-
šulini!
TOKIO HOTEL JSOU NEJVĚTŠÍ ŠULINI NA SVĚTĚ...TO SVĚT NEŽRAL TY VOE!!!!TAKÝ SRAČKY!SE ZBLEJU JEŠTĚ *9* -
sracky
di do prdele -
Re: fuck oof TH
+Taky je nemusím toradši neco staršího jako Abbu,Madonnu a hlavně Roxetty ty jsou nej a věřte tahle hudba je otstována časem ahojky -
TH
me se TH velmi libi a nechapu jak je muze pomlouvat, mne se nejaka skupina nelibi a nenadavam ze jsou to a to! *14* *13* *4* -
boze:D
hele keci beznich uz bych tu davno nebyla boze vzdyt sou hroznii *9* -
Re: TH 4EVER
Th sou ty nej nej ale................................ ..sračky na světě čau ty kravo vyblita *16* -
TH 4EVER
Th jsou nejky na světě!Nevím co bych si bez nich počala!Asi bych už tu dávno nebyla! *9* *14* -
fuck oof TH
hej hola prdi tokio hotel sou trapny vipadaj jak namalovany stetky nejvic na hovno skupina nechapu evropu jak muze tohle poslouchat amici maj asopon dobrej vkus! *5* -
háá
dříw sem ye milowala *14* ted už ye nemusim *9* -
Re: my side
sory ae www.lucynka-b.blog.cz -
my side
http:www.lucynk-b.blog.cz pls navštivte a okomentujte ;) -
nevím co mám napsat
No musím přiznat že na to že jsem je nenáviděla tak mi jsou čím dál tim víc sympatický!!!A hlavně májí moc hezké písničky...ale je škoda že sem je ještě nikdy neviděla!! *9* -
ab
máš pravdu. *3* *15* *14* -
nej TH
Tokio Hotel sou nejlepší IMMER FOREVER NAVŽDY!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
Re: Fůůůůj TH
Jsou to pěkní čuráci.Bill je tak teplej,že kvůli němu tajou ledovce!!!!! *15* -
Re: píčusové
nááhodou tokio hotel jsou nmééééééééj upa!!!!!!!!!!!!!!! miluju wáááás tokio hotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ty si čůrák *16* *8* *8* *13* *9* *9* když to o nich říkáš takl sem nelez ne?!to ye LOGIKA xD...... miluju tomíííka ♥♥♥ sme ládaaa že si snim aspoň můůůžu psát na email xD I ♥ YOU Tom Kaulitz *14* *14* *14* *14* -
Nic zvláštního
Anti TH už jsem nelezte!!!!Jste trapněší než sumo na mole!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* My vás nemůžem ani cejtit! -
Re: Ajaj
a já zas nechápu jak může existovat takovej debil jako TY! *16* *16* *16* *16* zabít by tě měli!! *5* *16* -
TH JSOU NEJ
Tokio Hotel jsou nejlepší!!§ *3* *14* ale na česko už nemyslí *9* ,amerika je pitomá *16* proti evropě nevidomá. -
Re: 5t
a ty taky !! *16* *16* *16* *10* *10*