Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: bill

Nejsi trochu vadná? Co to tu meleš za blbosti? BILL je napostej kretén. Tom už trochu ujde ale BILL??????????? Nechápu co na něm všichni máte.
  • blééé!!!

tokio hotel jsou zmalovany buzny delaj muzice ostudu!! *9* *9* a tady co tu pisete jak je bill hezky a jak chcete snema sukat a mit snema decka tak to je mi teda na bliti *9* *9* *9* ja kdybych videla billa naheho tak bych asi zdechla *9* *9* *9* *9* *9* zpiva jak holka a vypada jak holka to je fakt hrozny.mate vsichni pravdu jsou hnusni jak hovno a neda se na ne divat!! *9* *9* *9* *9*
  • Re: Forever Hate You

Ještě něco nebo už je to všechno?
  • Re: Re: Re: Re: Re: jaaj

to jejich shromažďování na fotbalových stadiónech a před supermarketama je nejhorší nebo na nemocničních záchodech *5* *16*
  • Re: ratatata

řekla bych že tady někdo nechápe v čem celej Emo styl spočívá.
    A když už tady vyjmenováváš ty styli, kdo jakej má.......tak to je snad logický že každej má nějakej styl ne? A jestli mi řekneš, že ty ne, tak se ti srdečně vysměju.
  • Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D

Já mluvim o tý první a tam se teda některý party nerýmujou. A ty silácký kecy si nech doma na mámu.

tak si odsedni

*rofl* Neprozrazuj :D
  • ???dotaz???

pls vite jak bill tedkom nosi tu "cepici" na hlave (nekteri rikaj ze je to kus hadru) jak se tomu rika?
    nekdo mi psal ze to nosi i hippiesaci....dik
  • Re: ???

nechodí,jen se spolu bavili v tom klubu,nebo kde. ;)

super,hlavně,když to druhým foukají do xichtu,to mě dovede akorát tak nasrat a ne uklidnit *9*
  • ???

cauky....vite ze Chantelle Paige chodi s Tomem Kaulitz z Tokio Hotelu??
  • Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D

nerýmuje?!si snad slepá! všude se to rýmuje *13* píčo
  • Re: konečně víme co jsou zač!:D

Celkem dobrý. Když pominu že v několika případech se ti to nerýmuje. Ale zasmála jsem se
  • Re: Re: blee

I kdyby měl, tak jako co. Na tom snad vůbec nesejde jakou má orientaci. A je zajímavý, že to malování vás pobuřuje jen u Billa a u ostatních se nad tím vůbec nepozastavujete.
  • Re: Forever Hate You

No teď ses teda projevila *5*
  • Re: blee

Joooo!!!Zbytek kapely vypadá vcelku normálně,ale Bill no to je kalamita a katastofa!!!!Když už 7 letý děcko řekne,že takový holce by nikdy nedalo pusu,tak už je co říct né?Bill je prostě namachrovanej frajírek,kerej si hraje na EMO a pač neví jak na to tak se maluje,je to prostý.Je vidět že má jinou sexualní orientaci,než večina lidí,je to na něm vidět na první pohled
    *9* *9* *5* *1*
  • Re: Re: Re: Re: jaaj

hm...to máš good,ja to rači eště prozrazovat nebudu *3* *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: jaaj

ale plosimtě *1* ,jak dybys nevěděl,že cíga sou super uklidnovadlo,skoušel jsi to vůbec někdy?asi ne co?ale nic proti tobě.....

nemůže,nekuřáci na ně vždycky doplácí nejvíc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit