Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavost

možná o tom víte ale i tak,-tokio hotel mají stejný počet fanoušků i anti fanoušků?zajímavý ne? *15* *7* nezávidím jim to *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

heeej děvenko nwm...proč to srovnáváš stím jag se hádajou naší..... *9* nevím teda v jaký společenský vrstvě to žiješ....nebo kde...ale mužu tě ujistit že naši se nehádajou *15* *1* možná mluvíš ze své vlastní skušenosti...že...?*9* ......jinak tím že nechceš říct co posloucháš mě ujisťuje že svejma interpretama si nejseš moc jistá.... *9* *15* a pag možná tě zklamu ale je mi 17 *1* víš v dnešní době...to že každá dutá hlava říká že th posloucháji 12ky...je trocha mimo.... *1* *5* *15*
  • Re: tokio

spíš bych řekla o jedno míň,tím pádem fanynky th pstrádaj sluch,takže newí,jaký vřeštění poslouchaj *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *9* *9* ,ne sorry,spletla sem se:fanynkám th (stejně jako blondýnkám *15* )chybí 2 kolečka:sluch a ještě zrak,newidí,jaký buzny poslouchaja nawíc bych řekla,že Bill měl bejt holka,a ted prostě chce jak holka vypadat,prostě to v něm zůstalo.Takže čao blondatý (a tupý) fanynky TH!!!!!!!!!!!
    Jo a lenulko,až budeš na tenhle komentář odpovídat,tak si vzpoměň,že ta odpověď bude stejně ubohá jako ty sama a zastávám se betynýý,protože myslím že má pravdu a to že tě nic z anti názorů nenaštve,podle mě mnení zas tak pravda,už tě viodím,jak vzteky skáčeš do stropu(a nesnaž se to popřít)´,protože myslím,že anti TH do tebe takhle rejou,protože jim (stejně jako mě)příde jako děsná prdel,když tady tak zuřivě(a uboze *1* *1* *13* *13* *9* *3* )bráníš svůj názor,takže čao trapko
  • lenulka je asi hluchá:-D

pche,trapko,ti pěkně hrabe!!!!!!!!!!!Co na TH vidíš?!Ale neboj,puberta tě přejde,a konečně se ti budou líbitn pořádní kluci,co jak kluci vypadaj,a nevypadaj jak buzny,transsexuálové a rádoby rockeři *15* *15* *15* Holka,možná tohle považuješ za rock,ale musím tě vyvést z omylu,TH sou jenom ,,rockˇˇ smíchanej bůhví s čím,se už konečně lenulko prober!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: fuj

ježiš,prosimtě zalez a nesmrď tady!!!!!!nwm,proč bych se zrowna TOBĚ *15* měla svěřovat,jakou music poslouchám!!!!Nebudu konkrétní,ale poslouchám music,kerá je normální!!!!!!!!!OK,někomu se třeba TH líbí,s tím já nic neudělám,třeba to srownáwáš s wašima,když se hádaj,co (no podoba tam je) ´já vím *3* *3* *3* *3* *16* Jo,a abych jednu neubalila já tobě?!Mě řekni kolik ti je?Moc bych za to nedala,že je ti blbejch 12 roků *7* *7* *1* *1* *1* *3* *3* *9* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: fuj

.....si fandíš děvče.... *9* *1* *1* podle toho co tady píšeš by měli vyliskat tebe!!!!dám ti radu...neser se do ostatních ať si poslouchaj co chcou!!! *9* *1* tag se pochlub co posloucháš ty??? *15*
  • Re: Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!

sry devče...ale nějaký tvoje trapný nárážky mě nějak nenaserou.... *15* *1* jde aspoň poznat na jaký urovni seš!!!! *9* *1* a pokud jde o můj zadek.....tag z porovnáním tvýho ksichtu je to nádhera!!! *1* *15* jinak je mi fuk kolik je tady anti..... *9* *9* *1*
  • Re: pro HM!

zato tys s těma husama sežrala šecko,aj všecku moudrost,co je na světě,že?! *9*
  • Re: TH

na tebe tam tak budou zvědaví,to je děs fakt že jo!!!!!!
  • souhlas s Jessie

no aspon nekdo je OK
  • lenulka je....blbá

jejda,inteligent se zžas projevil.....
  • Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!

mě řekni,kdo je na tebe lenulko asin tag zvědavej?Tak sem nelez ty,protože co sem se tag dívala,tak anti je tu mnohem víc,seš TRAPNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    JAK TVOJA PRDEL! *15* *15* *15*
  • Re: Re: fuj

hm....a pěkně blbý fanoušci,hej jako děcka,nwm jak vy,ale já májm chut šecky fanoušky TH normálně vypléskat,aby sa už konečně probrali,a aby konečně poznali,co je to rock!!!! Protože estli je todle rock,tož já su čínský bůh srandy!!!!! *5* *5* *1* *15* *15*
  • Re: Re: hm

no vidiš,tag sem nelez,a nebude tě nic štvat!!!xD *1* *1*
  • Re: Re: hm

*1* neurazej tady punk *1*
  • Fuj!

Nemám je ráda, protože mají písničky, kde se opakuje hudba, kde se opakuje text a je to celkově hnus. Bill je make-upová maska. Lidi si ho pletou se ženskou. To je můj názor. Tokio Hotel se mi nikdy nelíbily, nikdy ani líbit nebudou. All-X forever. Smajlíky sem dávat nebudu, protože se mi ani jeden nelíbí.
  • Re: Re: Re: hm

mas pravdu neznam ho ale stejne ze sebe dela idiota uz tim ze se oblika jak hoper kdybis rozumela lip rock tak bys tady nekecala takovy blbosti *15*
  • xxx

Nato kolik jim je tak určitě něco dokázali ale jejich styl , oblíkání a jejich image bi se dal definovat jednim slovem.(Totální nechutnost).
  • Re: Re: Re: hm

tag za 1.do Toma se mi nenavážej!!nechápu jag se můžeš navážet do někoho koho anik neznáš!!!!!!!!*9* *13* za 2.to že je oblečenej jako hip hoper neznamená že nemůže hrát rock!!! *1* za 3.kritizovat to umí každej ubožák.... *9* zajímalo by mě co by jsi předvadl/la ty před 50 000 fans!!! *1* za 4.myslím si že kritici a jiný...tomu rozumí rozhodně líp než ty!!!! *1* jinak by přece německá skupina nemohla vyhrát americkou cenu!!! *14* *1*
  • tokio hotel!!

*7* takže nwm co pro ti jim máte!!!!!OI JSOU NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *7* 10* *14* *14* *7*14* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *7* 10* *14* * *14* *7* 10* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *7*14* *14* *14* *7* 10* *14* *14* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit