-
Re: Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
Proč je sakra nenávidíš udělali ti snad něco??? -
Zdrawím všechny anti-Th
zdrawím lidi můžete mi prosím vysvětlit proč je nenávidíte?????já to nechápu a asi nepochopím a pozor mě to musíte vysvětlit hodně dopodrobna.... *1* Ale fakt proč????? -
Re: hnus!
sice tě neznám ale ty určo vypadáš hůř..sorry ale můžeš mi říct proč ho nenávidíš????Já to nechápu.... -
Re: TH:-!
Nazdar ale umíš vůbec česky????jo tak zatím sbohem... -
Re: Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
nééé to je dobrý.....Sakra jste ubohý.... -
Re: Re: jsem nastvana!!!!!!
i love bill i lova th *14* -
Re: jsem nastvana!!!!!!
jsi trapnej ty jedno hovado th jsou nejlepsi *14* -
Re: Re: fuck oof TH
s tím nemožu nic jinýho než souhlasit!!!! Music z 80. let 4ever!!!!!! *14* *14* *14* -
TH:-!
oh yeah!!!!! Joo jéé a T T T a Tokio Bordel,ty piča,mě se chce blut *9* *9* *9* jj,z TH,NO FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ, -
Re: Držte už huby
né,nás to baví *1* *1* *1* *1* -
Re: jsem nastvana!!!!!!
ja tokio miluju hlavne billa *14* *4* *5* *8* opovaztese je urazet lena emarka *3* *3* *4* *14* -
milacci
miluju je jsou uzasny chodim podle nich oblikana jsem vlastne emo no proste je mijuju hlavne billika lena emarka *14* *4* *15* *5* *3* *4* *3* -
Re: Tokio Hotel
jak pro koho.... -
hnus
hnus fuuuuuuuuujjjjjjj *13* *13* *13* *10* *13* *16* *16* -
hnus!
takový pičusové ten Bill vypadá jak transka!! *1* -
Re: Re: Re: Love
píčo blbá vylízaná! *1* -
Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
dejchej holka dejchej! *1* -
Re: Re: Re: hm
no to mě poser !! *1* ty tvoji Tokiáčci hrajou obyčejnej popík! *9* *13* !!!!!!!!!!tak nemel o Rocku aneber si vůbec rok do huby ty tvý uslintaný! *9* když seš upíchlá jedině na TH tak je vidět že rozled o hudbě máš ubohej!laksavě nemle že hrajou Rock to je urážka Rocku tohlecto!píííčo *5* -
Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
Ty kokote už toho mám vážně dost.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: TH4ever-AntiZmrdi
jako a vy fanynky už jako taky nic originálnějšího neumíte?:-