Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: buzny

Víš to vůbec není můj sen nejsem blbá a naivní. Bill je normální kluk a jestli si ty myslíš že je transka tak fajn klidně ho můžete s kamarády pomlouvat ale ty vlastě žádné nemáš že? Och jak smutné.... *1* *1* Ps.jestli náhodou nějáké přátelé máš ( *15* *15* *15* )tak to probírej snima tady to nikoho nezajímá! Pochopil to tvůj malý mozeček??
  • Re: Re: Re: Re: Re: ehm ehm...

NEHÁDEJTESE DOPRDELE
  • Táhněte

Trapas...tohle jsou stránky pro Fans takže sem vi antifanoušci nelezte....vždycky jsem si říkala že je to váš názor ale tohle vaše myšlení neznamená vůbec nic....teda kromě toho že ste vymatlaní dementní lidi co nemají co dělat a tak se zajímají o něco co je nezajímá....dělá vám to dobře ubližovat Tokio Hotel a jejich fanynkám?Nic vám neudělaly teda kromě toho že jsou tisíckrát lepší než vy......dokázaly to co vy nikdy nedokážete...a ty debile sem nepiš že tě ta holka nezná!Ty taky neznáš Tokio Hotel a říkáš úplný blboviny....a na vola jako si ty si může dovolovat každej to ty by sis neměl dovolovat na Tokio Hotel a neměl by si sem vůbec lozit takže táhni......a vůbec...bla bla bla.....Tokio Hotel jsou nejlepší a Jonas Brothers laskavě nepomlouvejte!Běžte si vy ubozí antifanoušci na anti stránky který jsou stejně založený takovýma blbečkama jako ste vy!
  • Re: Re: Re: Re: Re: buzny

*15* *15* *15* *15* *15* jehehé puso 18 náct ti rozhodně není podle blbin co píšeš..je ti maximálně 13..ach ty chudinko žij si dál ve svym světe s představou že tě přijde ta transka ojet...no když si takovej zoufalec pro mě za mě *15*
  • Re: Re: Re: Re: buzny

je mi 18 takže na tebe seru *1* *1* Vidět tě ani nemusím už teď mi je tě líto! Bye bye *1*
  • Re: Re: Re: buzny

*1* drž hubu ty kundo...taková 13náctiletí pipina jako seš ty by si moc dovolovat neměla *5* viděla si mě snad?znáš mě?NE! tak si nech tyhle keci..tak se běž udělat na Bllískův plkát co máš z Bravíčka a neser!!
  • TH

Nevim proč sem teda lezete, když se vám tu nelíbí.Já jsem fanynka takže žádný typy odpovědi jako.Proč sem lezeš ty?Tak pa pa fanynky a fandové.

*14* Tokio Hotel *14*
  • Re: Re: buzny

A kdo by chtěl spát s JB? nebo s váma? No fuj *9*
  • Re: buzny

jj presne *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: ehm ehm...

bohuzel nemam posrany zivot!!!!!! *15* *15* *15* *15* tak me nemusis litovat!! *15* *8* pico!!! *16* *8*
  • Re: Re: Re: ehm ehm...

Hej Smizuzi s takouvou pičou jako jsi ty se nikdo nebaví! Je nám uplně jasné že jsi tak ubohá že jen píšeš kraviny je mi tě opravdu líto chudinko *9* Klidně si tu choď když nic jiného nemáš jen ten tvůj posraný život ubožačko!! Pa pa *1*
  • Re: Re: ehm ehm...

vy nam nebudete rozkazovat!!! *13* *13* *8* *8* *16* *16*
  • Re: ehm ehm...

...uplně přesně!
  • ehm ehm...

tak vážení kdo nemá TH rád ať sem neleze
    velice jednoduchý
  • Teplouši

fuj.. jak můžeme fandit takovejm debilum?..nechápu co z toho máte.. prostě si přejete šukat s Billiíškem MuCk¨a stejně je vám to na hovno..když ON je vlastně ONA..to nevidíte?..trpanej..teplej..ehm..t eda teplá!..Billiška že?...FUCK kreténi *9*
  • buzny

takový buzeranti...zeblila sme si monitor..tohle můžou poslouchat vymletý 12náctiletý pubiny mez mozku co by chtěly Billíska akorát tak ošukat a mít snim dítě *15* jak píšete o pár stránek dál *9* to je hnus kdo by s takovym hermafroditem chtěl spát *15* *15*
  • Re: Re: Re: Smizuzi

jo a nepisu s carkama ani s hackama ha takze stery!! *15* *15* *15* *8* *8* *8*
  • Re: Bill je nejlespsi

ze jo jsou hnusni *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: bill

ty jsi pica co se ti na nem libi boze!! *9* *9* *9* *16* *16* *8* *8* asi si to spatne napsala je nejhnusnejsi kluk na svete!!
  • Re: Re: Re: pero

presne teda je mi 12 ale takova pica fakt nejsem *15* *15* jak se ji muzes libit bill fuujj!! *9* *9* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit