-
Re: Re: TH4ever-anti
jako a ty si myslíš,že těmahle kecama nás anti zaženeš?! Hahaha,si věříš děvče........ -
Re: pro HM!
yeah,že prej obehraný urážky,mno tak je to možná pravda,ale tobě už pomalu docházej argumetny ne?Hej jako já ty fanynky fakt nechápu,ale jak furt omílaj to svoje:Nechte TH na pokoji,protože beztak jim enom závidíte,to podle tebe už asi obehraný neni,co?!Je to upa srejný,jak to naše TH sou sračky atd.,pokud sis teho eště nevšimla!!!!!Ty vole,to svět nežral,fakt že jo,ty vole já z tebe upa nemožu,totálně uscávám magi v kostkách,jak si trapná!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: hm
njn,mě by taky jako zajímalo,co hrajou za styl.Jako rock mě to teda nepřipadá,je to nějáký divný.....jako Bill vypadá jak škaredá baba,Tomj rádoby hoper,no to je děs!!!!!! *9* *9* fakt hele,jetli je todle rock,tak Rihanna zpívá punk,fakt že jo,protože ten styl TH je možná tak pop-rock!!!!!!!!!Ale spíš jenom ten pop *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
thak hele Lenulko azh she nhaučíš česky phak sem nheco phiš....píšeš jak dement to už lecos vypovídá o tvym intelektu *15* -
Re: pičusáci tokiáci velký ptáci
bože.....zajímavý že pořád říkáthe jag je nenávidíthe....ale zathím o nich vymýšlíthe básničky.... *1* *1* *1* -
Re: VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo?a nespletla ses? Já si myslím,že vyhráli v kategorii Největší buzeranti na světě,ale to neřeš...... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* -
Re: Re: Re: hm
oni jsou bezvaaa kluciccciiiiii ja je lakuju *14* -
pičusáci tokiáci velký ptáci
TOKIO HOTEL SOU KOKOTI DĚSNÝ KAŽDÁ JEJICH FANYNKA O NICH SNÍ, BILL JE BUZERANT VELKÝ, ČUMÍ JENOM NA KABELKY, TOM SI ŠULINA OPEKÁ, GUSTAV MU KONDOM NAVLEKÁ, GEORG SI HO HONÍ, TO SOU CELÍ ONI!!
ahahaha sou to pěkný čůráci at táhnou tahle banda debilů zpátky do Něměcka!!miluju anti TH!!
a jejich fans sou vymaštěný pubertální hysterky děte se vyprstit na plakátem tý anorektičky Billíska xD FUCK OFF TH A JEJICH JEBNUTÝ FANS! -
Re: Re: Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!
Jo?! že bych měla tak hnusnou prdel,že se musim srovnáwat s twojím pojebákovaným ksichtem?Bych sa hádala děvče!!!!!!! A že je ti 17,dobře,třeba je to pravda,ale asi seš krepet mentálně zaostalá nezdá se ti? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: hm
tak jo no,to je pravda!!!!!!:-DDDDDDD -
Re: jsem nastvana!!!!!!
ježiši, jako si myslíš že nekeho zajímáý,že si nasraná?! *15* *15* ,jo a že miluješ Billa? Nic proti fanouškům tH,ale mě řekněte,jak možete byt zamilovaný do Bila,dyk to je očistec ten jeho vzhled:-! -
hatsukoi asagao...
....sakaagari meiiji serustaa papha mishin inu no namae wa chokoreito tsudutta kaze bunko yuugure tokio bordel *9* *16* -
Re: FUCKIO HOTEL!!!
Tak to nemáš ráda ani mě když sem napůl němka? *3* otec je němec *5* -
Re: Re: Re: hm
tak jestli oni hrajou rock tak v tom případě kabáti hrajou death metal!tupko vždyť to je popík ale por tebe je zdřejmě tokio hotel nejdvrdší kapela:D -
Re: Re: Re: Re: hm
hlavně že ty ho znáš perfektně *15* -
jsem nastvana!!!!!!
kdyz sou tokio hotel nejlepsi na svete proc neprodali vic nez 90 milionu desek jako metallica ? *15* nektery fanousci tokio hotel sou fakt uplne blby *15* -
=*-*=
I LOVE YOU TOMÍÍ!!!!!<333333333333 *14* *14* *14* -
jsem nastvana!!!!!!
Ty krávo tokio hotel je nejlepsi skupina co znám a ty jsi krava ten to vzkaz je pro autora:all-xka!!!!!kdyz nemás rada tokio hotel tak proc sem lezes ale neco ti povim tokio hotel je nejlespi a to se nezmeni ale navic kazdej bude nastvanej kdo ma rad tokio hotel jako treba ja ty kravooooooooooo jak si vubec muzes dovolit rict ze tokio hotel je fuj kdyz je good a hlavne BILL KAULITZ JSOU PROSTE GOOD JEN TOKIO HOTEL POSLOUCHAM NIC JINEHO a hlavne jedna vec miluju billa *14* *14* -
WoooW <33
WoooooW *14* Parádní Group *14* Strašný Zlatíčka *14* *IN LOVE* *14* -
Tokio Hotel
Nechápu lidi co je nesnášej a lezou na tyhle diskuze!!!Tokio Hotel jsou nejlepší na celým světě!!!!!!!!! *14* *14* *14*