Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Hi haters

Mě taky *1* To už je fakt na léčebnu *15*
  • Re: Re: Hi haters

krásný tokiáčky? *9* ty děti budou spíš psychicky labilní *5* tvůj příspěvek mě fakt pobavil *1*
  • Re: Re: Hi haters

holka rekni mi co beres za fet,nemuzu zadnej dobrej sehnat,tak mi to prozrad,at si taky uziju *1* Bill ani nema ptaka tak jak chces s nim proboha ty tokiacci udelat,holka dobrovolne ti zaplatim trimesicni pobyt v lecebne,bo ty ses uplnej psychous
  • Re: Hi haters

di do pice,ty vole uz toho nechte stejnak Billicka budem milovat furt,chtela bych si ho vzit a mit s nim krasni tokiacky deticky,sou neprekonatelny machri,Bill je nejvic sexy broucek na svete,jasny a uz drzte hubi nebo vas zabiju Bil is my love *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hi haters

miluji antifans Tokio šrotel,jen tak dál treba se jednou dockame zpravy Tokio hotel is dead.
  • Re: THokíncííí

ty si myslíš že si to ti tvoji buzíci přečtou?! *5*
  • Re: Re: Stop Anti!!!

nevím,proč do všeho musíte srát nějaké finské hokejisty,když je to tu o hudebnících a ne o hokejistech
  • Re: THokíncííí

Ty vole, už nehul! *5* *5* *5*
  • THokíncííí

Já wás úpe mrTHěěě mám ráda. Wy jsTHe nejlepší z celého svěTHa. Billísenqu mojíííí jsíí lásenqa a mocinenky moc hodnej klučina!!! MUCK A THy THomísqu jsi to nejlepší zlaTHíčko pod sluníčkem. MUCK Gustáwqu THy jsi moc hezounkej klučina a mocinenky moc jsem si THě zamilovala lásenqo mojíííí. MUCK A THy Georgísqwu jsi mocinenky moc fajn klučina a v pohodě nejvěTHší. MUCK Tokio Hotel jsTHe THa nejlepší skupina z celého svěTHa a já wÁÁÁÁs mÁÁÁÁm mOOOOc rÁÁÁÁda. *14* *14* *14* *14*
  • Bill

A jeste bych chtela dodat,Furt se tu navazite do Billovi postavy,ale napadlo Vas ze ten kluk je proste hubenej a nemuze za to?nekdo to ma v genech,videla sem spusty hubenych kluku jako Bill,a nejake i osobne poznala,a nemohli za svou hubenost,bohuzel malo kdo ma dokonalou postavu,a hlavne nekomu se to libi tak ci onak,a jeho vlasy malovani a tak Vam proste furt neco vadi,kdyby to byl nejakej druhej Backhem tak zas budete nadavat ze metrous,proste si priznejte ze Vas sere jeho uspech.Slysela sem ho zpivat live takze si myslim ze zpivat umi nerikam ze jak Buh ale umi,pruser je pro me treba Madonna,ta neumi zpivat ani nic sama by nedokazala,a svet ji obdivuje,oni si ty pisnicky delaj sami a nejsou zadni trapni vyumelkovani Us5.
  • Tokio Hotel

No tak sem se chtela mrknout jak to na takove diskuzi Tokio Hotel vypada,no podle ocekavani tu jsou skoro sami haters,Ja je neposloucham,moje parketa je black music,ale chci se zastat vsech fans Tokio Hotel,meli byste pochopit ze je to jejich styl,kazdej mame prece jinej ne,v danym zanru si myslim ze nedelaji tak hroznou hudbu,jak tu vsichni haters tvrdite,furt lepsi nez nejakej high school musical,Bill ma proste svuj styl,ma se oblikat snad jak metrosexual nebo hip hoper?kdyz to neni jeho styl,a kdyz je tak nesnasite proc sem lezete,proc nenechate jejich fanousky na pokoji,kdyz je to forum o Tokio Hotel,oni Vam taky nelezou na ty Vase,ja sice take fanouskem teto skupiny nejsem,ale stve me ze je nenachate v klidu,Vsichni fans to tu musi mit hodne tezke kdyz se do nich furt nejaci zakomplexovani debilci navazi,myslim ze jim zavidite uspech,v tom bude zakopany pes,tak se tu vsichni fans mejte a nedejte se.
  • FUCK OFF!!!

