-
Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
až po tobě,ty pičo nenažraná!!!!! (sry za tu piču:D) -
Re: Tokio Hotel
no jo,a ty je asi znáš osobně,co? Hele,sou to jenom namyšlení frajírci,ani zpívat to neumí,no potěš!!!!!
Ach ta puberta,kdy vás to přejde? *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D
No jo,jasně,a co ty vaše obehraný nadávky?Ty asi jako nejsů staré jo?Hm...tak to sme to dopracovali,ale neboj,puberta tě přejde,mě přešla už v 15-ti *1* *1* *4* -
Re: th
Jste fakt divní *9* Jste tak vyjebaní a blbí,že je pořád posloucháte.Lidi,kteří je poslouchají jsou fakt kokoti.Nemáte nic jinýho na práci *1* *4* -
Re: Tokio Bordel
souhlas,Bill je vypatlanej nýmand,no nic no,aj ty puberťačky musí mít nějáků skupinu,kerů by mohly poslůchat,protože se shoduje s jejich primitivníma názorama :-D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Tokio Bordel
voleee siii trapnáááá *1* *1* dalšííí pubinaaa cooo neumíííí psattt *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...
takže tím pádem se mezi debily řadíš aj ty:-D ach vy puberťačky,je mi vás fakt líto...... -
Re: TH
sex jo?Hm...tak to si rači udělej sama,kdoví co by TAM místo ehm víte čeho :D měl *7* *3* *5* -
ty vole,to svět nežral,možeš mě řéct,co máš z češtiny?Ráda bych viděla tvoje výzo *1* *1* no jo no,pubertáci vymyslí i nemožné..... -
Re: nejlepší je to neřešit
už ses vykecala na doraz,nebo budeš pokračovat? *1* *7* -
nejlepší je to neřešit
Já TH nemám ráda a neposlouchám je,ale přijde mi totálně ujetý je tady pořád urážet...k čemu vám to pořád je???To nemáte jiný zájmy než do někoho furt valit??Tak nechte fans Th ať je maj rádi a poslouchaj je...vždyť je to jejich věc!!A vy si taky poslouchejte co chcete...já to tak dělám a jsem spokojená!!!TH si nevšímám,dělám jako by neexistovali a vůbec je ve svým životě neřeším,mím zájmem je hudbu poslouchat a né urážet tu,co s emi nelíbí... *3* -
Re: Tokio Kokot
Teď jsem se podívala na pár fotek TH. Fuj, se pozvracím. HNUS!!! Je mi úplně špatně. Bill transka s anorexií a ti ostatní taky pěknej hnus! *9* *9* *9* -
Tokio Kokot
Tokio Kokot jsou prostě kreténi, pičáci, emaři, kokoti. Jsou tááák trapní. Jestli se chcete pobavit, tak se podívejte tady na ty jejich fotky. Málem jsem spadla smíchy ze židle. Tokio Kokot=TRAPAS!!! -
Re: Re: Re: Re: si debil
kašlu na to,nikdo mi to nechce ohodnotit,tak to udělám sám -
Re: si debil
hlavně,že ty budeš mít tak maximálně 10,podle těch tvých výrazů -
Ty si asi pěkně vyjebaná kráva píšeš
jak dement bez mozku, co to sou za zkurvený výrazy.
Ty máš IQ jak kýbl čuráku,se zpamatuj.
Jdi za tím kokotem Bilem,třeba ti dá.
Bil je totiž nadrženej jak stepní koza.
Prý,že souložil i s koněm.
Ty a to polívkové dochucovadlo maggy jděte na psychinu.Tam vám bude dobře.
Jo prosím vás dejte my 5 když vám to udělá dobře,totiž bláznům se nemá odporovat!!!! -
k
kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-v
CO JE TO MRDLOU HUDBU? -
lol ty seš kunda takový čuráci... -
Re: si debil
a nech si těch vulgarit,ty 1 homosexuále pohlavně přistýkaný -
TH
Wy JsTHe upe nejíííQ, BiLLíSku můJ maJeJ uPe uPe uPe Těěěě mRTěěěě loWWWiškuJůůůů láSEnkoOoOoO!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* A THomíneEeQ Ye NeJíííčEk tAaQy MUCK MUCK KLááášNEJíííQ YsTe NEJíííQ! *14* *14* *14* MijuJůůů Wáááš!!! MUCK MUCK MUCK A GuStáWeQ Je WoštoMiJéééJ zA TěMa bIcíMa A GeOrGíSeEeQ yE LášEčiNkA! MUCK MUCK MUCK. JsEm WašA FaNyNEJkA. *14* 4EWA MUCK!!! *14* *14* *14*