-
Re: Re: Re: Re: Re: si debil
o to nejde,ale kdyby mi dali aspoň pětku,jenže oni,dokud si to neoznámkuju sám,tak nic -
Re: Re: Re: th
NOO,TY VOLE,POD DO MĚ,UŽ SU POSRANÁ STRACHY,FAKT ŽE JO,A MIMOCHODEM,TH NESNÁŠÍM,ANI SE JICH NEZASTÁVÁM,A ŽE SI BT NEMÁM BRAT DO HUBY,NOO SI VĚŘÍŠ,MĚ NIKDO NEBUDE POROUČET,KOHO MOŽU URÁŽET A KOHO NE,TAK SI TO LASKAVĚ ZAPAMATUJ A NESER MĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JO A ZKUS MĚ DAT DO DRŽKY,NOÉ ZKUS,ODE MĚ DOSTANEŠ DVAKRÁT Z KADŽÝ STRANY,ŽE SE POKŮŠEŠ NA ŘITI *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* -
Re: pro HM!
hej lenulko,já myslím,že je to upa jedno,jestli svůj odpor k TH anti vyjádří hnusně,nebo tak,jaks napsala ty,vyjde to nastejno.Fans zas budou ječet beztak jim jenom závidíš,když se ti nelíbí tak sem nelez a podobně:Je to uplně jedno *9* *9* *9* *9* *9* *8* -
Re: Re: Re: hm
hmm...proč jak? *1* *1* -
Re: VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ses zbláznila?! Spadlas z jahody naznak,nebo co?!Asi jo,a těžce sis poškodila mozek -
Re: Re: Re: Re: hm
Joo,jasně,jen do nás,ty Toma asik znáš osobně co,když si tak chytrá *7* *3* *1* jo a když už sme u teho,co bysme předvedli přes 50 000 fans,mno,tak v první řadě by mě zajímalo,co bys jenom tak pro zajímavost předvedla ty? *1* *1* *1* *1* *4* *5* *15* -
Re: NECHTE TOHO...
hlavně že ty si hvězda světa,fakt že jo,krasavico................. *1* *1* *1* *1* -
Re: TH
ty pubino,víš vůbec,co znamená to tvoje slavný muck?Se nauč anglicky,a pak sem něco piš,ty.....inteligente *1* *1* většího exota sem eště fakticky nezažila *13* *13* *3* *9* *9* *15* *16* -
Tokio Kokot
Tokio Kokot jsou na piču a Bill je pičus a transka! *9* *9* *9* -
Tokio Kokot
TOKIO KOKOT=SHIT!!! *9* *5* *9* -
Kašlou na nás
To co předvedli na Fanparty byl naprostý trapas!!Seděli tam s Natalií,kolem nich bodygardi a holky dole přehlíželi. Pěkně jim narosl hřebínek.Myslím,že Bill a spol. na fanynky uplně kašlou a májí je za naivní krávy. Holky serte na ně oni na vás serou. Možná jim to potom dojde.... *3* -
Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
já taky ale neřeš,to je detail *1* *1* *1* -
Re: Jsou nejlepší
že závydíte,mno taky dobrý,taky drblá pubina,co? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
Aš se nhaučýsh pshat,thak njeco naphysh,yo? *1* -
Re: Tokio Hotel
s tou přezdívkou bych tak nemachrovala,kdoví,jak je daleko od pravdy *7* *1* *9* *13* *15* *1* -
Re: Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D
zkus na tu 2. básniču rappovat,je to boží *14* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D
hele,jako,nic proti,ale když už teda budeš psat TH forever,tak aspon správně gramaticky,píšeš to uplně blbě,je vidět že tvoje inteligence není zrovna na urovni:D,no jo,puberta,co dodat,kdy už vás to přejde,jo a lenulko,pokud budeš odepisovat,že se do nich nemám srat,nebo jakej sranec si zas vymyslíš,tak předem:mnaser si a nech mě na pokoji,říkám jen svůj názor
TH´=4never!!!! -
Re: Re: Re: Re: ..
jooo tak nazdar a možeš vypadnout.SBOHEM!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...
hej,furt to tvoj PÍÍÍÍÍČOO a kdesi cosi ty vole,jako nic proti,ale nemohla by sis už vymyslet něco jinýho?Todlencto už je vokoukaný -
Re: Re: Re: TH
to víš,pubiši vymyslí aji nemožné... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*