-
Re: TH4ever-anti
Moje řeč,ti co mají něco proti TH tak at´ tady nelezou a at´ nepruděj!!! *16* -
nekritizujte TH
Proč pořád musíte psát,že Tokio Hotel jsou buzíci?!Vždyt´ to není pravda,A jestli vám TH vadí,tak sem ani NELEZTE!!!! *16* -
Re: Re: Úchylové
To máš ale blbé!!! -
Re: Úchylové
já nesouhlasím!!!!!!!!!!!!!!!! *13* -
Souhlasim. -
PŘESNĚ!!!!! -
Úchylové
Tokio Hotel jsou největší buzeranti a fekálové. -
VNS
VNS je velký narozeninový sraz.. *7* -
...
co to je zase VNS..? -
mno...
mno já sice taky nwm jag se tam dostanu a podobně..pač to mám přes 240 km...*9* do Prahy...ale tag snad to nějak udělám....*3* pač tam chcu jet a strašně strašně mooc!!! *14* -
Na VNS nejdu:(
Ahoj na VNS bohužel nejdu,protože budu mít zrovna narozeniny a ani nevím,jak bych se tam dostala:((Je to v praze a há jsem až ze Zlína,pro mě teda dost daleko.Tak se mějte a užijte si to.. *4* -
VNS
Já se taky tešííím *4* -
TH
mno já pokud to taky klapne...tag na VNS pujdu!!! *14* už se mooc těším!!!!<333 -
tokio
bože ty jejich faninky sou fakt padlí na hlavu. teda aspon nejaky. nektery znam a sou normalni ale většina z nich sou fakt padlí na hlavu. jako kdyby pro ně neexistovalo nic jinyho nez Tokio Hotel jako kdyby to byl pro ně smysl života. prostě trapas. nějaky faninky Tokiáků mají o kolečko víc *1* -
tokiohotel
They be really poor. KillerPilze be many better than Tokio Hotel!!
TOKIO HOTEL POOOOOOOR !!!!!!! -
Já jdu
Já jdu... Tyx jdeš tayky?? *3* -
VNS
Kdo jde na VNS ? :D -
ahahaha
mno neřekla bych že to bude tím že kluci sou debílci..... *13* řekla bych že to bude tím...že vy anti ste totál navedení.....a serete se do nich!!! *8* -
:D
hovno zadnej klidek nebude protoze th sou debilci -
Re: Klídek
Ubožaci jste spíš vy že takový buzny posloucháte *9*