Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pero

bilííšku moje kunda je připravená na tvoje velky tokiacky pero. udělej mi tokiacky dite. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bill

bill je nejvýc sexy muž na tomhle světě a nejlepší spěvák s nejhezčím hlasem. chtěla bych ho prcat a aby u toho jeste spival. a pak aby mi postříkal moji nadrženou muchomurku a aby pořad spíval. Bille lásenko moje na tu tvoji postavu si musim každej den mastit kundu az je z toho červena auz mě bolí. A vy všichni antifans mu jenom závidíte. Chtěla bych s tebou mít aspon 8 tokiackych dětíček a stěma bych šukala taky az by mi ta moje tokiacka kundice zružověla. muck muck muck *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hi haters

*1* *1* *1* *1* *1* *1* nebo taky vojebaná kunda!!! *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Hi haters

A co závidíš??Tak šukají spolu...i kdyby...Beztak je po nocích posloucháš taky a tady děláš nádheru....
    A JESTLI PROBLÉM TAK JDI DO PIČE CO DĚLÁŠ TADY??KDYŽ JE NESNÁŠIŠ TAK BĚŽ JINAM!!MY TI TO NECPEM TAK JDI NĚKAM!!!!! *13* prostě tupost toto *9*
    PS: Milionovy rodiče viď?
  • TH 4EWA

ToKiO HoTeL SeM sTHrAšNě RáDa Že STHe PrOTHOžE mÁTHE úPlNě SkVěLý PíSnIčKy! MnOO jÁ BiLLíSQa PLoSTHĚ láFkUjŮ mOcInEnKy Moc! MuCk! THoMáŠkOwI THo MoC mOcInEnKy MoC sLuŠí! Je THo MoC KlÁšNeJ kLuČiNa! MuCk! STHe NejÍQQQ! MUCK!! *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Hi haters

Běž se léčit!! *5*
  • Re: Re: PCD & TH

tak to s tebou nesouhlasim,Tokio hotel me serou ani ne tak hubou jako tim jejich zpevakem Billem,je odpuzujici,ale pussycat dools jsou dobre,zpocatku to byla tanecni skupina,coz jim slo skvele,ted tam zpiva Nicole,ktera sice pusobi jak slapka,ale umi zpivat,vim ze jejich huba je hoddne komercni ale ne spatna.

ty tlusty prase,nezavid mu krasnou postavicku,hubeni jsou v mode,takze zklapni ty vepri smradlavej a nelec si komplexi na mym budoucim manzilkovi,nelez sem kdyz se ti nelibi,di si na forum treba haliny pawlovsky,ty chciplej debilni curaku,tvy rodice sou debilove,kdyz mohli porodit tohle monstrum jakim ty ses,Billisek a Gustavek i zbytek skupiny jsou nejvic goodiik,mucy muck muckinky lasko Bille jestli si to tu budes cist ozvi se na muj mail,ty budes vedet pa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bill je nejlespsi

no je osklivej,vypada jak oskliva zenska,ale je nejlepsi zpevak z tech mladaych,pisnicky maji nahodou super,i kdyz oni sou kokoti,tak hudebni talent maji,takze jejich hudbu miluji,ale oni jsou osklivi jak hovno. *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hi haters

tak hele nejsem zadna kurva,to je leda tak tvoje mama,si curak ty antichlape,Bill je chlap z poradenym dlouhym ocaskem,a navic je i krasnouckej,hebouckej,buza je leda tvuj fotrik kterej te picha do kadaku,si pako,by me zajimalo co ti poslouchas akoho obdivujes,asi nejakou tlustou kravu,se sto kili,di do piccci kokote,Nikdy na Billiska nezapomenu,je mou jedinou laskou na svete,mucky muck Billisku *14* *4*
  • Re: PCD & TH

mno tady platí pořekadlo sračka k sračce sedá *5* *1*
  • Re: PCD & TH

Tak to leda ve snu *16* *16*

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Prej: ,,Až by mě moje muchomůrka bolela''. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tak ty jsi fakt dost vyjebaná kunda!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Vždyť ten (de)Bill nemá ani žádnýho ptáka, ty kurvo!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Nepiš sem takový hovadiny a zalez do bordelu!!!
  • Re: Re: Hi haters

ty vole tak ty si dobře blbá kráva. tak blbá jak daleko vidiš. nauč se česky psát ty hysterická puberťačko. ty dva by se na tebe vysraly protože jsou teplý. jo a ujistim te ze zadnej anti tady tvýmu "deBilííškovi" VŮBEC NIC nezávidí a uz vubec ne tu jeho vychrtlou postavu. Je celej jak plaňka. jeste zafouká lehkej vítr, zavlajou mu "vlasy" a odletí zpátky tam odkud priletel kokot teplej protože má tak 30 kilo i s posteli na který s nim jeste leží jeho teplej brácha úplně nahej připravenej s nim na šukačku. ale bez tebe *15* *15* *5* *5*
  • PCD & TH

Ahojky fandové TH,
    Víte o tom, že Tokio Hotel je nejoblíbenější skupina Pussycat Dolls? PCD maji radi jejich muziku a Nicole ze skupiny PCD říkala, že nejvíce zboznuje TOMA! *4*
    PS: Nejlepší skupiny jsou Pussycat Dolls a Tokio Hotel!!!!

přesně,jako taky mi bylo třeba 12 ale určitě sem nepsala takový kraviny jako:"chci ošukat Billíska "*1*

*9* *9* prosimtě nech se vyšetřit!
    hmm to je fakt úžasný ,každýho tady určitě zajímá jak by si od rána do večera píchala s Billískem a jeho "úchvatnym" dvojčetem *9*
    mimochodem nic mmu nezávidim páč sem holka a jsou daleko hezčí kluci to tě můžu ujistit, než toto vychrtlý individum *9* *9* *9* *9*
  • Tokio buzna hotel

uzasne retardovana skupina predelanej zenskejch bez vkusu a jakehokoliv nadani,neodsuzuje ctyrprocentni mensinu,to ne ale tohle sou uchyloveho,honej si svy paratka mezi sebou a hrajou si na machry rocku a delaj jak milujou svy labilni fanynky,pritom by je nevopichali,jelikoz sou teply,a nedokazou svou orientaci ani priznat,meli by je zavrit nekam odkud by se uz nikdy nikam nedostali,meli by je zakat,vsichni antifans musime se dat dohromady,at uz prestanou s tima nechutarnama a prisernym jecenim do mikrofonu,bye bye tokiaci

tak hele uz me seres,ty zavidis ze holki chtej Billa a vas nikdo nece,je to sexy idol,zadnej kluk neni hesci,a zajimavejsi nez on a taky Gustavek je moc good,sukala bych s nima obouma od rana az do vecera,az by me moje muchomur´ka bolela,Tokio hotel muck muck *14* *14* *14*
  • Re: Re: Hi haters

Víš co by se ti narodilo? Hermafroditi!!! *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit