Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: hm

tak promin ale jestly je tohle rock tak to je ostuda rockeru ,jestly se nemilym tak Tom oblecenej jak hoper je uplnej curak *16*
  • Re: Re: hm

OMG!!!!!! *1* další tupec....všichni umíte akorát kritizovat ale o hudbě víte hovno!!! *9* *1* bože víš vůbec jag vypadá punk!!!????? *1* *1* jedinej gdo pořád tvrdí že kluci hrajou punk..a jiný kecy ste vi anti!!!! *9* kluci punk nehrajou!!!!!oni hrajou rock!!! *5*
  • Re: hm

hele tak sem premyslel jakej styl ty buznaci vlastne hrajou? disko punk?
  • VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG já sem tááág šťastná!!!!!!*15* Tokio hotel vyhráli v kategorii best new artist!!!!! *14* *14* *15* *4* *14* *1* *14* *5*

ste mááááčky.....někdo nemuže o někom řikat že je emo vy vocasi ptže emo neni o tom jak vypadá tklek vypadá každej 5 člověk ae jak se emo cejtí atd......někdo nemusi bejt hopr diš se mu lidi to oblečení xD ste vypleskaníííí...starejte se o sebe jo??já jim sice nefandím ae tyhlek kecy mě fááákt štvou xD

hmmm..hlavně že ty seš krásná!! *1*chtěla bych tě vidět jag by jsi si stoupla před 50 000 fans a zpívala!!! *9* *1* *1* *1*
  • hm

hele sory ale ja nechapu co na nich vidite? jsou emo a jeste k tomu maj hlozne pisnicky!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Re: blemc

ouu víš..mno Billda patří mezi ty lidi co se po otatních neopičí a má SVUJ STYL!!!! *14* víš větčina lidí jag ty říkaš vyznává nějakej styl!!! *1*ale sou i takový,kteří chcou bejt svým!!!!!a nedělají ze sebe emo atd protože je to teď v modě!! *1*..
  • Re: Re: Re: Re: Re: blemc

sorry ale vipada jako emo a kdyz uz sou tady tak chytri lidi tak at mi vysvetli jekej styl bill vyznava *7* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blemc

NE!!!!!to je jenom logickej usudek!!!!
  • Re: Re: Re: Re: blemc

Já si před vlastním prahem zametat nemusím. A když už mluvíš o navážení do ostatních ty máš zrovna co říkat. Když už něco hlásáš, tak se tím taky řiď. Nebo to že jsem ubohá a povrchní není navážení??
  • Re: Re: Re: blemc

mno tag radči bejt tebou tag si zametu nejdříf před vlastním prahem....a pag se navážej do ostatních lidí,který ubec neznáš..... *13* jinak co se týče toho jag kdo vypadá....ty asik budeš mít nějaký komplexy co????*1* že valíš do ostatních!!!seš uboháááá a povrchnííí!!!! *15* pač normální lidi se nekoukaj jenom na vzhled!!! *9* *13*
  • Re: Re: blemc

tag ještě že ty víš co je a co není emo... tagže Billda nigdy emo nebyl a není zato VYPADAL, VYPADÁ a BUDE VYPADAT jak B.U.Z.N.A.
  • Re: blemc

mno tag jde poznat že o emu nic nevíš...v dnešní době si každej myslí že když má člověk černý nechty,oči a patku...je emo!!! *15* Bill emo není a nigdy nebyl!!!před tím něž emo u nás bylo známí nigdo by to o něm neřekl....ale teďka.....si hned každej myslí buch ví jaký není emo!!! *1* tagže Billda nigdy emo nebyl a není!!!! *1* *14* *14*
  • blemc

hele ten bill kaulitz to je emo ne kdyz to ma hozeny na patku a a namalovany oci *9*
  • hmmm...

Nechápu,proč se tady furt hádáte!! Někdo prostě th má rád a někdo ne!!A ti,co je nemají rádi,tak nechápu,proč sem lozíte!!! *7* *9* *9* *13* *8*
  • Re: Re: fuj

Chtěla bych upozornit, že když už teda budeš někoho urážet, tak aspoň správně gramaticky... zasraný se totiž píše se z... *15* *15* *15* *3*
  • Re: fuj

chtela bych upozornit ze zde se muze projevit kdokoliv je to verejna stranka....PS:sasraný anti!!!!! *9* *13* *10*
  • fuj

chtel bych upozornit ze zde se muze projevit kdokoliv je to verejna stranka *1* PS:pojebany tokio hotel
  • fuj

nechutny buzny *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit