-
Krutá pravda
Tokio Hotel se mi na 40% se mi libi, na 50% je mam rada, na 60% je chci, na 70% je miluji, na 80% chci s nimi chodit, na 90% chci s nima spat a na 100% si delam PRDEL!!! -
TOKIO DOWN..
No tak to je nejvic skupina přece!:D:D:D
No ne tohle je největší spodina ...*9*
fandí jim maximalně male děcka kterym je tak do 13 roku..:D no nic tohle nema cenu je to prostě fatalni..:D *8* *8* *8* -
::D:D:D
dlouho ocekavany navrat fans je tady *15* !!!!!! -
Tokio Hotel jsou nejjjj
*14* TH jsou upe nej nej nej nej skupina na světě...... *15* -
Re: PRODÁM!!!!!!
To nikdo nebude chtít *1* *1* *15* *15* -
PRODÁM!!!!!!
AHOJ,NUTNE POTŘEBUJU PRODAT PLAKÁTY TOKIO HOTEL,JE JICH ASI 65 JAK ZE ZAHRANIČÍ TAK I ČR!!!!!!!!!!PROSIM OZVETE SE JE TO NUTNÉ...!!!!! -
Re: Tokio Hotel
máš pravdu.jsou božíííííííííí!! *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
tokio hotel jsou nejlepší
ahojky..newím proč se tu hádáte,ale je jasnéže tokio hotel jsou nejlepší ne?už od narození je poslouchám..jejich hlas...ne si dělám srandu ale přece tady kvůli nim se nebudete hádat ne? *7* to nemá rozum fakt *3* *15* -
Re: Tokio Hotel
JJá ho miluju a nepřestanu!!
a ch ci HHOOO -
Re: bill
Proč zrovna tebe???!!!
já ho mam taky strašně ráda a miluju hooo!
a ne spívat ale zpívat!! -
Re: pero
Jsi nějaká nadržená píča!
Já mam bylla taky hrozně ráda ale takhle fakt nemluvim! -
Tokio Hotel
Není pravda že jsou HNUSNÝ!!!
Mě se líbjej!!!
Prostě je MILUJU!!!
*14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* -
Re: Tokio hhottell
Mno, tak tady neni co dodat. S těma fans je to naprostá pravda. Fans jako Simca atd jsou vymaštěný maly holky s inteligencí pod bodem mrazu. Ale to už je jejich problem, oni si kurví kapelu sami. -
Re: Re: pero
ty seš fakt uplně vylízaná!kolik ti je prosimtě?! *9* *9* ty ani nevíš co sou AC/DC za kapelu tak si je neber do huby pubertačko nadržená!jak tohle můžeš vůbec říct?! *9* AC/DC(i když já je neposlouchám) tak vim že hrajou už dost dlouho a že sou hlavně KVALITNÍ KAPELOU! narozdíl od tvejch Tokiáčů!TH sou sračky o který si nikdo neopře ani kolo a dneska ani nejsou nikde vidět *15* ty ve svym věku nemůžeš poznat která kapela je kvalitní a která ne bo seš upíchlá jenom na vymrdanejch Tokiácích! *9*
ty máš fakt dobře vymrdlej mozek *15* *15* tobě je snad teprve 11 *15* tvoje příspěvky se skládaj pořád dokola z toho jak by si vojela toho transexuálního teplouše *1* tak si dál čekej na tvýho debila když si ymslíš že jednou za tebou přijde ty naivko *15* -
pro fans
a jestli tu sou nejaky fanousci tak si poslechnete tohle vystoupeni,a pokud nejste hluchy tak uslisite ze Bill zpiva falesne-http://www.youtube.com/watc h?v=yQ0M7JvhO-A&feature=related -
Tokio hhottell
jsou tu samy antifans,to mi je jasne,ani ja nepatrim mezi fans,a mela sem podobne nazory jako vy,smala sem se jak takovy buzny muzou existovat,a takovy ty keci,prekonala sem se a zamyslela sem se a poslechla si par jejich vystoupeni,Myslimm ze oni nevznikli zamerne pro tyhle dementi pubertacky,chteli delat neco trochu jinyho,vypadat jinak,sorry ale meli aspon napad,to proc je vsichni nesnasi je podle me nasledek prave jejich debilnich fanynek,ktere tu pisou ty nesmysli typu muck muck Billisek a ruzny srdicka a podobny picoviny.Myslim jinak by si jich moc antifans tak nevsimalo,a nebyli tolik nenevideny,co se tyce Billa ma svou image,je to mozna priserny ale aspon se lisi od nejakejch sladkej us5,rozhodne nebeha po svete moc takovych Billu,jinak Bill zpiva ve vyssich tonech falesne,dobrej zpevak to neni ani nahodou,a ostatni jsou prumer,bohuzel jejich fans nerozeznaj ani kytaru od bicich,vic hloupejsi fans sem nezazila,nez ty Tokio hotel,nepridou my tedy hrozni oni ale jejich zasrany fanousci,ktery z nich udelali ty nejvetsi paka na svete,a cist si o mochomurce a sexy Billiskovi,kterej vypada jak oskliva holka ze je sexy to je moc,jen sem napsala nazor,tak me tu hned neukamenujte,nezastavam se jich,ale ani k nim necejtim odpor,ten citim k temhle ubohejm fans,ktery nemaj v demenci konkurenci. -
Re: pero
tak hele co ti si za picu,ze se po me opicis ty kundo zmrdla?a jestli si delas ze me srandicky tak te fakt chytnu pod krkem,a zabiju,a navic Billisek je muj sukac uz se tu neukazuj,neni tu moc fanousku,protoze ste vxicky sraby ale ja se tadi tech vypatlanejch metalistu nebojim,co poslouchaj nejky picoviny jako nihtwish,nebo acdc,to sou sracky ktery nic nikdy nedokazou,a uz toho mam dost budu se tu za tokio prat,a muj Billisek mi to snad jednou oplati -
*15* *15* *15* *15* *1* *1* No tak tobě už nepomůže ani svěcená voda. Takovou krávu sem ještě neviděl. ( Vlastně jo) *1* Fans TH= muck nebo humus nebo inteligence 0 *15* -
...
Héj, mně už se to zdá nějaký divný. To s tou muchomůrkou červenou a ty ostatní hovadiny. Já jsem sice taky anti, ale přijde mi, že tady už žádný fans nejsou (což je dobře), tak tu anti píšou za fans, abychom se tu pobavili. A nebo je ta fanynka vypatlaná total! *9* -
*1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* no comment!
hlavně že byste ho všechny šukaly a přitom ho nikdy neuvidíte *15* *15*