-
Re: T.O. K.I.O. H.O.T.E.L
NO JO COOOOL ILOOOOOVEEEE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU JE -
Re: Re: Zajebaní náckovští buzeranti
ale prosím tě.... *15* s tou tvou přezvívkou bych si tag moc nevyskakovala!!! *15* kdo ví jag daleko jed od pravdy!!!!!!!! *1* *1* *8* -
Re: Zajebaní náckovští buzeranti
Správně jsou to nejpostiženější,nejfekálnějš í buzeranti z nejdebilnější země světa.Ať chcípnouuuuuuu!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Zajebaní náckovští buzeranti
Tokio Hotel jsou nejpostiženější,nefekálnějš -
T.O. K.I.O. H.O.T.E.L
Oni jsou good !a nikdo nebude nadávat na naše kluky z TH jsou good a nikdo nám v tom nebude bránit a jestli uslyšíme nějaký řeči o nich tak poletíte !!! TH jsou NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
T.O. K.I.O. H.O.T.E.L
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* My Je MiLuJeMe Jsou upa gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood Love TH *14* *14* -
Re: FUCKIO HOTEL!!!
mno a my zas nemáma rády tebe!!!!! *15* *15* *1* tag sem nelez!!!! *15* *1* *13* -
FUCKIO HOTEL!!!
Stejně sou ubohý, Všichni si v podstatě na něco hrajou, je trochu divný, když někdo nosí hadry XXL jako nehustější raper a hraje na kytaru s nějakým anorektickým dikobrazem a dvěma "mouchy zežerte mě". *15* Hrát to neumí, zpívat to neumí a navíc jsou to NĚMCI!!! a já jsem zásadně proti němcům, nemám je ráda, nemám ráda němčinu a nemám ráda moji něminářku!!! *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
hahaha...jag trapný!!!!!!! *1* víš co já se stebou nebudu zahazovat!!tohle může dělat jenom trapka!!!a já se z trapkama nezahazuju!!pokud ti to dělá dobře..tag ať!!! *15* tagže čauky!!!a třeba se z toho poser!!! *1* -
Míša_Jay -
US5!!!! LOL takový buznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy at chcípnou!!!!! A ty jseš pěkná píča ty trapko!!!!!!§§§§ Tancujou tam jak kokoti!!! Bože bleee..jdu zvracet z US5!!!! *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
Hele tak to je pěkně ubohý.Píšeš moji přezdívkou a ještě píšeš abych si psala svojí přezdívkou.Takže příště laskavě drž hubu koukej si vymyslet svou vlastní přezdívku a neser mě!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Buzny!!!!!!!!!!
Jo eště sem zapoměla
Us5 4ever*14* ,TH 4never *15* -
Buzny!!!!!!!!!!
Jáááááááj to sou BUZNYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! *15* *15* Holky vzpamatujte se vždyť do toho mikrofonu pouze řvou *13* *13* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
HELE TAG TOE PĚKNĚ UBOHÝ?!!!!!!!!!! *1* PROČ ZA MĚ TADY NĚCO PÍŠEŠ?????? *8*TO SEM VUBEC NEŘEKLA!!!!!! *8* TAG LASKAVĚ POKUD CHCEŠ PSAT TAKOVÝ SRANCE Z TVÝHO CHORYHO MOZKU....TAG BUĎ TAG LASKAVÁ/LASKAVÉJ..A PIŠ SI TO POD SVOJÍ PŔEZDÍVKOU!!!!!!!! *16* *9* DIK!!! *3* -
Re: Ahoj
Chtěla bych si s někým pokecat,jenže nemám icq. Ale jestli máž zájem tak mi prosím odepiš. -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
To se teda hádat budeš!!! A příště se laskavě vyser na ty zamrdaný keci nech Tokio Hotel na pokoji,ty zamrdaná nadržená děvko jak jsem říkala v předchozím textu každá máme ráda to svoje.A laskavě se oluv,až se omluvíš tak tě nechám na pokoji!!! -
Re: Re: HM!
To se teda opakovat bude a příště se nepleť do věcí do kterých ti vůbec nic není. -
Ahoj
Ahoj lidíííí nekcete někdo pokecat na icq????Kdyby jo tak moje je: 449485251 tak napište Čusky!!!!! *5* -
Re: slysela jsem ze je emo
se vzpamatujte!!Bill a emo?To je teda pěkná blbost,někdo si myslí,že když poslouchá TH tak je šíleně emo *1* přitom oni vůbec emo nejsou!!!!A ještě k tomu jsou to pěkní trapáci,kteří ani neuměj zpívat a vypadaj jako škarede baby!! *1* Ale je to váš styl,já vám je neberu,si pooslouchejte co chcete *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
já sem se nenávážela já sem napsala svůj názor ty ses do mě pustila.. *8* ale tak neřeš to doufám že je to ok přece se nebudu hádat kvůli "blbé" hudbě.. *5*