-
Re: titulek
To je věc názoru. Každej na to má jinej pohled -
Re: Re: .... O.o
no jo házet ramena umí každej. -
Re: Re: TH
jako většina tady *9* -
Re: Re: Nechápu
Vždyť má v podstatě pravdu. Vzájemně respektovat se neumíme. Tak maximálně si tu nadáváme. Snažíme se hodit co nejdrsnější styl, a přitom se ani neznáme. Třeba kdybysme se potkali někde na akci a nevěděli o sobě kdo je fans a kdo anti, tak bysme si třeba i rozumněli a našli bysme spousty jiných společných věcí. To že nemáme společnou jednu kapelu, přece nic neznamená. V mym okolí jsem jediná kdo TH poslouchá, ale všichni to respektujou.
Btw. proč už se sem zase tahá ten EMO style? *9* -
Re: tokio hotel fůůj
tak to nevyslovuj a nebude ti zle *3* -
Re: Re: Re: hnus
jo některý příspěvky jsou hodně mimo mísu a rámec normálního chování a myšlení, na druhou stranu neházejte všechny fans do jednoho pytle. Ony jsou mezi námi i takové co mají rozum a takovouhle debilitu by nenapsali. *3* -
Re: Re: Re: Re: Hi haters
Simčo nechci bejt nějaká nepříjemná, ale tohle je opravdu hodně mimo mísu. Myslím, že tvoje sexuální touhy opravdu nikoho nezajímaj.
Btw. Bill si tohle určitě nepřečte, páč by tomu rozuměl jak koza petrželi a když čtu tvoje přízpěvky, tak si říkám, že může bejt jenom rád.
Holka bejt fanoušek neznamená bejt magor. *13* A to jsem se přesvědčovala, že jen antíci jsou na hlavu, ale jak tak koukám na tebe (teda příspěvky od tebe) tak zjišťuju, že i mezi námi se najde dost nenormálních. Když to řeknu slušně. *9* -
Re: Tokio buzna hotel
To Billinka dillinka: a pozor ozval se znalec. Že ty to o nich dokonale víš čoveče. Upřímně mě to pobavilo *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: nej.nej.nej
Já jen reaguju na tvůj argument. O tom diskuse je. *1* Se zabývej čim chceš viď, to je tvoje věc. Ale nemůžeš čekat, že se nikdo neozve *3* -
Re: Nechápu
nedolejzej,bud tak hodná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! -
Re: Re: tokio hotel fůůj
TY PIČO,VÍŠ VŮBEC CO ZNAMENÁ TO TVOJE SLAVNÝ MUCK?!SE PRVNÍ NAUČ ANGLICKY A PAK SEM NĚCO PIŠ,ALE BLONDÝNCE ASI NEMÁ CEU NĚCO VYSVĚTLOVAT....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* MIMOCHODEM,DYBYS TO NIKDE NENAŠLA,TAK MUCK ZNAMENÁ BLÁTO,PROSTĚ SVINSTVO!!!!TAKŽE TED SES PROKECLA,VE SKUTEČNOSTI O TH PÍŠEŠ,ŽE SOU SVINSTVO,TAKŽE VÍTEJ MEZI NÁMI ANTI!!!!! *1* *1* *1* *1* *3* *3* -
Re: Re: hnus
jo,u mě to bylo to samý.nejdřív sem byla v šoku,pak mě to došlo,a skončila sem na zemi v tak prudkým záchvatu smíchu,že sem málem dostala infarkt *1* *1* *1* *1* *1* než by zvládli šecky polohy,tak by Bill dávno chcíp,páč to jeho anorektický tělo by to neudejchalo......... *9* *9* *9* *9* *16* *16* *1* *3* *4* -
Re: Tokio buzna hotel
esi fakt sháníš anti,tak se hlásím dobrovolně *3* *1* *5* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: nej.nej.nej
no to sice jo...a co je tobě vlastně po tom? *1* *1* *7* *5* *5* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: fůůj
To já nemám za potřebí *4* Přijde mi to hloupý. Spíš se snažim pochopit některý ty názory co tu lítaj. Protože ruku na srdce občas to dost přehání obě strany, jak anti, tak fans. Nějak se vzájemně neumíme respektovat a podávat si vzájemně pádný argumenty. Což mi přijde dost smutné *9* To je pak diskuse k ničemu. *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: nej.nej.nej
No ale tady se jima zabýváš celkem často *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: fůůj
nn,v poho,dyž mě nebudeš nadávat do pičí a kdoví do čeho eště,tak je mi vcelku šumák,že seš fanynka TH,to je v poho *3* -
Re: Re: hnusáci
NAJEBAT!!!!! si myslíš,že tímhle ubohým vyhrožováním anti vyženeš?! si teda věříš *1* *1* *1* *1* *3* *3* *5* -
Re: Re: Re: nej.nej.nej
no sry,ale mám mnohem důležitější a příjemější :D věci na prácu než se zabývat takovýmato pičama,THčka mě za to fakt nestojí.Měj se! -
Re: Re: návrat
jako sry,ale Billovi by neuškodila menší lekce líčení,je zmalovanej jak náká kurva *9*