Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: best band

sabča:to že nemám ráda takové čuráky neznamená že posloucháme Evu a Vaška!!!
    *8* *8* *15* *15* *16* *16*
  • Re: Re: Re: jaaj

právě proto,že jich je tolik,tak mě to strašně sere *10*
  • Re: Re: jaaj

No že tě pohoršuje zrovna kouření. Omg. Takejch je co kouřej.
  • Re: jaaj

jací jsou to hnusáci,ještě aji kouří,jak kdyby nestačilo,že tak hrozně vypadají a tak strašně zpívají *10* *9*
  • Re: Re: hruza??!!

jestli jednou pro vždy nesklapneš tak si tě najdu a rozbijuti tu tvou bílou držku že už nic o billovi a spol neřekneš kreténe!!! *16* *8*
  • Re: Re: Táhněte

Nikdo z nás je nezná osobně a ani je nikdy nepozná. Takže nechápu proč se tu tak neskutečně urážíte. Je to tak složitý přijmout něčí názor a slušně na něj reagovat. A to teď myslim jak na anti fans, tak na fans.
  • Re: blbost

ale najde se i dost takovejch co je rádi maji. O upadání se bavit nebudem, pze to že nehrajou tady (za což vy můžete bejt rádi a já vám to neberu) neznamená, že jsou na úpadku. A pokud jde o texty, tak nemůžeš vědět jestli jim rozumíme nebo. Já třeba jim rozumim v pohodě. A se stejnym argumentem můžeš napochodovat i na jakoukoliv jinou skupinu nebo zpěváka co zpívaj anglicky. TAkže to neni důvod.
    Btw. dávám ti za pravdu, že Bravíčko je stupidní časopis. Ale jak vidíš, není předmětem toho že někdo má rád TH.
  • Re: fuuuj

NO to je věc názoru. Třeba tu já vůbec ráda nemám
  • Re: Re: fůůj

to řekni spíš jeho stylistům ne. Pochybuju, že by se dneska líčil sám *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blee

Já furt nechápu proč sem taháte ten EMO styl, když ten je uplně o něčem jinym než jen o malování.
  • Re: Re: Re: hruza??!!

teda pokud to bylo na mě, pze už se v těch reakcích docela ztrácim *1*
  • Re: Re: hruza??!!

Já se snad vyjádřila, že mi to přijde jako blbost ne. Si to zkus napřed přečíst celý. A pokud jde o mou poslední poznámečku, tak asi někdo nepochopil joke. Já už dávno nemám věk na takovou naivitu
  • Re: Re: Re: Re: Hi haters

hej,nevíte někdo,kolik stojí ozdravnej pobyt léčebně,týhle retardovaný pubině naivní to klido zacaluju,jako seš normální?na světě sou miliony mnohem hezčích holek,než seš ty,Bill sin tě ani nevšimne,a že je to tvůj budocí manžel,hmmmm.......tvoje starosti a ministerskej plat,to bych chtěla mět,fakt že jo.Ty prostě nejsi normální,by mě zajímalo,co na to vaši
  • Re: TH 4EWA

umíš psat? *7*
  • Re: Re: pero

seš normální?si jako myslíš že Bill čeká zrovinka jen a jen na tebe?Naivko
  • Re: Krutá pravda

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* tos vymyslela sama?:D
  • Re: Táhněte

hm...a ty asi znáš THčka tak dobře žes s nima aj šoustala za pochodu co?!hele drž laskavě piču,běž se udělat někam do křoví,a nerozumuj,to cos napsala,že sme nic nedokázali,che,to sou jen debilní kydy další vyjebané pubiny.Mě řekni,cos dokázala ty,dyž si taká chytrá!!!!!!
  • Re: fůůj

jo,myslím,že Billovi by neuškodila menší lekce líčení,páč fakt vypadá jak anorektická děvka *1* *1* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blee

jo!máte šecí pravdu,jako fakticky nechápu,jak někdo může poslouchat takový nagelovaný metrosexuály (myslím tím hlavně Billa),ale prostě dyby mě kámoška neřekla,že Bill je kluk,tak semho považovala za zmalovanou,vychrtlou,plochou jak nájezdní plošina a sjetou děvku s divným hlasem.Bill je buzna jak vyšitá,normální kluk by se určo nemaloval jak nákej buzík.panebože holky,vy máte mega bouřlivou pubertu,že nevidíte neslyšíte,bo co se vám stalo?Než se TH objevili,tak s každou holkou se dalo super vyjít......no,ale co sem chtěla řéct:lituju jejich fanynky,kerý sou totálně vymaštěný,fakt necápu,co na rádoby EMO Billovi vidí *8* *9* *7*
  • Re: hruza??!!

To si děláš prdel ne?Jsi ty vůbec normální, Bill je sice mega buzna, takže mě je u prdele co dělá, ale nechápu tu tvojí naivitu.Myslíš, že když mu napíšete dopis, že se s holkou rozejde?On na vás milé zlaté kašle a taky se vám neštve do života.Nevim jestli si myslíte, že ho sbalíte samy, ale dost silně pochybuju *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit