-
Re: hnus!
Asi protoze to je transka... a jo my vsichni vypadam hur pac sme prirozeni:) *14* -
TH- FoReVeR!.mucQ ;o*
skvělý songy...užásný koncerty!!!! *14* <333 miluju *4* -
Re: Tokio Hotel 4EVER
Me ses k smichu ty a to tvuj styl psani... Tokio Hotel je ostuda rockove sceny, hlavne jejich vizaz... Naprostej opak takovejch docela jeste prirozenejch Linkinu, ktery u me na ciste rockove scene vedou... Ale ja radsi Metal:))))¨
Metallica, SoaD, Nightwish, Megadeth,Limp Bizkit......!!!! *14* -
Tokio Hotel 4EVER
Tokio Hotel jsou Nejlepší...a anti sou jen ubožáci co záwiděj xD *15*
Jsou slavní po celém světě zvlást ted v Americe....kdyQ ste od nich nic neslyšely žádnej sonQ thaQ Radši držte Hubu!!!!...zvašich anti komentů je mi k smíchu xD....prostě Tokio Hotel 4EVER!!!!zmrdi!!!! *15* *15* *15* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Jsou nejlepší
víš možná by to chtěla zapojit mozek místo toho aby ste tu pořád někoho uráželi...th sou nejlepší pro nás!!!!<33 pro každý ho je nějaká jiná skupina ta nejlepčí na světě....<3 a vám je nigdo nenutí....to jenom vy z toho děláte šílený drama!!! *9* vždyť je neposlouchejte a neserte se do nich..!! *1* *14* -
Re: Re: Re: Jsou nejlepší
souhlasim tady s anti ste jen parta ubozaku co si MYSLI ze sou nejlepsi (nejsou) kdybi byli tak by je furt do kola hraly na mtv nabo poustely v radiu to ze vyhrali nejakou cenu mozna znamena ze maj nejaky kvality ale nejsou nejlepsi, instrumentalisti sou teda docela na hovno a nerikej ze sou stejne nejlepsi ale vis co vlastne je to jedno do vas mlatit kazdej den a stejne budete rikat sou nejlepsi co *15* -
kristik, hele to nemelo bejt vtipny to melo bejt nejspis proto abys dostala pecku do hlavy a vzpamatovala se -
Jo mega vtiopný jooo mám záchvat smíchu jsi trapnej -
Re: Re: Re: Re: Re: hnus!
Jéé sebevědomá jo???nu tak to ti teda moc děkuju a víš co namylšná a já??to se ke mně nehodí víš.....no niks tak s eměj ty kokote....sbohem.... *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: hnus!
ouu..tag teďka se ukázalo kdo je tadyk jedinej ubohej a trapák.....sry ale nadávat umí každej debil....a vy anti....nic jinýho neumíte....!!!tag se do nás neserte!!!nám je stejnak jedno co si myslíte.... *1* ...tagže dej pokoj a bež zamořovat vzduch někam jinam.... -
Re: Re: Jsou nejlepší
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: hnus!
ahaha hahaha hahahahahahahahahahaaaaaaaaa *15* *15* *15* *15* hmmm seš nějaká moc sebevědomá ne..neuškodilo by to srazit ten tvůj rypáček níž...nee diky nemám potřebu s ebavit se sebestřednejma namyšlenejma nanynkama jako seš ty,nech se léčit pičko jedna uhádaná hysterická..mě je u prdele kdo se stebou baví a kdo ne pizdo smradlavá chlupatá! *1* -
Re: .-/ ~=-._
Jo aspoň někdo......ju podle tebe možná jo ale až budou na světě jenom TH tak budeš čumět... -
To si jenom myslíš -
To si jenom myslíš *13* -
Re: Jsou nejlepší
jo to máš pravdu ale já se budu hádat dál dokud to neskončí mám síly dost............. -
Re: Re: Re: hnus!
jo nákej chytrej néééé hlavně že se se mnou baví každej....a že miluju Th nikomu nevadí jenom ty je nšnávidíš a další čuráci nu nic chceš se hádat dál????já klidně -
Jsou nejlepší
Jsou nej a vy všichni co tady píšete že jsou č*aci tak jim akorat závydíte a jste banda KRETÉNŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *5* *5* *5* -
.-/ ~=-._
hele uz tady koncim uz me to nebavi vam nadavat ale stejne si myslim ze zijete ve svym posahanym tokio hotel life , a i kdyz si myslite ze sou nejlepsi tak na takovy jako sou led zeppelin,pink floyd a metallica nikdy mit nebudou *15* -
Re: Re: hnus!
když mě neznáš jak tohle můžeš tvrdit hmmmm?!hůř jak Bill nikdo ani vypadat nemůže! *5*
jo a kdybys nebyla zabedněná pička fans těchle komerčních transek tak bys pochopila! *8* proč je nenávidíme!
žij si dál ve svojí naivitě!zdar! *5*