineho, to je normalni ale asi posledni rok na tuhle skupinu neslysim nic jineho ,nez nadavky .Podle meho je to super skupina ktera je originalni uz tim ze maji jiny image a ze nezpivaji jenom anglicky jako ostatnich 1000 skupin uz to ze se tak rychle dostali do Ameriky a to jeste Nemci si myslim,ze si zaslouzej trochu obdivu.Pro me jsou proste cislo 1 Tokio Hotel forever!!!! *4* -
Re: sešit s článkama
I kdyby si měla blok mého oblíbéného zpěváka nikdy bych si to nekoupila ani za 10kč většině totiž stejně nikdo nebude rozumět a i kdyby tak je tam třetina s toho co na internetu naivita,naivita=DTy si moc pííča,že??Jestli si to někdo koupí dej mi vědět.Chci vědět kam až bude sahat jeho duševní handicap! -
Re: Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA
TH je hnus a nějaké kousky písní jsem už bohužel zaslechla a proto mužu říct,že zpívají stejně hnusně jak vypadají!Taky nechápu proč se ti nelíbí r'n'b.Ano s některých interpretu je mi taky těžce na blití,ale musíš vědět kdo opravdu zpívat umí!Poslechni si Keri Hilson a myslím,že alespon trochu změníš názor *3* -
Re: halooo
Ráda napíšu názor na tuto skupinu*3* .Je to skupina plná buzerantu,vždycky když je slyším nebo jen spatřím v televizi mám nutkání zvracet!Měli by je zakázat,už jenom kvuli Billovi.Jenom čekám až vystoupí a řekne jsem holka!Doufám,že si ráda že sem tu přidala příspěvek ahoj *5* -
halooo
No tak lidi ..... pište sem taky něco někdo .. k čemu to tu potom je? Já vim, není moc o čem, možná to, jak je strašně milujete, to sem radši nepište. Tak si sem chodte stěžovat bo tak, at se to tu trochu rozporudí .. je to hrůza takhle *9* -
Re: blééé!!!
MĚ SE LÍBÍ PTŽ JSEM NA HOLKY... S ČŮRÁKAMA, KOMU SE TO NELÍBÍ AŤ SI PRDEL POLÍBÍ!!!!!!!!!!!!!! KRÁVO, BLBÁ.............................. ................................... ................................... ....... -
Re: blééé!!!
Mě se líbí ptž JSEM NA HOLKY S ČŮRÁKAMA, KRÁVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Bill :-*
Debile, Bill neni emo něco si o něm předčti a pak přijď machrovat!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA
!!!!!!!!!!! vy jsme mi ale chytrý... mě by vcelku zajímalo co jste vy za idioty když lezete malej holkám do snu... a nesoudíte TH jen podle vzhledu slyšeli jste už ňákou písničku?? Přiznávám fakt že jejich hudba se dost opakuje je to více méně na jedno brdo (věc názoru)já poslouchám vše co se mi líbí a patří tam i TH a co z duše nesnášim je r´n´b děsný strašný šílený to neni hudba ale krákání... jinak mí jasný favoriti jsou COF, Metallica a KoRn....!!!!! -
Re: Bill :-*
*1* hlavně že bys ho šukala,přitem ho nikdy neuvidíš,ach jo,je mi tě líto... *9* -
Re: hlasování
hlásla jsem *3* zítra hlásnu zase, at jsou na 1. místě, tam totiž patří *1* -
hlasování
www.ujdeto.cz je tam hitparáda kde maj 2 sobgy, hlásněte plísky kdo jste věrní fans -
ehm
V tom případě,proč sem antifans lezou?Fanoušci nejsou na tyhle ,,výlevy" zvědaví...tahle provokace je směšná...a navíc stačí napsat že tu kapelu nemá rád nebo že jí nemusí...tyhle výlevy se tu nedaj číst...ty jovaa tuhle kritiku fakt miluju...nestojí za nic...když se mi nějaká kapela nelíbí tak jí snad neposlouchám a nejevim o ní žadnej zájem ne??to je logický!! -
Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA
*15* *15* *15* *15* mě by to taky zajímalo *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA
Souhlasím s vámi. *4* Zajímalo by mě ale, co je na nich tak úžasnýho, když se z nich může někdo s prominutím posrat....*9* -
Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA
jj,mluvíš mě z duše,ale to víš,každej není ajnštajn *1* *1* někdo ty ubožáky poslouchat musí........ -
Re: Forever Hate You
Co máš proti blondýnkám??