Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: si debil

a vidíš,teď jsem si to neohodnotil,abys neřval
  • Re: Re: si debil

však to je snad účel,aby si to každý ohodnotil,za to,že ty si 1 nedáš,za to ti nikdo nemůže,to je tvoje chyba *1*
  • Re: si debil

tuto pětku jsem ti ještě nedal,to už byl někdo jiný
  • si debil

tadyten uživatel s nickem:vr!je pěknej kokot! *9* hlavně že si dáváš sám jedničky a mně pětky coo ty buzíčku přijebanej *1* *1* *15* *15* zalez už někam do píči ty děcko *9* *9* *5*
  • Re: Re: Re: TK- kokoti

já nemám rád ani jedny
  • Re: Re: TK- kokoti

no když tak žereš tokiáčky tak se není co divit že nevíš co je pořádná hudba! *16* *16* SL sou skvělý aty seš ubohej zkurvenej trapák co hnije někde pod kamenem se svýma komplexama ty buzno! *5* nula seš a nulou zůstaneš navždy ! *15*
  • Re: Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D

proč jako myslíš že nepovedla náhodou je skvělá!tak si zkus příště něco vymyslet sám *13*
  • nej skupina

tokio hotel
    jste moje nej skupina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: konečně víme co jsou zač!:D

ta 2.se ale moc nepovedla *9*
  • Re: konečně víme co jsou zač!:D

jé,to je krásná básnička-Karel Hynek Mácha by mohl závidět *1*
  • Re: TK- kokoti

support gayiens je skoro větší krávovina než toto
  • Re: Tokio Kokot

to jsou ti slavní japonští hoteliéři,co zpívají paradoxně německy *1*
  • Tokio Kokot

Fanyny Tokio Kokota jsou fakt nenormální piče bez mozku. Už o tom, jak píší. Malé a velké...malé a velké. To vaše MUCK *9* , vždyť je to bláto, proboha. Nad vaší nízké inteligenci, zůstává zdravý rozum stát. Moňulinko: Třeba to půjde ještě zachránit! Zajdi k psychyatrovi a co nejdřív se nech vyléčit, nebo to dopadne fakt špatně! Drž se!!! Fanyny, emařky jedny zmalovaný po Tokio Kokotovy (de)Billovi, vzpamatujte se!!!
  • Re: Re: Tokio Bordel

??? To, co píšeš je pro smích a ty sama jsi k smíchu, ty pičo, megero jedna vypičená!!! *15* *15* *15* Mě to vůbec nerozhodilo, co jsi napsala, ale tebe to rozhodilo, že? Jdi k psychyatrovi!!! *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: vs

*3* uplnej souhlas!s anti!ty blbá Billinko nebo co si za zjeva!(mimochodem ten tvůj nick zní jak bylinko *1* )kolik ti proboha je maximálně 10 že jo?!ty si fakt na pěst úchylačko,to neumíš jiný argumenty než to tvoje:píííííííííííííčoooooooo!!
    *1* *9* *9* ?!ale hlavně ZhE PHíSheŠ YaKo UpLNÁ bLbHkHa!! *9* *9* a mocinky tě lowiskuju ty můj Biilísečku a ťuťu ňuňu *9* *9* to je hnus tohlecto písmo nahorů a dolů a šišlání, jak pro debily a nëbo to tvoje Muck! *9* a ještě to znamená:hnůj a chlévská mrva ty dilinko jebnutá! *9* *15* *15* *15* *15* a hlavně že žereš takový srajdy jako US5-nejvíc nagelovaný , a přibuznělý hnusáky sem v životě neviděla bleeee dyt to nejsou ani chlapy!je to transka vyumělkovaná *9* a ty TH no to je taky poděs uplně k zblití at si podaj ruce tyhle dvě trapný skupiny!!
    sakra co to je dneska za modu,že každej poslouchá hovada s ksichtem nagelovaný buzny ktreý neuměj ani zpívat ani hrát na kytaru či bicí ale hlavně že skáčou po podiu jak kdyby měly epileptickej záchvat(viz.US5 *1* ) a vypadaj jak trotlové(TH) *10* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: vs

Co ty do mě? Ty krávo jedna, co si myslíš? Jde vidět, že jsi fakt piča trapná s IQ podprůměr!!! *15* *15* *15* Už na tom, jak píšeš. Trapná pubina. Píšeš aji: muck,( mimochodem znamená to bláto), tag, taq, píča, velké a malé písmenko a ostatní stupidity? Tak to jsi fakt praštěná. Kolik ti je prosím tě? 10????? *15* *15* *15* ZAMYSLI SE NAD SEBOU!!!!!!! TOKIO HOTEL JSOU KRETÉNI A JEJICH FANS TAKY!!!! *16* *16* *16* A mám pravdu, jen se podívej na vzkaz Moňulinky. PIČA!!! *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...

ty jedna rozmazlená pubertální fetko poď sem a dostaneš jednu do držk y!! *8* *8* *16* umíš taky něco jinýho než to tvoje:Píčo *9* *9* *13* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: vs

TY PÍÍÍÍČO NESER MĚ A NAUČ SE ČESKY!!! *16*
  • Re: Tokio Bordel

DRŽŽŽŽ TLAMU A DI DO PIČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...

DRŽ TLAMU PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍČOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO *13* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit