-
Re: Re: TH 4EVER
Cb nikdy CB jsou píčaci th jsou nej nej nej nej nej e je to srdicka -
Re: Re: TH
Tak vis co tak kdyz kazdy tak pomlouvas tak zavolej na muj mobil.Jestli vubec jakej je zasranej picaku *10* -
Re: Re: Love
bez mi ty doprdele myslis si ze jsi nejlepsi.TH mi milacci na to ze mi je 10 let nic na svim zivote nezmenim -
bill
ichlibeadichbilll -
th!!!
Jste už opravdu trapný..vy anti...nechápu proč je tu furt dokola jak největší trapáci řešíte..nevím proč se oně vůbec zajímáte..řešíte tak náký problémy boco??každej může mít svůj názor..já vám ten váš neberu,ale vy nám neberte zas ten náš..nám se pště líbí..a vy se s,smiřte s tím,že nám to nikdy nevymluvíte a že th nikdy nezmizíííííí!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! -
Fuj hnus asi zvracim
no já vám nevim jak muzete bejt zamilivany do takovejch buzen me se od jakziva libyly jenom normalni kluci *13* *13* *13* -
th
čauky mám plakáty tokio hotel a ráda bych je s váma vyměnila třeba za plakáty shayna warda a nebo wentwortha millera.pokud budete chtít vyměnit ozvěte se na ivq:382-549-365 *3* -
th
lidi se kvuli tomu nak nerežte..th neposloucham a vypadaji podle me hrozne,ale neberu nikomu jeho nazor.tky nesnasim,kdyz nekdo rekne o Billy Talent,ze jsou to buzny a sulini,to vidim rude a vrazdila bych...DOSLOVA!!! -
tokio hotel
vypičená skupina fuj -
tri veci
no tak mam jen tri veci ktery chci rict a to za prve-tuhle kapelu sem prestala resit uz davno(nic proti vam fans,ja mam rada zase mcr *14* )po hudebni strance mi pripada trosku prumerna, druha vec-nereste porad lidi co je nemaj radi,je to jejich nazor a diskuze je na to aby se rekli pro a proti takze klidek...a posledni nenadavejte si je jedno jestli nadavate tem ktery je nemaj radi nebo na ne nadavate,nadavani je pro primitivy *5* *15* *15* *15* tak se mejte... *1* *1* -
Re: Love
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuj di do piciiiiiiiiiiii zalez ty kravo fujjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Re: TH
di do picy kravo si urcite z nemecka co ??? fuj :-! -
Re: TH 4EVER
FUUUUUUUUUUUJ tak t oje humac blee se musim vyblejt -
Re: nej TH
fuuuuuuuuuuuuuuj tak to si krava kdyz poslouchas th fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj -
Re: Nic zvláštního
zasrany nemci hnusny buzny se serou do sveta hnusny nemci fuj se mi z nich chce blejt fuuuuuuuuuuuj *9* *16* -
cvoci
nejvetsi buzny na hudebni scene image maj nechhutnou se z toho muzu pozvracet -
magoři
sou to nejvetsi buzny.ta transka co dostala elektrickej sok neumi ani nakrajet mrkev *1* -
Love
Tokio Hotel jsou nejlepší kapela na světě a Bill je ten nejsladší a nejhodnější kluk na světě!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nic zvláštního
mne nebudes rozkazovat kam budu a nebudu chodit ty ocasu posranej!!!!! *9* *9*
kua me serete vsichni pico vole! -
Re: Re: TH 4EVER
souhlas!!!!! *1* *1*