FUCK OFF BILLÍSEQ
    FUCK OFF THOMÍNEQ
    FUCK OFF GEORGÍSEQ
    FUCK OFF GUSTÁWEQ
    FUCK OFF TH 4EWA
    FUCK OFF TH FANS
    FUCK OFF TH!!!
    FUCK OFF MUCK
    FUCK OFF!!!
    SHIT!!!
  • Re: hnus

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Taky jsem z toho nemohla! Takej záchvat smíchu jsem ještě neměla! To není možný, co jsou schopný ty fanynky napsat!!! *9* *9* *9*
  • PrO BillísenQa

TaĐy AsI NěKĐo NeWí,cZo ZNamEná 4eWa......... Píčo Jak To tAĐy čTu,TaK sI aSi MySLíš,žE tO nE NeJlEpčí NebO TaK.... =P --> mYsLi PiZdO,Než ZačNeš PsáT......
  • NiiC...

tY WeE ToKiáčI TaKý BuZeRaNtI....... =P
    PsTě....Hip HoOp AndD TeKnOo Is BesT....
    žáDneJ bUzEraNt,KtErEy wyPadá Jak KdyBy DosTAŁ šŁuPaJzNu EleKtRicKiM prOuDem!xD xD..... KdYsI sEm Je TaKy PosLouChaŁa..... Ty We A tEĐ sE dIwIm JaK sEm MoHlA....
  • hnus

heh *1* tak sem si jentak listovala diskusí a tadyten příspěvek od nějaký blbky mě dorazil:"Já je miluju. S Billem chci sex. Oni jsou úplně nádherní krásní a sexy. Billíčka úpe lovuju. Chtěla mocinky moc s ním vyzkoušet šecky polohy. Je tááák sexy a bylo by TO s ním úpe nádherný. Je úúúúúúúúpeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeejííííííííííí k. TH = 4ever. MUCK MUCK MUCK " *15* *1* *1* když sem to dočetla sem slítla málem smichy ze židle *1* je vidět že všechny fanynky sou uplně pošahaný *5* to je hnus kdo by s takovym buzernatem chtěl sex?! *9*
  • ...

*1* *1* fans ti na to serou!vidíš tady snad nějaký?já teda ne,sou tady jenom ANTI *3* už sem toho viděla hodně ale jebnutější fans jako seš ty ještě ne *9* zajímalo by mě co seš za retarda protože toto není možný...a di si šišlat někam jinam tady ti na to že :MoCinKY LawíSkUjeŠ deBiLLíSeČka *9* není nikdo zvědavej
    nastěhuj se do Bohnic a ty tvoje skopčácký šmejdy si vem sebou *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • FUCK OFF!!!

FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF TOKIO KOKOT A FANS TH!!! FUCK OFF BILLÍSEQ!!! FUCK OFF THOMÍNEQ!!! FUCK OFF GEORGÍSEQ!!! FUCK OFF GUSTÁWEQ!!! FUCK OFF TH4EWA!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! SHIT!!!
  • pro BillísenQa

Mno holka, tak ty si hodně vypatlaná ale fakt hodně. Napsat o tom 30ti kilovym buzíkovi že je nejlepší zpěvák na světě to zavání čistou demencí. Ty máš v tý hlavě asi dobry přeháňky a bouřky. Že mu snad závidíme jeho postavu? Tak to já sem potom superman. Vždyť je suchej jak sirka. Radší ani neukazuje nohy protože je má jak plaňky. Takhle kluci nevypadaji. Tenhle sergej uzdichcal se oblíka jak buzna. A ty jeho postoje na fotkách... prostě gay. Prober se ty chudinko. Ale jinak je docela sranda číst ty tvoje příspěvky. Člověk se dost pobaví nad tvoji demencí. Prostě kráva...SEŠ. Retardovaná PÍČA *9*
  • prostě kráva

Mno holka, tak ty si hodně vypatlaná ale fakt hodně. Napsat o tom 30ti kilovym buzíkovi že je nejlepší zpěvák na světě to zavání čistou demencí. Ty máš v tý hlavě asi dobry přeháňky a bouřky. Že mu snad závidíme jeho postavu? Tak to já sem potom superman. Vždyť je suchej jak sirka. Radší ani neukazuje nohy protože je má jak plańky. Takhle kluci nevypadaji. Tenhle sergej uzdichcal se oblíka jak buzna. A ty jeho postoje na fotkách... prostě gay. Prober se ty chudinko. Ale jinak je docela sranda číst ty tvoje příspěvky. Člověk se dost pobaví nad tvoji demencí. Prostě kráva...SEŠ. Retardovaná PÍČA *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit